SKECHERS GOrun - o tych butach sie mowi!
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Przynajmniej do Zenka jak wyślesz to Ci je odeśle bo nie ma co przy nich robić
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
A z tym to się akurat mogę zgodzić, nawet dr Zenon przy całym szacunku dla jego geniuszu, nie uratowałby porażki jaką są te butyGife pisze:Przynajmniej do Zenka jak wyślesz to Ci je odeśle bo nie ma co przy nich robić
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Chciałbyś widzieć minę Jacola jak mu te buty pokazałemzoltar7 pisze:A z tym to się akurat mogę zgodzić, nawet dr Zenon przy całym szacunku dla jego geniuszu, nie uratowałby porażki jaką są te butyGife pisze:Przynajmniej do Zenka jak wyślesz to Ci je odeśle bo nie ma co przy nich robić
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Mogę ją sobie wyobrazić, prawdopodobnie wyrażała bezmierne zdumienie i przerażenie.Gife pisze: Chciałbyś widzieć minę Jacola jak mu te buty pokazałem
Ale widzisz on jest doktorem od poważnych operacji plastycznych, operuje nawet najgorsze przypadki, ale niestety nie jest psychiatrą. Wariat który uważa że Goruny to fajne buty, jest przypadkiem, poza zasięgiem nawet genialnego doktora... cóż w tych przypadkach mogła pomóc jedynie lobotomia... no ale jej w Polsce już dawno zakazano
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niesamowite, jak te buty potrafią wywołać emocje
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P
Gife! Ty wariacie... : ) o sobie też tak powiem, ale dopiero w maju! Szczerze to coraz bardziej mi się te buty podobają.zoltar7 pisze: Wariat który uważa że Goruny to fajne buty, jest przypadkiem, poza zasięgiem nawet genialnego doktora...
( :
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Z czystej ciekawosci zapytam: Zoltar powiedz mi czy jest jakikolwiek but biegowy do ktorego nie masz zadnych ale to zadnych zastrzezen ?
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
no właśnie nie jest tak bo z tego co pamiętam Faas 300 ma i są dobre ale do chodzenia , Merrelle spowodowały pierwszą kontuzję .
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Czy jest szansa aby gadulki o Skechers przewyzszyly popularnoscia Biom?
Niestety, nie pozwolono mi na robienie fotek najnowszym modelom. Takie maja zasady i juz.
Niestety, nie pozwolono mi na robienie fotek najnowszym modelom. Takie maja zasady i juz.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Nie przypominam sobie innych butów poza Faas 300 i 250 oraz wiadomych Skechersów które bym krytykował. Faas 300 i 250 to bardzo dobre buty dla niezbyt szybkiego biegacza ale lekkiego, dla naprawdę dobrego będą za miękkie. Dlatego moja opinia nie pozostaje w sprzeczności z zachwytami Kisia czy Qby nad tymi butami.rockduck pisze:no właśnie nie jest tak bo z tego co pamiętam Faas 300 ma i są dobre ale do chodzenia , Merrelle spowodowały pierwszą kontuzję .
Nie tak dawno drogą kupna (a nie prezentu jak Kisio czy Qba) stałem się posiadaczem innego modelu pumy... mam nadzieję, że w nich też będzie się dobrze chodzić
Te GOruny to wyjątkowo nieudana koncepcja. Dlatego je krytykuję na całej linii. Chociaż i tu podobno po 200-300 km udaje się je tak uklepać, aby w ogóle dało się w tym biegać
Merrelli nie krytykuję, a kontuzję spowodowały nie tyle Merrelle co 0 drop. a mówili mi przyjaciele nie mieszaj ogórków z dżemem
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
dziękował
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Rany, parę dni mnie na forum nie ma, a tu takie dyskusjezoltar7 pisze:(...)Przechodząc do meritum, Kachita prawie dotknęłaś sedna. Właśnie o tym mówię, że te Goruny przez to że mają takie zgrubienie pod śródstopiem i taką dziwaczną podeszwę co to jak sama powiedziałaś powoduje, że się w nich spada do przodu, są butami które nie tylko nie każdemu będą pasować, ale nawet większości nie będą pasować, przynajmniej do czasu aż po jakiś 200-300km się "uklepią". Ich nagła atrakcyjność polega na tym, że sprzedawano je po znacznie obniżonej cenie. To samo było z Merrellami Trail Glove. Wielu one nie pasowały z powodu takiego dziwnego podparcia pod śródstopiem (mi akurat to nie przeszkadza), ale nagle nawet dla większości "krytyków", ta niedogodność przestała być postrzegana jako poważna wada, gdy się okazała, że zamiast 370 zł regularnej ceny można je było przy odrobinie szczęścia kupić w Gosporcie za 199 zł, a w Decu za 79-99 zł (I słusznie bo po co przepłacać).
Nie zmienia to faktu, że oba te buty i Gorun i Merrell nie każdemu będą pasować, przy czym wydaje mi się, że Merrell są znacznie mniej udziwnione, niż Goruny.(...)
O wpływie ceny na popularność butów nie będę się wypowiadać, bo to oczywista oczywistość. Natomiast odniosę się do Merrelli - mi osobiście te buty nie pasują, bo mnie to podparcie pod śródstopiem gniotło. I z tego powodu nie kupiłam ich nawet, jak były w promo, bo po co wydawać kasę na coś, co mi nie pasuje, nawet jeśli to jest "tylko" stówka. A kształt podeszwy w GoRunach jest naprawdę mniej udziwniony niż to się może wydawać na pierwszy rzut oka. Naprawdę warto te buty przymierzyć i sprawdzić namacalnie, czy pasują, czy nie. Sprawdzić truchtając lub robiąc przebieżki, a nie chodząc po sklepie, bo to nie są buty do chodzenia. I powtarzam po raz kolejny, że już rok temu chciałam te buty kupić, ale wtedy nie byłam pewna, czy jestem na nie gotowa. Teraz byłam zdecydowana, a promocja okazała się miłym zbiegiem okoliczności
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]