Kraków bieganie

Awatar użytkownika
okulista
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 47
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć! Wprowadziłem się do Krakowa i kompletnie nie znam tutaj trasek biegowych. Ostatnio samotna WB skończyła się zabłądzeniem i nawdychałem się spalin biegając wzdłuż głównych ulic . Wiem że w Krakowie na pewno są jakieś ciekawe traski biegowe nie przy ulicy. Szukam kogoś kto by mi wskazał ciekawe traski i potowarzyszył w treningach ;) Preferowane tempo to ok 6 min/ km i biegam do 22 km max. Jestem elastyczny jeśli chodzi o treningi i mogę sie dopasować ;) .
Generalnie jestem Maciek , 20 l .

pozdrawiam
"Doskonałość nie ma adresu"
Dzienniczek:
Obrazek
Blog rowerowy:
Obrazek
New Balance but biegowy
jacekj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:36
Życiówka w maratonie: 3:48:21
Kontakt:

Nieprzeczytany post

U nas ciężko spalin uniknąć, powietrze w Krakowie mamy wybitnie wielkomiejskie a i trochę naftaliną zalatuje ;) Na szczęście idzie okres wiosenny to trochę się przewietrzy.
Powiedz jaka część/dzielnica Krakowa cię interesuje, może wtedy ktoś z podanych okolic się odezwie lub coś konkretnego podpowie.
Spróbuj też kontrolnie wpaść na trening którejś z grup/klubów biegowych: np. Park Lotników nd. 10:00, treningi do Orlen Maraton, niedługo BBL na stadionie na Groblach.

pozdr
Awatar użytkownika
okulista
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 47

Nieprzeczytany post

mieszkam na oś oświecenia ( koło multikina/parku wodnego) BBL rusza dopiero 23 , w moich okolicach nie za bardzo jest gdzie biegać albo jest i o tym nie wiem. Dzisiaj podjade nad wisle i pobiegam wzdluż wałów.
"Doskonałość nie ma adresu"
Dzienniczek:
Obrazek
Blog rowerowy:
Obrazek
jacekj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:36
Życiówka w maratonie: 3:48:21
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie moje tereny, ale masz jakieś 3km na jutrzejszy trening AZS AWF Masters 10:00, spotyka się tam dużo ludzi z N.Huty. Park Lotników, taki placyk z nieczynną fontanną pod tablicą ścieżek biegowych, przy Al. Jana Pawła II
Awatar użytkownika
maratończyk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35min
Życiówka w maratonie: 2h45min

Nieprzeczytany post

Grudziądz zaprasza na I Półmaraton Śladami Bronka Malinowskiego http://polmaraton.e-grudziadz.pl/
497 aktywności = 6831,29 km,w 602:53:10 g:m:s
maraton:2h59',półmaraton:1h21', 10km 37'
Awatar użytkownika
donv
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Jutro np. planuję 15 km (4 okrążania + 1 km) w czasie 1:30h - 1:35h. O 9.00 - 9:30 chciałbym zacząć, raczej bez postojów, równym, spokojnym tempem z garminkiem na łapie.

Zwykle biegam sam, ale towarzystwo mile widziane
ODPOWIEDZ