Ja i mój serdeczny przyjaciel De Niro byśmy tego sz...su na nagi nie wdziali.Gife pisze:I co na to naczelny troll anty go runowy powie?![]()

Kachita jest gotowa na wszystko... Pamiętasz Gife jak wdziała gorset piratki

Moderator: infernal
Ja i mój serdeczny przyjaciel De Niro byśmy tego sz...su na nagi nie wdziali.Gife pisze:I co na to naczelny troll anty go runowy powie?![]()
Bubel okazał się bardzo sympatyczny do biegania, tak ładnie mi śpiewał do ucha te różne słodkościAniad1312 pisze:Dzięki za przypomnienie BublaOstatnio radyjnie słyszałam i zapomniałam pamiętać, że mam zgrać na playlistę.
Chciałbym wiedzieć, co takiego zdradliwego? Achillesa nie trzymają? Od tego są przecież mięśnieKanas78 pisze:Uwazaj na te mieciutkie zapietki. Wbrew pozorom tez moga byc zdradliwe.
Za miękki zapiętek może spowodować np. zapalenie ścięgna piętowego/przyczepów mięśni kości piętowej.Gife pisze:Chciałbym wiedzieć, co takiego zdradliwego? Achillesa nie trzymają? Od tego są przecież mięśnieKanas78 pisze:Uwazaj na te mieciutkie zapietki. Wbrew pozorom tez moga byc zdradliwe.
A jego brak?Za miękki zapiętek może spowodować np. zapalenie ścięgna piętowego/przyczepów mięśni kości piętowej.
To teraz mi napisz, jakim cudem miękki zapiętek na to zapalenie ścięgna wpływa? w google czytałem (niestety nie miałem żadnej poważnej kontuzji odkąd Skechersy noszę), że to nie wina butówKanas78 pisze:Za miękki zapiętek może spowodować np. zapalenie ścięgna piętowego/przyczepów mięśni kości piętowej.Gife pisze:Chciałbym wiedzieć, co takiego zdradliwego? Achillesa nie trzymają? Od tego są przecież mięśnieKanas78 pisze:Uwazaj na te mieciutkie zapietki. Wbrew pozorom tez moga byc zdradliwe.