Bieg na 10 km podczas Orlen Warsaw Marathon - kto biegnie ?
- donv
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć,
Zakładam ten wątek, bo nie znalazłem już istniejącego stricte dotyczącego startu w biegu na 10 kkm (jest tylko wątek jako komentarz do artykułu)
Kto z Was już się zapisał? Wygląda na to, że to może być super wprawka na początek sezonu i taki przedsmak marathonu w kontekście uczestniczenia w dużej imprezie !
Ja przygotowują się na wrzesień do MW 2013 więc taki bieg na 10 kkm w kwietniu jak znalazł, prawda ?
Jakie czasy chcecie zrobić ?
Zakładam ten wątek, bo nie znalazłem już istniejącego stricte dotyczącego startu w biegu na 10 kkm (jest tylko wątek jako komentarz do artykułu)
Kto z Was już się zapisał? Wygląda na to, że to może być super wprawka na początek sezonu i taki przedsmak marathonu w kontekście uczestniczenia w dużej imprezie !
Ja przygotowują się na wrzesień do MW 2013 więc taki bieg na 10 kkm w kwietniu jak znalazł, prawda ?
Jakie czasy chcecie zrobić ?
- Drimik
- Wyga
Ja już zapisany i opłacony
To moja pierwsza dycha i zarazem pierwszy jakikolwiek bieg masowy.
Cel - przebiec. Jakby było 59:XX to będę mega zadowolony
Z tego co na pierwszy rzut oka widać (podbieg na Tamce) - to nie jest to łatwa trasa.

Z tego co na pierwszy rzut oka widać (podbieg na Tamce) - to nie jest to łatwa trasa.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:56 min
- Życiówka w maratonie: 3.15:46
Witajcie.
Może ktoś podać ile jest nadanych numerów na maraton? Z moich obserwacji wśród znajomych jest nadanych około 5000 numerów również na maraton.
Pozdrawiam
T
Może ktoś podać ile jest nadanych numerów na maraton? Z moich obserwacji wśród znajomych jest nadanych około 5000 numerów również na maraton.
Pozdrawiam
T
TomB
HM 1:27:04
M 3:15:46
HM 1:27:04
M 3:15:46
-
- Zaprawiony W Bojach
Wczoraj znaomy po poludniu opłacił. Jesli numer sa przydzielane po kolei to dostal 4600 z nieduzym hakiem, nie pamitea ale chyba cos kolo 4620, wiec wychodzi ze jest zapisanych jakies 4700 osob.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
to pula zaproszeń od organizatora.szybki89 pisze:czy numery są od 1 czy od 1000 przyznawane
nie liczyłbym jej.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:24
- Życiówka w maratonie: 3:12:39
Formalności załatwione - również będzie debiut.Drimik pisze:Ja już zapisany i opłacony![]()
Jeżeli chodzi o czas to planuję poniżej 50', ale ten podbieg może plany pokrzyżować.
To tak jak u mnie - impreza docelowa MW 2013.donv pisze:Ja przygotowują się na wrzesień do MW 2013 więc taki bieg na 10 kkm w kwietniu jak znalazł, prawda ?
Małymi kroczkami do celu, teraz 10km, później może druga, jakiś półmaraton i do zobaczenia 29 września na stadionie

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 50'31''
- raczej nie ( bez stref )
- też lecę w szybkiej dyszce
pozdro
pawson
===========
http://orlenmarathon.pl/node/31
Zawodnicy na starcie ustawiają się w/g kolejności:
Zawodnicy posiadający numery startowe od 1 do 50 (strefa wydzielona).
Pozostali zawodnicy na starcie ustawiają się za strefą wydzieloną
- też lecę w szybkiej dyszce
pozdro
pawson
===========
http://orlenmarathon.pl/node/31
Zawodnicy na starcie ustawiają się w/g kolejności:
Zawodnicy posiadający numery startowe od 1 do 50 (strefa wydzielona).
Pozostali zawodnicy na starcie ustawiają się za strefą wydzieloną
-
- Dyskutant
czy ktos wie jak wyglada organizacyjnie bieg na 10km i rownoczesny maraton na tej samej trasie? z tego co widze na stronie organizatora, biegniemy po tej samej trasie tylko w przeciwnych kierunkach. ktos wie jak to bedzie zorganizowane?
-
- Dyskutant
Zapisałem się.
Dzień po debiucie w biegach masowych, którym było pokonanie 8 Półmaratonu Warszawskiego. Już się nie mogę doczekać i to pomimo tego że nie za bardzo mogę się ruszać
Atmosfera takich biegów świetnie działa, więc zapisałem się na orlenowską "10". I mam nadzieję ją pobiec na 50 min. Przy mojej wadze (chyba że jeszcze spadnie) to będzie prawdziwy wyczyn. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Dzień po debiucie w biegach masowych, którym było pokonanie 8 Półmaratonu Warszawskiego. Już się nie mogę doczekać i to pomimo tego że nie za bardzo mogę się ruszać