moze niejestem specjalista od kopania w dupe ale zato bylem juz tyle razy kopany ze sporo sie nauczylem od mitrzow tej dyscypliny.Mam pytanko do ekspertów od kopania w D ;) - jak to jest z tą czapką. Mam długie kudły i w czapce strasznie poci mi się makówa.
Jak już pisałem dla mnie, bieganie bez czapki w zimie jest niemożliwe. Pierwszego dnia biegałem tylko w czapce z "Windstoper'a" i czułem zimno co właściwie mieć miejsca przy takiej czapce mieć miejsca nie powinno, dlatego dokupiłem opaskę z polaru i teraz biegam i w takiej czapce i w tej opasce.Quote: from pabloii on 9:12 pm on Nov. 19, 2003
Fajnie że jest ten topic, sporo się dowiedziałem. Po wielu perypetiach i problemach głównie z lenistwem zamierzam na tą zimę zacząć biegać. Który to już raz...
Mam pytanko do ekspertów od kopania w D ;) - jak to jest z tą czapką. Mam długie kudły i w czapce strasznie poci mi się makówa. Z drugiej strony nie chcę tych zatok mieć co nimi tak straszycie. Może wystarczy opaska na uszy? A może jakaś specjalna czapka? Cóż to takiego ta czapka z polaru i czym się charakteryzuje? Ciepła jest bardzo czy jak?
Różni producenci (Alpinus, Wolfgang, Milo, Fjord Nansen)Quote: from pabloii on 1:15 pm on Nov. 20, 2003
Polartec?? To jak to jest? Ta czapka musi być czapka firmy polartec, czy firmy dowolnej tylko gdzieś tam jakiś polartec na metce dodatkowo???
PowodzeniaQuote: from pabloii on 9:28 am on Nov. 21, 2003
Życzcie mi powodzenia.