30 minut ciągłego biegu - i co dalej?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Drimik
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To w taim razie zabieram się do pracy i czekam na plan :usmiech:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

No to i ja awansuje schodek wyżej :taktak: 30min pękło więc przechodzę do Was :uuusmiech:
Adam Klein pisze:Dasz radę, akurat szykujemy plan jak dla Ciebie, narazie biegaj regularnie po 30 minut tak jak do tej pory.
może i ja się załapie, poczekam :taktak:

Powiedzcie mi czy ten zegarek jest typowo męski? bo mi się podoba a ponoć męski. Powoli się szykuję na wiosenne bieganie w terenie i potrzebuje coś fajnego do pomiarów.
http://allegro.pl/garmin-forerunner-fr6 ... 96304.html
tylko proszę o szczerość :taktak:
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Polciu, to jest wersja meska - Garmin zrobil w tym modelu dwa rodzaje, ten damski jest wezszy i ma krotszy pasek :). Mialem oba, więc okazja do porównania była. Damski był czarny z grafitowa obwodką
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:Polciu, to jest wersja meska - Garmin zrobil w tym modelu dwa rodzaje, ten damski jest wezszy i ma krotszy pasek :). Mialem oba, więc okazja do porównania była. Damski był czarny z grafitowa obwodką
Kurcze właśnie sie tego obawiałam że będzie za duży na damską rękę, szkoda bo znalazłam taki za 359zł :grr:
Dzięki za opinię :oczko:
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiesz, ten damski był za mały na męską :hej: , to wiem na pewno, choć i faceci z drobnym nadgarstkiem go podobno używali. Ten męski jest ok. 5mm dłuższy na odcinku od mocowania paska do mocowania, nie wiem, jak leżałby na damskiej dłoni..
Pamiętaj też i o tym, że jeśli chciałabyś mieć info o tempie, a to uważam jest przydatne, to musisz dokupić footpod (FP)..Oryginalny kosztuje ze 250,-, w komplecie z zegarkiem jest taniej. Można natomiast dokupić FP z Adidasa, współpracuje z Garminem a kosztuje ok. 150,-, np. tu: http://allegro.pl/chip-adidas-mi-coach- ... 26823.html
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

TU masz obie wersje porównane i gabaryty w danych technicznych (Specs). Obu się już nie produkuje, ale są na rynku, zastąpił je FR70.
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:Pamiętaj też i o tym, że jeśli chciałabyś mieć info o tempie, a to uważam jest przydatne, to musisz dokupić footpod (FP)..
A widzisz tego to nie wiedziałam, muszę się jeszcze doinformować o tych sprzętach bo jeszcze tego nie ogarniam do końca :taktak:
P@weł pisze:TU masz obie wersje porównane i gabaryty w danych technicznych (Specs). Obu się już nie produkuje, ale są na rynku, zastąpił je FR70.
O dzięki wielkie zaraz o nich poczytam :oczko:
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dopowiadam, że biegam z FR60+FP w tej wersji męskiej ;). Miałem też taki ładny, z bordową obwódką, też mi się podobał, ale po wysłaniu na serwis (parował), dostałem..grafitowo-czarny :(..Ale działa i jest ok.
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

P@weł pisze: Dopowiadam, że biegam z FR60+FP w tej wersji męskiej . Miałem też taki ładny, z bordową obwódką, też mi się podobał, ale po wysłaniu na serwis (parował), dostałem..grafitowo-czarny ..Ale działa i jest ok.
Hehe to gust mamy podobny :oczko:
Oldies
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Rety, chyba tez bede musiala sobie cos zakupic...tylko czy to wszystko musi byc takie drogie?? :-)

poza tym....powiedzcie, czy "to" sie latwo obsluguje? bo czasem miewam problemy techniczne :ojoj:
no run no fun
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z reguły obsługa tych urządzeń jest przynajmniej dla mnie bardzo intuicyjna. Po zakupie FR 210 potrzebowałem może pół godzinki by go opanować.
Awatar użytkownika
Aldona
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

A ja uważa, ze dla osób biegających, nazwijmy to rekreacyjnie, takie gadżety są zbędne..owszem, sama mam garmina forerunner 210, ale tylko dlatego, że go dostałam..użyłam go dwa razy,żeby sprawdzić swoje tętno...telefon choć większy,ma takie same funkcje plus dodatkowo możliwość słuchania muzyki.
Oldies
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hotmas pisze:Z reguły obsługa tych urządzeń jest przynajmniej dla mnie bardzo intuicyjna. Po zakupie FR 210 potrzebowałem może pół godzinki by go opanować.
to pociesza :-) To moze mi zajmie godzinke ;-)
Aldona pisze:A ja uważa, ze dla osób biegających, nazwijmy to rekreacyjnie, takie gadżety są zbędne..owszem, sama mam garmina forerunner 210, ale tylko dlatego, że go dostałam..użyłam go dwa razy,żeby sprawdzić swoje tętno...telefon choć większy,ma takie same funkcje plus dodatkowo możliwość słuchania muzyki.
U mnie telefon odpada...Ale tez, Aldona, myslalam, ze nie potrzebuje "gadzetow" bo w koncu dla przyjemnosci wylacznie truchtam, ale jednak chcialabym czasem wiedziec ile km zrobilam....Jakos tak zaczyna mi sie chciec to wiedziec... :-)

Bo teraz chcialabym troche szybciej i wiecej km.... :-)
no run no fun
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oldies, zegarek jest o wiele wygodniejszy i naprawdę bardzo intuicyjny. Odkąd mam Garmina w ogóle zrezygnowałam z telefonu w czasie biegania.
o
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dzisiaj odwiedziłam kilka sklepów odnośnie zegarka do bieganie, też mi zależało na tym żeby pokazywał przebyty dystans. I niestety trochę kasy trzeba wydać na taki sprzęcik. Oblukałam kilka timexów - fajne i ładne ale dystans pokazywał tylko zegarek za 950zł. No i obejrzełam Garmina 110 i 210 w decathlonie oba za 699zł mają wszystko co by mi się przydało :taktak:
ODPOWIEDZ