Czy FR60 moze wyswietlac %HRMax? Z tego co widze na urzadzeniu z softem 2.70 to nie ...

Pozdrawiam
W
Bezradny, bo problem zawsze będzie się pojawiał, jeśli dane użytkownika będą przesyłane z GTC do FR. Ale rozwiązanie problemu jest - reset - jak dobrze pamiętam i nie używanie tej funkcji. GTC jest tak paskudne, że da się to przeżyćmarcinfock pisze:Witam!
Moje problemy z FR60 i GTC trwają. Serwis na blokującą się funkcję auto scroll i auto pause po połączeniu z GTC jest bezradny.
Nic nie pomoże - ja już przechodziłem wymianę na FR70marcinfock pisze:, po wyczerpaniu pomysłów na rozwiązanie problemu, zaproponował wymianę na FR70. Czekam zatem na paczkę i podzielę się rezultatami.
Paskudne są nowe softy w tych zegarkach bo na starych wszystko śmigało pięknie bez najmniejszych problemów...nody pisze:Bezradny, bo problem zawsze będzie się pojawiał, jeśli dane użytkownika będą przesyłane z GTC do FR. Ale rozwiązanie problemu jest - reset - jak dobrze pamiętam i nie używanie tej funkcji. GTC jest tak paskudne, że da się to przeżyćmarcinfock pisze:Witam!
Moje problemy z FR60 i GTC trwają. Serwis na blokującą się funkcję auto scroll i auto pause po połączeniu z GTC jest bezradny.
do pewnego momentu nie bylo do czego doczepic sie w tym zegarku, niemal wszystko dzialalo ok do czasu aktualizacji FW i GTC. Garmin zrobil to co ostatnimi czasy praktykuje wiele firm (np Samsung) - tzn olal klientow. szkoda sie rozpisywac ale wniosek na dzien dzien dzisiejszy jest taki:Kusiniak pisze:Skutecznie zachęciłeś do zakupu tego Garmina