Aldona - komentarze
Moderator: infernal
- Aldona
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo proszę prosze tutaj mnie głaskac po głowie i ganiać..tfu ganić
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Zawsze jest tak, że ktoś musi pierwszy zabrać głos, więc zabiorę Witamy i powodzenia!
Nieźle Ci idzie, jak rozumiem, biegasz 4 razy w tygodniu, i to wcale niemało. Zastanawiam się w związku z tym dlaczego planujesz zawody na dychę dopiero we wrześniu? Masz w głowie jakiś konkretny czas, w którym chciałabyś je ukończyć?
Nieźle Ci idzie, jak rozumiem, biegasz 4 razy w tygodniu, i to wcale niemało. Zastanawiam się w związku z tym dlaczego planujesz zawody na dychę dopiero we wrześniu? Masz w głowie jakiś konkretny czas, w którym chciałabyś je ukończyć?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Aldona
- Stary Wyga
Dziękuję za odzew
Do poważnych zawodów muszę dojrzeć psychicznie Rywalizacja sportowa interesuje mnie bardzo, ale na szklanym ekranie Musze po prostu sama się przekonać, ze dam radę łyknąć dychę wraz z tłumem..
A trenuje 4 razy w tygodni, dokładnie tak plus dwa razy fitness.
Do poważnych zawodów muszę dojrzeć psychicznie Rywalizacja sportowa interesuje mnie bardzo, ale na szklanym ekranie Musze po prostu sama się przekonać, ze dam radę łyknąć dychę wraz z tłumem..
A trenuje 4 razy w tygodni, dokładnie tak plus dwa razy fitness.
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Aldona ja nie czekałabym na Twoim miejscu tak długo. Przecież spokojnie przebiegniesz ten dystans, skoro nie masz na celu pobić jakiegoś czasu.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
witam wsrod blogujacych
duzo biegasz i jeszcze do tego dwa razy fitness. Niedlugo nie bedzie na ciebie mocnych
duzo biegasz i jeszcze do tego dwa razy fitness. Niedlugo nie bedzie na ciebie mocnych
- Zaprawiony W Bojach
Zaczekajcie jeszcze trochę. Sama będzie się garnęła do startów
Witaj i powodzenia
Witaj i powodzenia
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
robimy zakłady? obstawiam kwiecień/maj i dyszka będzie puknięta
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Witaj Aldona, widzę, że mamy taki sam dystans do biegania :)o
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Aldona
- Stary Wyga
Provitamino, cel mam... 10 km chciałabym zrobić w 59 min Dlatego czekam na wrześniowe zawody w Krynicy, kiedy to dychę pokonuje się na trasie Krynica - Muszyna, gdzie biegnie się cały czas z górki Choć jak zobaczyłam zdjęcia z ubiegłorocznego biegu, to mnie z nerwów w żołądku ścisnęło...
Piechu, nawet nie wiesz ile musiałam się sama ze sobą ogadac, żeby nie zatrzymać się podczas zdobywania mojej pierwszej dziesiątki Myślę, że do maja sesje terapeutyczne jeszcze nie zostaną zakończone
Cichy- witaj
Piechu, nawet nie wiesz ile musiałam się sama ze sobą ogadac, żeby nie zatrzymać się podczas zdobywania mojej pierwszej dziesiątki Myślę, że do maja sesje terapeutyczne jeszcze nie zostaną zakończone
Cichy- witaj
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ja myślę, że plany startowe się zmienią, jak tylko zrobi się ciepło I po tych pierwszych zawodach na piątkę
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- Aldona
- Stary Wyga
Przed chwilą luknęłam na stronę Festiwalu Biegowego w Krynicy, do którego pozostało jeszcze 7 m-cy, a na dzień dzisiejszy jest zapisanych 3 tys osób To normalna sytuacja
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Też dzisiaj miałam z tym problem. Sypało mi prosto w twarz...Nie będę pisywać jak wyglądały moje oczy, gdy rozpłynęła się mascara.Aldona pisze: a na oczy wypadałoby założyć narciarskie gogle, bo śnieg i wiatr w dzisiejszym treningu bardzo przeszkadzały.
Widzę, że na Festiwal Biegowy w Krynicy jest mnóstwo chętnych Jest jakiś limit?
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Stawiam na majPiechu pisze:robimy zakłady? obstawiam kwiecień/maj i dyszka będzie puknięta
Witaj Aldona, świetnie Ci idzie, a zapał do rywalizacji publicznych pojawi się jak zrobi się ciut cieplej, zobaczysz
-
- Zaprawiony W Bojach
Dla mnie starty stanowia o radosci z biegania, bez nich pewnie bym juz zmienil hobby. Ta atmosfera, spotkania przyjaciol, ta adrenalinka.... Bez wzgledu na wynik! W ubieglym roku pobilem rekord w ilosci startow. Tak zazwyczaj startuje 25-30 razy w roku, rok 2012 zamknalem okragla liczba:40.
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję decyzji co do bloga . Taka prośba techniczna, Aldono - w: Panel użytkownika->Profil->Podpis wstaw linki do bloga i komentarzy wg takiego schematu, ułatwi to czytającemu przejście z czytania do pisania . Pozdrowionka
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...