I jeszcze dla tych, którym w duszy gra Dolly Parton

Moderator: infernal
to pobiegaj też za mniekachita pisze:Gumofilce też widziałam, ale akurat nie mogę znaleźć, bo już mi literki w oczach się mieniąCzas iść do domu i pobiegać
Tyś i tak najdzielniejsza z nasrubin pisze:a czemu Wam nie pozazdrościłam - i wyszłam dzisiaj ? bez sensu; nikomu nie przyszło do głowy, żeby mi ścieżki wcześniej udeptaći chmury rozdmuchać; bo to co dzisiaj gps pokazywał -
![]()
![]()
- szybciej to ja chodzę
nic to, najważniejsze, co w nogch zostało
nie masz się czym przejmować. dziś nikt nie wygrał z pogodą, Ty chociaż próbowałaśrubin pisze:ja wiem, czy dzielnanazwijmy to jak trzeba - spitoliłam w połowie drogi i już
oczywiście, ale musisz sobie w trakcie, głowę śniegiem posypywaćGryzzelda pisze:a jak ja pojde chomikowac na biezni, to tez dostane oklaski?
dostaniesz, ja też klepię 70min, więc mogę Ci zaklaskać, bo wiem co to za katorgaGryzzelda pisze:a jak ja pojde chomikowac na biezni, to tez dostane oklaski?
I o to chodzi. Jakie kaloranty??? Toż to tylko relaks i rozluźnienie w płynnej postaciconcordia pisze:Etam kaloranty, ja po wybieganiu sobie pozwalam na jedno piwko, działa na mnie lepiej regenerująco niz nie jedne rozciąganie