Eno, spoko. W kwestii zawodów to ja milion razy potrafię zmieniać zdanie. W innych-mało-ważnych kwestiach też. No dobra, w tych bardziej ważnych też się zdarza, jak mam dobre argumentyconcordia pisze:wiesz, ja rozumiem Cię doskonale, sama często mam figlarne humory i kaprysy a tłumaczenie "tak, bo tak" wchodzi powoli do porządku dziennegoAniad1312 pisze:Po głowie chodzi mi jedna odpowiedź - taki kaprys. Po części niezrozumiały dla mnie samejconcordia pisze:Oj, a czemu to tak?
Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
-
Aniad1312
- Zaprawiony W Bojach

- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
no ten śnieg mnie dobił z rana, bieżna dziś poszła się... ech..i kiedy ja te szybkie treningi zrobię ?
spać to ja mogę za pieniądze, ale też mi się czasem zdarza jak dziś Tobie, więc współczuje
hihi normalnie strach się odzywać dziś do ciebie

spać to ja mogę za pieniądze, ale też mi się czasem zdarza jak dziś Tobie, więc współczuje
hihi normalnie strach się odzywać dziś do ciebie
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

z drugiej strony, ja strachliwy nie jestem, a samej Cię tak, też zostawić nie możnaAniad1312 pisze:Nie, no pewnie, dobij mniecichy70 pisze:hihi normalnie strach się odzywać dziś do ciebie![]()
![]()
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- kachita
- Zaprawiony W Bojach

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Ja też coś od dwóch dni kiepsko sypiam, jakiś złe dni. 
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
Gdyby pani z szuflą była panem z szuflą, mogłabyś otworzyć okno i zaśpiewać jej "Zenka":
Zenek Blues
Tym bardziej godne podziwu, że ta niewyspaniu i wq..wie ładny dystans w dobrym tempie Ci wyszedł.
Zenek Blues
Tym bardziej godne podziwu, że ta niewyspaniu i wq..wie ładny dystans w dobrym tempie Ci wyszedł.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

no i weź pod uwagę, że Ty już masz trening zrobiony, a ja się będę musiał taplać w tym mokrym dziadostwieAniad1312 pisze:Dzięki Dziewczyny
Cichacz, tego mi było trzebacichy70 pisze:z drugiej strony, ja strachliwy nie jestem, a samej Cię tak, też zostawić nie możnaW odwagę Twą nie wątpię, tak btw.
także jak ja będę klął pogodę na dworze, Ty w ciepełku z ciasteczkiem w ręku- myślę, że możesz sobie dzisiaj zrobić małe odstępstwo od obietnicy, w końcu nie możesz dźwigać całego świata na swoich dziewczęcych barkach, bez odrobiny słodyczy
-
panucci10
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:40:08
- Życiówka w maratonie: 03:15:19
- Kontakt:
widze Aniu że ciągnie Cie na bieganie w nocyczy nie wstać jednak wcześniej i może machnąć 20km i przy okazji zrobić konkurencję Panucciemu --> o każdej porze dnia i nocy
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
-
Aniad1312
- Zaprawiony W Bojach

Dobra, dotarłam do domu, pojadłam (choć nie mówię w tej kwestii ostatniego słowa
) i odpowiadam:
Kachita, czemu ja kliknęłam w tego Axlowego linka...
przecie to nie on
Kanas - wiem przecież to wszystko ładnie pięknie, ale dzisiaj jestem głucha na te argumenty. Jak mawia Anna seniorka (czyli babcia ma): Rozumieć rozumiem, ino pojąć nie mogę
Strasb, ja już od kilku dni się w nocy po ileś tam razy budzę.
Grim - link zacny jest
Panucci, może faktycznie -trochę stresów ostatnio miałam i mam nadal. To, że usnąc nie mogłam, tak bardzo mnie nie kwurzyło jak ta pobudka w środku nocy.
Cichy - jak Ty trafiasz w sedno
ale słodyczy chyba jednak nie przyjmę, poczekam na mocniejszy kryzys - nie żebym go sobie życzyła, ale jeszcze dzisiaj dam radę. Za to makaronu ulubionego z pesto nie żałowałam sobie 
Kachita, czemu ja kliknęłam w tego Axlowego linka...
Kanas - wiem przecież to wszystko ładnie pięknie, ale dzisiaj jestem głucha na te argumenty. Jak mawia Anna seniorka (czyli babcia ma): Rozumieć rozumiem, ino pojąć nie mogę
Strasb, ja już od kilku dni się w nocy po ileś tam razy budzę.
Grim - link zacny jest
Panucci, może faktycznie -trochę stresów ostatnio miałam i mam nadal. To, że usnąc nie mogłam, tak bardzo mnie nie kwurzyło jak ta pobudka w środku nocy.
Cichy - jak Ty trafiasz w sedno
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Ostrzegałam
Makaron z pesto, powiadasz... Może też zarzucę dzisiaj na kolację?
Makaron z pesto, powiadasz... Może też zarzucę dzisiaj na kolację?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
Aniu, wczoraj przejrzałam Twojego bloga i widze, że ten makaron z pesto często u Ciebie gości
Może wrzucisz przepis, jak je dokładnie przygotowujesz? W internecie dużo przepisów na pesto, a jak już się zabiorę to chciałabym, aby mi się udało
PS Trzymam kciuki, żeby końcówka dnia była lepsza niż początek
Może wrzucisz przepis, jak je dokładnie przygotowujesz? W internecie dużo przepisów na pesto, a jak już się zabiorę to chciałabym, aby mi się udało
PS Trzymam kciuki, żeby końcówka dnia była lepsza niż początek