Wapel - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jackma pisze:
Wapel pisze: W zakładanym tempie 45 min na 10km wychodzi to ok 4:50min/km.
to wychodzi po 4'30"/km :oczko:
widać nieprecyzyjnie się wyraziłem:

bieg na 85% możliwości (przy docelowym tempie 45 min na 10km, czyli tempie 4:30 min/km) to bieg w okolicy 4:50 min/km

już nie róbcie ze mnie matematycznego matoła :P W szkole średniej byłem w klasie o profilu mat-fiz i matematykę zdałem na maturze w wersji rozszerzonej w stopniu dobrym ;P
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:
jackma pisze:
Wapel pisze: W zakładanym tempie 45 min na 10km wychodzi to ok 4:50min/km.
to wychodzi po 4'30"/km :oczko:
widać nieprecyzyjnie się wyraziłem:

bieg na 85% możliwości (przy docelowym tempie 45 min na 10km, czyli tempie 4:30 min/km) to bieg w okolicy 4:50 min/km

już nie róbcie ze mnie matematycznego matoła :P W szkole średniej byłem w klasie o profilu mat-fiz i matematykę zdałem na maturze w wersji rozszerzonej w stopniu dobrym ;P

jak wy lubicie %
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jackma pisze:jak wy lubicie %
ja preferuję 40%, powyżej 80% robi się już ciężko
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Jutro ma nakidać sniegu w cholere, więc stadion odpadnie w środę...spotkamy się na siłowni na bieżni :hejhej:

Ale jakbyś jednak jechał to ja tez chętnie wybiore bo tez mam w środe interwały :taktak:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja tam do bieżni i siłowni jakoś się nie garnę... jak nie będzie się dało w środę interwałów zrobić to najwyżej zaliczę jeszcze podbiegi ;) ale to zobaczymy jeszcze... weź tam kogoś najmij w środę, żeby nam zdał raport ze stanu bieżni w Mikołowie ;)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mnie ta bieżnia elektryczna tez nie zachęca..wolę stadion...ale wiesz..jak napada z 10cm śniegu to zapomnij ze cos nabiegasz...na razie jest ok, nawet cienka warstwa sniegu pozwoli biegac szybko....zobaczymy co będzie..ale jakby co ja tez jestem chętny na wypad do Mikołowa :usmiech:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Mnie ta bieżnia elektryczna tez nie zachęca..wolę stadion...ale wiesz..jak napada z 10cm śniegu to zapomnij ze cos nabiegasz...na razie jest ok, nawet cienka warstwa sniegu pozwoli biegac szybko....zobaczymy co będzie..ale jakby co ja tez jestem chętny na wypad do Mikołowa :usmiech:
to wstępnie możemy się już umówić, o której chcesz robić trening? od razu po pracy czy wieczorem ok. 19-20? Co do warstwy śniegu... najwyżej podczas pierwszych czterech okrążeń będziemy śnieg odgarniać z jednego toru :bum:
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:
mar_jas pisze:Mnie ta bieżnia elektryczna tez nie zachęca..wolę stadion...ale wiesz..jak napada z 10cm śniegu to zapomnij ze cos nabiegasz...na razie jest ok, nawet cienka warstwa sniegu pozwoli biegac szybko....zobaczymy co będzie..ale jakby co ja tez jestem chętny na wypad do Mikołowa :usmiech:
to wstępnie możemy się już umówić, o której chcesz robić trening? od razu po pracy czy wieczorem ok. 19-20? Co do warstwy śniegu... najwyżej podczas pierwszych czterech okrążeń będziemy śnieg odgarniać z jednego toru :bum:
Mi jest wszystko jedno..ja sie dostosuje :usmiech:

PS...wexmiesz mi też koksa?? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:
Wapel pisze:
Mi jest wszystko jedno..ja sie dostosuje :usmiech:

PS...wexmiesz mi też koksa?? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
tym razem proponuję spróbować bez dopingu ;]
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niech będzie :oczko:

Jak Tobie lepiej pasuje? zaraz po pracy? ( mogę byc na 16:20 u Ciebie lub po Ciebie, ewentualnie mogę godzine wcześniej zacząć pracę to wtedy godzine wcześniej mam wolne ) albo później w godzinach wieczorny?

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Niech będzie :oczko:

Jak Tobie lepiej pasuje? zaraz po pracy? ( mogę byc na 16:20 u Ciebie lub po Ciebie, ewentualnie mogę godzine wcześniej zacząć pracę to wtedy godzine wcześniej mam wolne ) albo później w godzinach wieczorny?
jak na zawołanie co do godziny zadzwonili właśnie moi rodzice, i jutro będziemy mieć gości o 16.30. Możemy się umówić na 19.30 i wtedy na 20 dojedziemy do Mikołowa na trening - może ktoś jeszcze będzie chętny na interwały? ;) trzeba rzucić hasło na FB ;)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i co robimy?? jedziemy walczyć na stadion czy siłka na szombierkach?? :hej:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:i co robimy?? jedziemy walczyć na stadion czy siłka na szombierkach?? :hej:
Stadion chyba odpada, bo szybkości to się dzisiaj nie zrobi moim zdaniem. Ja chyba wyjdę na 7km na Skałkę porobić podbiegi
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:
mar_jas pisze:i co robimy?? jedziemy walczyć na stadion czy siłka na szombierkach?? :hej:
Stadion chyba odpada, bo szybkości to się dzisiaj nie zrobi moim zdaniem. Ja chyba wyjdę na 7km na Skałkę porobić podbiegi
to ja juz sam nie wiem....albo pojade do Mikołowa, albo spróbuje szybkie pętle na Skałce pobiegac...śnieg jest luźny i tylko do kostek wiec powinno się udać...jakoś za wszelką cenę chce uniknąć elektryka :oczko:

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:
Wapel pisze:
to ja juz sam nie wiem....albo pojade do Mikołowa, albo spróbuje szybkie pętle na Skałce pobiegac...śnieg jest luźny i tylko do kostek wiec powinno się udać...jakoś za wszelką cenę chce uniknąć elektryka :oczko:
wątpię, żeby na Skałce udało się zrobić jakieś szybsze akcenty... Nie masz kogo wysłać na stadion w Mikołowie, żeby zdała raport ze stanu nawierzchni?
ODPOWIEDZ