Może zioła, te od legalnego dopingu.Gife pisze:Coraz lepsze kwiatki wychodzą na wierzch.
Ciekawe, co mu tak psychę zryło, że dokonał takiego czynu.
Dożywocie? jestem za.
Komentarz do artykułu Oscar Pistorius zastrzelił swoją dziewczyne?
- prorok
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:46
- Kontakt:
http://eurosport.onet.pl/lekkoatletyka/ ... omosc.html
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Szykuje się niezły spektakl medialny i sądowe show. Pamiętam, kiedy byłem w liceum, był taki facet - OJ Simpson, chyba gracz baseball-a. Wszyscy wiedzieli, że zabił, ale nie poniósł kary. Ciekawe, jak będzie tym razem.ioannahh pisze:http://eurosport.onet.pl/lekkoatletyka/ ... omosc.html
A może kosmici, albo meteor albo ktoś go wrabia.
krunner
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
i następne :/ http://sport.tvp.pl/inne/pozostale/lekk ... u/10123199
- ioannahh
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 45:53
- Życiówka w maratonie: 3:54:21
Odpowiadając na zadane w tytule pytanie: Pistorius mile widziany na bieżni?, odpowiadam, że ja nie chciałbym go widzieć na bieżni, a już na pewno nie w Polsce.
Dla mnie to jest chora i jednocześnie żenująca i przerażająca sytuacja. Nie odmawiam mu prawa do czegokolwiek, ale po zakończeniu dochodzenia i procesu sądowego, który go na przykład uniewinni, chociaż to nie zmieni sytuacji, że zastrzelił bliską sobie osobę. A co teraz obserwujemy? Żenujący spektakl pod tytułem "Od bandyty do celebryty". Czyli najpierw zabójstwo, dalej kaucja i zwolnienie z aresztu, a teraz książka, film i w końcu zezwolenie na starty zagraniczne. I co dalej będzie? Talk show? A może już był, tego nie wiem. Ale wiem na pewno, że nie chciałbym go widzieć na zawodach w Polsce.
Dla mnie to jest chora i jednocześnie żenująca i przerażająca sytuacja. Nie odmawiam mu prawa do czegokolwiek, ale po zakończeniu dochodzenia i procesu sądowego, który go na przykład uniewinni, chociaż to nie zmieni sytuacji, że zastrzelił bliską sobie osobę. A co teraz obserwujemy? Żenujący spektakl pod tytułem "Od bandyty do celebryty". Czyli najpierw zabójstwo, dalej kaucja i zwolnienie z aresztu, a teraz książka, film i w końcu zezwolenie na starty zagraniczne. I co dalej będzie? Talk show? A może już był, tego nie wiem. Ale wiem na pewno, że nie chciałbym go widzieć na zawodach w Polsce.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
.Proces słynnego sportowca rozpocznie się w poniedziałek, 19 sierpnia. Najpoważniejszy zarzut, jaki ciąży na Pistoriusie to morderstwo z premedytacją, którego dokonał na swojej narzeczonej, Reevie Steenkamp.
Do zabójstwa doszło 14 lutego. Kobieta została śmiertelnie postrzelona w domu swojego narzeczonego. Pistorius od początku postępowania przyznawał się do tego że strzelał, ale tłumaczył, że wziął kobietę za włamywacza. Prokuratura nie uwierzyła w jego wyjaśnienia i zamierza oskarżyć go o morderstwo z premedytacją.
Jeśli prokuratorzy udowodnią przed sądem, że Pistorius działał z bezpośrednim zamiarem pozbawienia życia Reevy Steenkamp, resztę życia spędzi w więzieniu.