no i gitara, przecież ja nie nic nie mam do tych co im się to podobaAdam Klein pisze: Ja akurat widze o co chodzi temu Takahashiemu i dla mnie to nie jest bełkot.

lepiej mieć za duży wybór niż żadnego

no i gitara, przecież ja nie nic nie mam do tych co im się to podobaAdam Klein pisze: Ja akurat widze o co chodzi temu Takahashiemu i dla mnie to nie jest bełkot.
jakie drogo, jakie drogo, przecież jak to tworzył to myślał o drzewach cedrowych, harmonii, naturze.sKINOL pisze:.Drogo.100E to chyba spodenki kosztowaly.kurtki grubo ponad 200E.Najlepsze wrazenie artystyczne na mnie zrobily leginsy.
Chyba jeszcze nie, to nawet w USA czy Europie zachodniej jest rzadkość.Ma_tika pisze:Ciekawe czy da się to obejrzeć gdzieś w PL???
Tak.Samolotem dla Ciebie,pewnie niedalekoMa_tika pisze:ooo, Berlin niedaleko, jest kolejny powód żeby się wybrać
A dla mnie to zdanie pokazuje wysoką kulturę projektowania. Żeby u nas istniało takie myślenie choćby wśród architektów....cichy70 pisze:
jak komuś pasuję to dlaczego by nie, ale jak czytam
"chciałem stworzyć coś, co byłoby doskonałym odzwierciedleniem tego środowiska" itd to śmiać mi się chce. (..)
zdecydowany przerost formy nad treścią.
no prosz...chyba nie mówisz poważnie, tzn chyba wiem co masz na myśli, ale bez żartów z tą wysoką kultura projektowania.qjonik pisze:A dla mnie to zdanie pokazuje wysoką kulturę projektowania. Żeby u nas istniało takie myślenie choćby wśród architektów....cichy70 pisze:
jak komuś pasuję to dlaczego by nie, ale jak czytam
"chciałem stworzyć coś, co byłoby doskonałym odzwierciedleniem tego środowiska" itd to śmiać mi się chce. (..)
zdecydowany przerost formy nad treścią.
Ja mówię o koncepcie projektanta i o jego podejściu do tematu, które bardzo mi się podoba. No i o ciuchach, które wyglądają super.cichy70 pisze: no prosz...chyba nie mówisz poważnie, tzn chyba wiem co masz na myśli, ale bez żartów z tą wysoką kultura projektowania.
jedno z drugim nie ma kompletnie nic wspólnego.
dobrze, że ktoś robi fajne ciuchy, ja tego nie neguję, tylko czy cena nie jest podyktowana właśnie tą "wysoką kulturą projektowania" ?
czyli rżną nas..i mamy jeszcze z tego powodu bić brawa.