SKECHERS GOrun - o tych butach sie mowi!

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziekowac :)))
wiem wiem byly bardzo ladne (w dodatku nie rozowe :szok: )ale nic z tego sa moje i sa na pewno damskie :PPP

no dobrze to wychodzi mi rozmiar 39, ale ze trzeba miec odrobine wiekszy but to powinnam miec chyba rozmiar 40 ...
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:tylko ja w takim razie juz nei wiem jaki rozmiar mam zamawiac bo kierowalam sie ICH rozmiarowka. boje sie ze zamowie 40 i znow beda za duze :(
Ja mam skechersy do biegania 40, czyli US 10, czyli rozmiar wkładki 27. W butach innych firm te 27cm przekłada się na rozmiar 42 i takie też mam nike i brooksy. Gorun w rozmiarze 40 jak dla mnie mają wystarczająco luzu na długość (jeśli nie za dużo) i szerokość (to skorygowałam sznurówkami).
Mam też skechers flex - ale w rozmiarze 39, czyli US 9, czyli dł. wkładki 26 - rozmiar do chodzenia na co dzień, ale do biegania wolę mieć większy luz.
Obrazek
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

qrcze dzieki jeszcze chwila i zaczne coraz powazniej zastanawiac sie nad tym 39 ...
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nawet mnie nie denerwujcie z tymi rozmiarami, bo wygląda na to, że jutro buty odeślę... :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
miniozam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: to dla dziadków :P

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Nawet mnie nie denerwujcie z tymi rozmiarami, bo wygląda na to, że jutro buty odeślę... :lalala:
a przyszły już ? :D
( :
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No nie, jutro mają przyjść.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ponieważ zaraz ma tu się pojawić Kachita, aby wychwalać Skechersy, no to ja może zgłosze w pierw zdanie odrębne:
SKECHERS no pasaran!!! :ojoj: :bum:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jestem :) Skechersy przyszły do biura dziś rano, pojarałam się tym, jakie ładne te buciki są, przymierzyłam, pobiegałam po długim biurowym korytarzu (można było się nawet całkiem ładnie rozpędzić ;) ) i mam takie refleksje:
Go RUN - ja tam nie rozumiem, o co wszystkim (oprócz Gife) chodzi, te buty są szalenie wygodne. Owszem, czuć to zgrubienie pod śródstopiem, ale mi to w ogóle nie przeszkadza. Stoi i chodzi się w nich stabilnie, biega też bardzo fajnie, faktycznie nie da się w nich ładować z pięty. Leciutkie, mięciutkie, takie jak lubię :) Jak tylko w planie będzie coś krótszego i nie będzie śniegu, to je zakładam. Mam nadzieję, że się utwierdzę w pierwszym wrażeniu, bo kapcie naprawdę mają potencjał zostać jednymi z moich ulubionych. No ale wiadomo, że co innego biegać po betonie na zewnątrz, a co innego w korytarzu biurowym na wykładzinie ;)
Go BIONIC - uuuu, to już inna bajka. Te buty nie mają zgrubienia pod śródstopiem (albo bardzo minimalne), są jeszcze lżejsze i jeszcze miększe, w naleśnik zwijają się bez problemu. Jak dla mnie minimalizm zupełny, raczej nie jestem gotowa na te butki jeszcze. Ale są prześliczne ;) Może latem coś w nich podziałam.

Jeśli chodzi o rozmiar, to oba buty mogłyby być pół centymetra mniejsze. 37 okazało się być wkładką 24 cm, a ja mam 23,5. No ale to nie jest wielka tragedia, zresztą dość dobrze opinają stopę (zwłaszcza moją lewą, która jest nieco szersza i dłuższa od prawej ;) ), więc nie powinno być problemu.

LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lohooo ja jednak zdecydowalam ze wymieniam na 39 mam nadzieje ze tego nie pozaluje :/
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze: Go RUN - ja tam nie rozumiem, o co wszystkim (oprócz Gife) chodzi, te buty są szalenie wygodne. Owszem, czuć to zgrubienie pod śródstopiem, ale mi to w ogóle nie przeszkadza. Stoi i chodzi się w nich stabilnie, biega też bardzo fajnie, faktycznie nie da się w nich ładować z pięty. Leciutkie, mięciutkie, takie jak lubię :)
Jak to o co chodzi? Chodzi o Polskę, o Ojczyznę, to są sprawy zupełnie zasadnicze... :ojoj: :hej:
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kachita pisze: Go BIONIC - uuuu, to już inna bajka. Te buty nie mają zgrubienia pod śródstopiem (albo bardzo minimalne), są jeszcze lżejsze i jeszcze miększe, w naleśnik zwijają się bez problemu. Jak dla mnie minimalizm zupełny, raczej nie jestem gotowa na te butki jeszcze. Ale są prześliczne ;) Może latem coś w nich podziałam.
Bioników nie macałem nawet, a też mnie ciekawi, czy są tak samo naleśnikowe jak Go Runy, czy bardziej naleśnikowe niż Go Runy :bleble: Materiał cholewki oraz podeszwa z tego samego materiału?
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Już nie chce Skechersów :hej: Znalazłem takie, które bardziej odpowiadają moim aktualnym potrzebom - te Skechersy są za miękkie :ble:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie wiem, po co się tym chwalić w temacie Skechersów :hej: :bleble:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Nie wiem, po co się tym chwalić w temacie Skechersów :hej: :bleble:
Bo my z Sylwkiem jesteśmy SKECHERSOsceptykami :bleble: :bum:
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Nie, czemu? But naprawdę wygodny, ale ten profil sprawia, że człowiek się zastanawia czy nie skończy u fizjo - po prostu jestem zbyt konserwatywny, aby w niego zainwestować :bum:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
ODPOWIEDZ