Jak taki, to zapewne nie jeden

Moderator: infernal
Sylw taki jak z twojego linku? No wiesz który
Jego chrzest bojowy będzie w Bydgoszczy na przełajach? Może się wybierzesz do Łodzi na 10km, albo na Orlen do Warszawy na 10kmTak jest-zakupiony :D No i moje pierwsze startóweczki...
Sylwek nie ośmieszaj się! Z takim kilometrażem który Martyna robi to tylko maraton wchodzi w greSylw3g pisze:Jego chrzest bojowy będzie w Bydgoszczy na przełajach? Może się wybierzesz do Łodzi na 10km, albo na Orlen do Warszawy na 10km
ja co najwyżej moge się z Martyną ścigać na maratonie, 10km mnie za bardzo meczyGife pisze:Żarty, żartami, ale jak zrobi wynik na dychę lepszy od Was to się zdrowo uśmieję
no ładnie 134 kmMartyna_K pisze:Panowie,tak dobrze na pewno nie będzie,ale pomalutku, minuta po minucie...
Dziś melduję w nogach 134 km . Ach...co to był za tydzień...Pod względem treningowym,rzecz jasna
Najpierw przełaje, jakiś wypad w góry, potem mój Szczecinek. może ktoś z Was się skusi,hm? Na mecie jest pieczone prosię![]()
24 kwietnia jak najbardziej wchodzi w gręMartyna_K pisze:Szczecinek, 24 kwietnia. Świetnie by było z kimś z Was pobiec :uuusmiech:
O, startóweczki dla Panów
No ładne... Nike Streak 4... jak ustaliłem po dłuższym namyśle.Martyna_K pisze: O, startóweczki dla Panów