Garmin 10
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mnie się udało wyrwać na Allegro nową 110Hr za 405zł.
Też się trochę bałem. Jednak ryzyko było zminimalizowane możliwością przesyłki pobraniowej z której skorzystałem.
I się nie zawiodłem, nówka zegarek oryginalnie zapakowany. I 250zł w kieszeni.
Tutaj link do wygranej aukcji, żeby nie być gołosłownym- http://allegro.pl/garmin-forerunner-110 ... 72908.html
Też się trochę bałem. Jednak ryzyko było zminimalizowane możliwością przesyłki pobraniowej z której skorzystałem.
I się nie zawiodłem, nówka zegarek oryginalnie zapakowany. I 250zł w kieszeni.
Tutaj link do wygranej aukcji, żeby nie być gołosłownym- http://allegro.pl/garmin-forerunner-110 ... 72908.html
-
- Rozgrzewający Się
Widzę,że ktoś się skusił.Cena atrakcyjna,ale ryzyko jest.
-
- Zaprawiony W Bojach
Za dużo zagadek. Ilość sprzedawanych egzemplarzy, tak jakby ktoś chciał szybko, dużo sprzedać, stąd cena. Dalej, osoba prywatna ( nie sklep) a gwarancja 3 lata, którą dają tylko autoryzowani dealerzy, pomijając, że producent daje 2 lata, a rok sklep.
Coś tu brzydko pachnie, nie przesądzając, ale jelenia może złapią, jednego, dwóch...
Coś tu brzydko pachnie, nie przesądzając, ale jelenia może złapią, jednego, dwóch...
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
-
- Zaprawiony W Bojach
No i się ciekawie zrobiło w tych aukcjach.meszka pisze:http://allegro.pl/garmin-forerunner-110 ... 56323.html
http://allegro.pl/garmin-forerunner-210 ... 83557.html
Taka ciekawostka, nowe, 3 lata gwarancji...?
Ja bym nie ryzykował
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
-
- Rozgrzewający Się
Już po aukcji
,4 osoby niby kupiły heh.Sam szukam okazji,ale na razie nic ciekawego nie widzę.

- ZbigniewX
- Wyga
Ja czekam na komentarze które napłyną po pewnym czasie na to konto.
Pisałem ponownie do tej osoby z prośbą o przesłanie zdjęcia na którym są wszystkie sprzedawane przez nią egzemplarze, prosiłem także o zdjęcie nr seryjnego kilku zegarków, pytałem się i o gwarancję. O dziwo dostałem tym razem odpowiedź, z tym że nie pełną. Zdjęć oczywiście nie dostałem, nr seryjnych też nie, dostałem za to taką odpowiedź:
Może jestem pesymistą ale czuję że będą negatywy, chciałbym się mylić.
Pisałem ponownie do tej osoby z prośbą o przesłanie zdjęcia na którym są wszystkie sprzedawane przez nią egzemplarze, prosiłem także o zdjęcie nr seryjnego kilku zegarków, pytałem się i o gwarancję. O dziwo dostałem tym razem odpowiedź, z tym że nie pełną. Zdjęć oczywiście nie dostałem, nr seryjnych też nie, dostałem za to taką odpowiedź:
Aukcja z 110 skończyła się zanim wyczerpał się "zapas" dostępnych egzemplarzy. Ciekawy jestem powodu, czyżby zrobiło się za gorąco?Online zakupy aukcyjne : Produkty zakupione za pośrednictwem aukcji internetowych (ta nie ma zastosowania do zakupów dokonanych na Garmin.com ) nie kwalifikują się do gwarancji. Potwierdzenia aukcyjne nie są dopuszczone do weryfikacji gwarancji. Aby uzyskać serwis gwarancyjny, w oryginale lub kopii dowodu zakupu od pierwotnego sprzedawcy jest wymagane. Garmin nie zastąpi brakujących składników z dowolnego pakietu zakupionego za pośrednictwem aukcji internetowych.
to tyle na temat gwaranci Garmina wiec musze sprostowac opis Przepraszam
Może jestem pesymistą ale czuję że będą negatywy, chciałbym się mylić.
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
-
- Rozgrzewający Się
Tylko takie wyjaśnienie się pojawiło:
Wszystkich zainteresowanych . przepraszam ale muszę wycofac aukcje otrzymałam oferte poza Allegro
Oczywiście wszystcy ktorzy zakupili do dzis zegarki moga spać spokojnie Umowa to umowa
Pozdrawiam i przepraszam za utrudnienia
-
- Dyskutant
Jeżeli Allegro dopatrzy się braku nr. seryjnego w aukcjach sprzętu. To straszą policją i od razu wycofują aukcję.
Ostatnio sprzedawałem tuner i zespół allegro usunął mi aukcję, podając za powód brak nr. seryjnego w opisie.
To taki rodzaj walki z paserstwem w internecie.
Ostatnio sprzedawałem tuner i zespół allegro usunął mi aukcję, podając za powód brak nr. seryjnego w opisie.
To taki rodzaj walki z paserstwem w internecie.