Komentarz do artykułu Gyakusou - ubrania dla biegających Ninja
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Gyakusou - ubrania dla biegających Ninja
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jak sie podobają męskie spodnie biegowe? 

- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
cos innego ,tylko osobiscie bardziej nawet te spodnie wygladaja mi na trekkingowe--jesli o mnie chodzi to jestem na nie do biegania do chodzenia aktywnego na tak,,pozdrawiam 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
- miszza
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 02:40:14
- Kontakt:
dobrze wygląda fota z lasu bambusowego,trening w takim miejscu to marzenie
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo podobają mi się legginsy z tymi różnymi wzorkami dookoła łydki czy na kolanie. Super! I fajne są ciuszki z pierwszego zdjęcia z artykułu (widać m.in. te legginsy, o których mówię).
Materiały też wyglądają na mięciutkie i lejące się, nic szeleszczącego. Pewnie jest to dostępne tylko w Japonii, a szkoda, bo obejrzałabym sobie chętnie to z bliska.
Materiały też wyglądają na mięciutkie i lejące się, nic szeleszczącego. Pewnie jest to dostępne tylko w Japonii, a szkoda, bo obejrzałabym sobie chętnie to z bliska.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
jak dla mnie, kolejny marketingowy bełkot.
i tyle.
ciuchy jak ciuchy, na zdjęcia do lasu może by się nadawały.
jak komuś pasuję to dlaczego by nie, ale jak czytam "chciałem stworzyć coś, co byłoby doskonałym odzwierciedleniem tego środowiska" itd to śmiać mi się chce. niedługo spodenki z kory i koszulkę z liści będą nam wciskać.
zdecydowany przerost formy nad treścią.
i tyle.
ciuchy jak ciuchy, na zdjęcia do lasu może by się nadawały.
jak komuś pasuję to dlaczego by nie, ale jak czytam "chciałem stworzyć coś, co byłoby doskonałym odzwierciedleniem tego środowiska" itd to śmiać mi się chce. niedługo spodenki z kory i koszulkę z liści będą nam wciskać.
zdecydowany przerost formy nad treścią.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Cichy, ja to kupuję, to taka kultura, która stawia na harmonię ze światem zewnętrznym. Japończycy też po to wynaleźli walkmana, żeby słuchać muzyki nie przeszkadzając innym, a nie, żeby inni nie przeszkadzali w słuchaniu muzyki 

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
To zwykle gacie nie sa w harmoni ze swiatem? Zwykle gacie przeszkadzaja innym?
Mi tam moda jest w sumie kompletnie obojetna w stroju sportowym, ale te luzne spodnie o dziwo wydaja mi sie ciekawe.
Mi tam moda jest w sumie kompletnie obojetna w stroju sportowym, ale te luzne spodnie o dziwo wydaja mi sie ciekawe.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Kaśka, ja kompletnie tego nie kupuję, to jest tylko dorabianie ideologi do tego, żeby się lepiej sprzedawało.kachita pisze:Cichy, ja to kupuję, to taka kultura, która stawia na harmonię ze światem zewnętrznym. Japończycy też po to wynaleźli walkmana, żeby słuchać muzyki nie przeszkadzając innym, a nie, żeby inni nie przeszkadzali w słuchaniu muzyki
ja wiem, kultura japońska, samuraje itd...ale tez yakuza i tak zasmrodzone miasta, że nie ma czym oddychać.
ja nie mówię, że te ciuchy są złe, chociaż do biegania na pewno bym ich nie kupił, tylko po co te całe misterium do tego.
ech..
chyba się starzeję

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ludzie są różni, jeden usłyszy dźwięk odkurzacza i powie, ze to dźwięk odkurzacza, a drugi powie, ze to przecież Gis, tylko nieczyste.cichy70 pisze:jak dla mnie, kolejny marketingowy bełkot.
i tyle.
Ja akurat widze o co chodzi temu Takahashiemu i dla mnie to nie jest bełkot.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Żarówiaste szeleszczące gacie z pobrzękującymi w kieszeni kluczami i monetami - nie są i przeszkadzająyaro1986 pisze:To zwykle gacie nie sa w harmoni ze swiatem? Zwykle gacie przeszkadzaja innym?

Wypaczeniacichy70 pisze:ale tez yakuza i tak zasmrodzone miasta, że nie ma czym oddychać.

Moda to tak trochę sztuka, marketing też może być sztuką. Tutaj im się bardzo fajnie udało pokazać piękno harmonii, mimo, że filmik mógłby być trochę mniej prześwietlonycichy70 pisze:ja nie mówię, że te ciuchy są złe, chociaż do biegania na pewno bym ich nie kupił, tylko po co te całe misterium do tego.

- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Coś innego.
Ale musiałbym zobaczyć na żywo i dotknąć ciuszków, ewentualnie ceną się nie załamać
Ale musiałbym zobaczyć na żywo i dotknąć ciuszków, ewentualnie ceną się nie załamać

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect