rubin - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Monika, temat nart w moim zyciu calkiem niedawno byl poruszany i spuscmy na niego zaslone milczenia
Za to dzisiaj kupilam sobie lyzwy i juz sie nie moge doczekac zeby je wyprobowac
Za to dzisiaj kupilam sobie lyzwy i juz sie nie moge doczekac zeby je wyprobowac
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
cichy70 pisze: spania ?
też bym miał dość
no tak, można się odzwyczaić, byle by nie było jak z tym koniem, co to go chłop od jedzenia odzwyczajał ...
eee, zaciekawiłaś mnieGryzzelda pisze:Monika, temat nart w moim zyciu calkiem niedawno byl poruszany i spuscmy na niego zaslone milczenia
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
Monia, dobrej zabawy ale wracaj do nas szybko
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
no proszę, mimo imprezy czas na trening się znalazł, elegancko -czy może po prostu wysłali Cię po kolejne szkło ?
Ty widzę - w czerwonym szaliku
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Hmm, ...czerwony szalikcichy70 pisze: Ty widzę - w czerwonym szaliku
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
ja jestem czarno biały chłopak, na kolorach tak se się znam, co to za różnica czerwony czy różowy najważniejsze, że dziewczyna ładnaProvitamina pisze:Hmm, ...czerwony szalikcichy70 pisze: Ty widzę - w czerwonym szaliku
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
No do tego to ja nie mam żadnych wątpliwości
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Monia, ale po prawej to Ty jesteś czy Twoja starsza córka? No weź sobie nie żartuj
Dałabym 100% pewności, że to córa, ale... ta kurtka i buty mnie zmyliły
Dałabym 100% pewności, że to córa, ale... ta kurtka i buty mnie zmyliły
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
a widzisz, szkła to akurat było wystarczająco , nawet jak na góralską bibę;cichy70 pisze:no proszę, mimo imprezy czas na trening się znalazł, elegancko -czy może po prostu wysłali Cię po kolejne szkło ?
z własnej woli tam poleciałam; sprawdziłam - podobno ponad 100 m przewyższenia; pod górę zajęło mi to 43 minuty, w dół wystarczyły 32
zanim reszta dotarła na górę - ja już dawno byłam z powrotem na dole
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
237m przewyższenia- no nieźle
Zazdroszczę biegania w takich warunkach! Ja juz myślę o majówce, mam nadzieje, że wybiorę sie w ukochane Tatry i pierwszy raz pobiegam sobie po dolinach jakąś cudowna trasą
W sumie przebiegłaś dziś prawie 15kmów!!! Ładnie się hartujesz na ten swój bieg, ładnie
Zazdroszczę biegania w takich warunkach! Ja juz myślę o majówce, mam nadzieje, że wybiorę sie w ukochane Tatry i pierwszy raz pobiegam sobie po dolinach jakąś cudowna trasą
W sumie przebiegłaś dziś prawie 15kmów!!! Ładnie się hartujesz na ten swój bieg, ładnie
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
może i ładna trasa, ale po tym wszystkim jeździć na nartach już mi się nie chciało - a był taki planconcordia pisze:237m przewyższenia- no nieźle
popiszę coś więcej u Ciebie - ale teraz to nie bardzo wypada - w gościach jestem; mam komp. w pokoju i od czasu do czasu tu zaglądnę na chwileczkę
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Dolina Kościeliska, Dolina Chochołowska, no grubo i ładnie,bardzo fajnie pobiegałaś. Możesz jeszcze zaliczyć Dolinę Zuberską na Słowacji, zostawiasz familię na nartach na Rohaczach i biegniesz do góry do schroniska i nazad, tyle, ze tam to się już herbatki nie napijesz bo w zimie mają zamknięte, ale przy powrocie kole wyciągu już tak. Ogólnie polecam to miejsce a już na narty to zwłaszcza bo to jedyne w tamtej okolicy gdzie na nartach można sie poczuć jak w wysokich górach - jest atmosferka.
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
wyjeżdżamy w niedzielę więc się obaczy, myśleliśmy o Rohaczach, ale dziecka zastrajkowali i już mają dość; następny wyjazd to chyba we dwoje będzie albo z jakąś babcią w roli niańki; jutro mamy w planie obejść Babią Górę i w ogóle Lipnicę /pół wsi tu znamy, a jeszcze nie było czasu wszystkich poodwiedzać / więc jedyna szansa na Rohacze to sobota; może zostawimy dziewczyny we wsi i sami pojedziemy ...mihumor pisze:Dolina Kościeliska, Dolina Chochołowska, no grubo i ładnie,bardzo fajnie pobiegałaś. Możesz jeszcze zaliczyć Dolinę Zuberską na Słowacji, zostawiasz familię na nartach na Rohaczach i biegniesz do góry do schroniska i nazad, tyle, ze tam to się już herbatki nie napijesz bo w zimie mają zamknięte, ale przy powrocie kole wyciągu już tak. Ogólnie polecam to miejsce a już na narty to zwłaszcza bo to jedyne w tamtej okolicy gdzie na nartach można sie poczuć jak w wysokich górach - jest atmosferka.
a doliny - piękne w Kościeliskiej - minęłam kilku biegaczy; w Chochołowskiej - już nie;
nie chce mi się zgrywać dzisiejszych zdjęć, zwłaszcza, że robiłam je w drodze pod górę /w ramach odsapki/ i wyszły troszku niewyraźnie /ze zmęczenia ręce mi się nieco trzęsły / - pozgrywam po powrocie
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Nieźle, nieźle, jak ja snowboarduję/nartuję to sobie z czystym sumieniem bieganie odpuszczam. Ładnie sobie poczynasz w górach i to do tego zimą.