http://fm.tuba.pl/gatunek/Sport.Pl+-+Do+Biegania

A maraton nie liczy czasem 42195 metrów?maratończyk pisze:Właśnie przesłałem do organizatora listę twardzieli na Maraton Łódź ,która będzie reprezentowała naszą Akademię Biegania Grudziądz na arenie biegowej.Piątka osób to debiutanci na dystansie 42.197 km i za to szczególne brawa i doping dla nich. Jeżeli jeszcze ktoś jedzie z naszego miasta lub okolic na ten maraton i chciałby reprezentować nasze miasto w barwach AB to proszę o kontakt.
Również pozdrawiam Wszystkich biegaczy z AB, których spotkałem na trasie średnicowej. Do zobaczenia w sobotę rano o 9.00. Będę na 100%.maratończyk pisze:Dziękuję wszystkim za dzisiejszy wspólny trening.Jak zawsze wesoło,gadatliwie i ciężko
Na dzisiejszym późnopopołudniowo- wieczornym treningu przywitaliśmy nową koleżankę Ewę :uuusmiech: ,która postanowiła przełamać wszelkie uprzedzenia do biegania w grupie aby pokazać innym kobietom że można biegać z nami mężczyznami na równych prawach.Pomimo że została rzucona od razu na głęboką wodę to przebiegła z nami 10 km. Oczywiście pomogliśmy jej przetrwać
.Wraz z Piotrkiem towarzyszylismy Ewie podczas treningu przeplatając bieg z szybkim marszem.Taka informacja dla innych chcących z nami pobiegać ale mają obawy czy dadzą radę to podpowiadam że jestem po to aby pomagać osobom chcącym rozpocząć przygodę z bieganiem.Dla siebie i mój trening zawsze znajdę czas i zaplanowane kilometry wybiegam.Pozdrowienia dla pozostałych biegaczy ,których mijaliśmy na średnicówce Tomka i Roberta.Trzymajcie sie Andrzej.
Ale sie czepiasz o te dwa metryamator76 pisze:A maraton nie liczy czasem 42195 metrów?maratończyk pisze:Właśnie przesłałem do organizatora listę twardzieli na Maraton Łódź ,która będzie reprezentowała naszą Akademię Biegania Grudziądz na arenie biegowej.Piątka osób to debiutanci na dystansie 42.197 km i za to szczególne brawa i doping dla nich. Jeżeli jeszcze ktoś jedzie z naszego miasta lub okolic na ten maraton i chciałby reprezentować nasze miasto w barwach AB to proszę o kontakt.