Ty od nas nigdzie nie uciekajAnita pisze:Ja tu jeszcze powrócę!

Jakby co, wiesz, że możesz na nas liczyć

Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego

Moderator: infernal
Ty od nas nigdzie nie uciekajAnita pisze:Ja tu jeszcze powrócę!
A cień szansy był, że nie usłyszysz wszystkiego, co o Tobie mówimy..Anita pisze:Właśnie byłam u audiologa i słuch jest ok, czyli permanentnych zmian u Eustachiusza nie ma![]()
Ci lekaaaaaaaaarze, wszystko widzą w czarnych barwach...pesymiściAnita pisze:Lekarz zabronił biegać, ale jak Monika zobaczy, że znowu się opierdzielam, to już mi nie uwierzy
Wylew endorfin ze śluzem zatokowym?Piechu pisze:Oczekuję od Ciebie i od Pawła jasnej deklaracji! Tak czy nie?
niech zgadnę - bieganie w Twoim doborowym towarzystwie?Piechu pisze:jest przewidziana nagroda za stawienie się w niedziele
Nieeee gaaaaaaaaadaj???? Naprawdę?????? POŻYCZYSZ SWÓJ CZERWONY LATEKSOWY KOSTIUM PANCZENISTKI???!!!!!Piechu pisze:jest przewidziana nagroda za stawienie się w niedziele
łeeeee taaaammm, to ja się tak nie bawię....Piechu pisze:na to akurat nie liczcie
"Pora reraksu"...Tak nam pisz...Anita pisze:P@weł (...) ja teraz kawkę piję i siedzę w wygodnym fotelu
Jako zdeklarowany zwolennik absurdalnego poczucia humoru chciałem oficjalnie oddać swój głos na Enerdowskie Panczenistki. Jednocześnie zastrzegam, że nie dam się namówić na bieganie w obcisłym kombinezonie. Chociaż, kiedyś to samo mówiłem o biegowych rajtkach...Piechu pisze:A wiecie, że ja serio rozmyślałem nad niemieckimi Panczenistami?P@weł pisze:Anita, w ostateczności pozostaną nam "enerdowskie panczenistki"![]()
![]()
Czujecie to zdziwo gawiedzi?
![]()
"Co do chu.. wacława? Jacy panczeniści? Skąd oni mieszkają?"![]()
PO PIERWSZE: DEZINFORMACJA!