Endomondo-brak polskiego lektora

kossior
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Panie i panowie, dużo było już na temat endomondo, ale tego nie umiem znaleźć:/ wczoraj zassałem z netu endomondo pro(nowy tel) i niestety ale nie umiem poradzić sobie z lektorem:/pojawia mi sie komunikat "skonfigurowac syntezator mowy ( TTS) i jak to daje nie ma do wyboru jezyka polskiego:/ moze ktos cos wie?? albo poda mi jakis link z którego sciągne normalna wersje endomodo gdzie bedzie lektor POlski?? z góry dziękuje:)
PKO
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A w ogóle polski lektor jest dostępny? Ja mam całe menu po polsku ale gada mi po angielsku.
o
kossior
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

no i teraz sam już nie wiem- mój kolega twierdzi ze on ma wskazówki po polsku, no ale najwidoczniej będę musiał sam usłyszeć aby w to uwierzyć;) Wiec proszę się wypowiadać na ten temat;) czy moze ktos jeszcze oprócz mojego kolegi tez ma polskiego lektora??;)
DamianS
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:56:52

Nieprzeczytany post

Ściągasz SVOX polski i w ustawieniach fona ustawiasz aby korzystał z tego właśnie profilu dla wszystkich aplikacji. Powiem szczerze ,że jak usłyszałem tę łamaną polszczyznę to wolę już angielski.
Awatar użytkownika
moonfall84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52:00

Nieprzeczytany post

DamianS pisze:Ściągasz SVOX polski i w ustawieniach fona ustawiasz aby korzystał z tego właśnie profilu dla wszystkich aplikacji. Powiem szczerze ,że jak usłyszałem tę łamaną polszczyznę to wolę już angielski.
Potwierdzam. Powrót do angielskiego nieunikniony....
kossior
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzieki za podpowiedzi:) dzis po pracy sprawdze co i jak;) w razie czego bede sie jeszce pytal:)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ