biegajacy wegetarianie

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Turecki44
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

... a "ludzie - rośliny"? Co z nimi?
Turecki
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też zyją.
grzesio
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A po co mięsożercy się wypowiadają?
Wegetarianinem jestem od ponad 7 lat, jakis czas temu przeszedlem na weganizm. Zyję , mam się dobrze, wyniki badań krwi idealne, codziennie robię 10km , w soboty 20km. Na dodatek czuję się doskonale :)
Tompoz1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przy diecie wegeteriańskiej nie dą sie rozwijac takiej cechy motorycznej jka siła, jeslki dieta wegetariańska w cczyms pomada to jest bardoz łatwym sposobem zmniejszenie wagi np. do biegania długodystansowego. A tak wogle to co to za chłop temn wegetarianin co nie moze wycisnac leząc 50 kg  
kolarstwo to krew, pot i łzy...........................nieraz zwycieństwa
grzesio
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Quote: from Tompoz1 on 8:00 am on Oct. 27, 2004
Przy diecie wegeteriańskiej nie dą sie rozwijac takiej cechy motorycznej jka siła, jeslki dieta wegetariańska w cczyms pomada to jest bardoz łatwym sposobem zmniejszenie wagi np. do biegania długodystansowego. A tak wogle to co to za chłop temn wegetarianin co nie moze wycisnac leząc 50 kg  
Hmmmm.... dziwne sformułowania. Jak pisałem wcześniej jestem weganem (bez mięsa, ryb, jaj, mleka, cukru itp). Bez problemu wyciskam 90kg,  mam 172cm , 72 kg, i jestem szeroki w barkach (czasem problem z kupieniem ubrań) .  Więc nie mów proszę że wegetarianom brakuje siły i są to jedynie mizerne chudzielce.
Turecki44
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tompoz, ja rozumiem, że robisz sobie z nas jaja (wegetariańskie)? Jeden ze zwycięzców Iron Mana (może było ich więcej, ale nie pamiętam) jest wegeterianinem. Nie słyszałem też,  aby problemy mieli zawodnicy sportów walki, poważni siłacze też raczej nie jedzą zbyt wiele mięsa.
Turecki
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Grzesio! Termin "mięsożerny" zarezerwowany jest w polskim języku dla zwierząt. My tutaj jesteśmy ludźmi. Chciałbyś, aby cię nazwano roślinożercą, a nie jakimś tam weganem? Poza tym mam prawo do wypowiedzi tam, gdzie uznam to za stosowne. To się nazywa "wolność słowa".  
Awatar użytkownika
gregoz68
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie wiem czy ktoś nie poczuje się urażony ale moim skromnym zdaniem odrobina mięska nie zawadzi. Całkiem inna sprawa, że na widok "końskiego kabanosu" skręca mnie a widok rzeźni... no właśnie...
gregoz
ODPOWIEDZ