Droga pod Reglami, Szklarska Poręba
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42:12
- Życiówka w maratonie: 3:29:26
Drogą pod Reglami da się biegać zimą? Mógłby ktoś podesłać linka z mapką, gdzie się zaczyna i kończy? Na mapach google nie mogę jej zlokalizować, a niedługo będę w Szklarskiej i planuję trochę pobiegać:)
Biegam od listopada 2011. PB: Półmaraton Warszawski 2014 - 1:34:46. Toruń Maraton 2016 - 3:25:11.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 42:12
- Życiówka w maratonie: 3:29:26
Dzięki. Na mapie się urywa niestety, później można tym euroregionalnym szlakiem rowerowym dobiec do Przesieki?
Biegam od listopada 2011. PB: Półmaraton Warszawski 2014 - 1:34:46. Toruń Maraton 2016 - 3:25:11.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Można, urywa się bo chciałem Ci tylko pokazac gdzie mniej więcej jest, zazwyczaj biega się tam i spowrotem, nie ma jakiegoś konkretnego końca, tam można biec jeszcze daleko, różnymi drogami.
Ale ja polecam zawsze znacznie fajniejszą drogę:
http://goo.gl/maps/rFj5R
Nazywam ją Droga Nad Reglami, od skrętu z drogi Pod Reglami trochę najpierw idzie w górę ale jeśli jest dobra widoczność to nie ma porównania z Drogą pod Reglami.
Ale ja polecam zawsze znacznie fajniejszą drogę:
http://goo.gl/maps/rFj5R
Nazywam ją Droga Nad Reglami, od skrętu z drogi Pod Reglami trochę najpierw idzie w górę ale jeśli jest dobra widoczność to nie ma porównania z Drogą pod Reglami.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Z ostatniego tygodnia:
Droga pod Reglami bardzo dobra do biegania, choć dookoła pracują drwale. Czasem trzeba sie salwować ucieczką w bok... przed jadącym samochodem z drewnem Boki drogi przez tą są wyslizgane, ale środkiem bardzo dobra przyczepność i ubite.
Nad Reglami - nie przetarte i nie przejechane. Jak ktoś lubi sie zapadać po kostki przy każdym kroku, to ma super trening
Droga pod Reglami bardzo dobra do biegania, choć dookoła pracują drwale. Czasem trzeba sie salwować ucieczką w bok... przed jadącym samochodem z drewnem Boki drogi przez tą są wyslizgane, ale środkiem bardzo dobra przyczepność i ubite.
Nad Reglami - nie przetarte i nie przejechane. Jak ktoś lubi sie zapadać po kostki przy każdym kroku, to ma super trening
-----------------------------------------------------
Pozdrawiam,
Gerard
Pozdrawiam,
Gerard