Który Garmin - prośba o radę

Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dezo66 pisze:to ma wyglad zegarka normalnego chyba ze chcesz miec cegłe na ręku to garmin 305 ew. 205
Hmmmm... Cegła? No nie wiem. Biegałem, rolkowałem i rowerowałem - nie czułem cegły na ręku. Biega teraz z 305 kobieta i nie wspominała, że ma cegłę na nadgarstku.
PKO
Awatar użytkownika
szymcu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:51

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:Podczas kupna swojego zegarka miałem w ręku 310XT, 410, 610.
Wybrałem 310XT. W 410 patent z pierścieniem to jakieś nieporozumienie. Natomiast w 610 ekran dotykowy to przerost formy nad treścią i bezsensowne udziwnianie. Oczywiście to są moje osobiste odczucia. Nikomu nie poleciłbym ani 410 ani 610 mimo, ze są to już zegarki bardzo funkcjonalne. Dla mnie liczy się prostota i wygoda a żaden z tych dwóch zegarków mi tego nie oferował.
Zatem pod tym względem i biorąc pod uwagę Twoje możliwości finansowe skłoniłbym się ku 210. Chyba, że tak jak wcześniej napisano, obmacasz sobie sama 405-410 i przypadnie Ci do gustu.
Jako użytkownik 610 nie mogę się z Tobą zgodzić. Dla mnie 610 po roku użytkowania to prostota i wygoda. A jeżeli chodzi o 210 to fakt "prosty" fajny zegarek (zaznaczam, że mam oba)
A tak na marginesie to na forum jest do kupienia 610 za 750 zł :)
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szymcu pisze:
Wybrałem 310XT. W 410 patent z pierścieniem to jakieś nieporozumienie. Natomiast w 610 ekran dotykowy to przerost formy nad treścią i bezsensowne udziwnianie. Oczywiście to są moje osobiste odczucia. Nikomu nie poleciłbym ani 410 ani 610 mimo, ze są to już zegarki bardzo funkcjonalne. Dla mnie liczy się prostota i wygoda a żaden z tych dwóch zegarków mi tego nie oferował.
Zatem pod tym względem i biorąc pod uwagę Twoje możliwości finansowe skłoniłbym się ku 210. Chyba, że tak jak wcześniej napisano, obmacasz sobie sama 405-410 i przypadnie Ci do gustu.
Jako użytkownik 610 nie mogę się z Tobą zgodzić. Dla mnie 610 po roku użytkowania to prostota i wygoda. A jeżeli chodzi o 210 to fakt "prosty" fajny zegarek (zaznaczam, że mam oba)
Jako użytkownik 910 nie mogę się z Wami zgodzić :hej:
Sorry, ale musiałem to napisać. Dobrze, że mamy taki wybór :oczko:
Awatar użytkownika
szymcu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:51

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:
szymcu pisze:
Jako użytkownik 910 nie mogę się z Wami zgodzić :hej:
Zależy co kto woli
910 miałem i super sprzęt do treningu...
Ale 610 można używać codziennie :)
Awatar użytkownika
dezo66
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:17
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:
dezo66 pisze:to ma wyglad zegarka normalnego chyba ze chcesz miec cegłe na ręku to garmin 305 ew. 205
Hmmmm... Cegła? No nie wiem. Biegałem, rolkowałem i rowerowałem - nie czułem cegły na ręku. Biega teraz z 305 kobieta i nie wspominała, że ma cegłę na nadgarstku.
chodzi mi o sam wyglad tez biewgam z 305 ale nigdzie z tamim zegarkiem do miasta na spacer czy na plaze opalac sie nie pójde, a jeszcze z 210 czy 405 mozna bo wyglada jak zegarek normalny sportowy
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dezo66 szymcu
To nie są zegarki do lansu, mają pracować z nami na treningu :)
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:dezo66 szymcu
To nie są zegarki do lansu, mają pracować z nami na treningu :)
:taktak:
wolf1971 pisze: Jako użytkownik 910 nie mogę się z Wami zgodzić :hej:
Wiesz Wolf gdybym był bardziej majętny to bez dwóch zdań moim wyborem miast 310 byłaby 910 - dla mnie jedyna sensowna alternatywa na chwilę obecną :)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jasne, rozumiem Cię jak nikt inny :taktak: To dobra inwestycja.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ