ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
No to gratulacje Mam nadzieję, że nowa trasa okazała się fajna
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Generalnie to ja też jestem początkującym Dopiero jeden cały rok przelatałem i wierzę, że to wierzchołek góry A co do tych 10km to wydaje mi się, że z czasem te dychy są coraz trudniejsze i bardziej męczące :P
PS: A ja dzisiaj się pochwalę, bo przebiegłem granicę niemiecko - holenderską -> Biegiem przez Europę Czułem się niemalże jak Piotr Kuryło, który biegł do Grecji. Nawet pomimo faktu, że ja miałem kilkadziesiąt razy krótszy dystans :P
PS: A ja dzisiaj się pochwalę, bo przebiegłem granicę niemiecko - holenderską -> Biegiem przez Europę Czułem się niemalże jak Piotr Kuryło, który biegł do Grecji. Nawet pomimo faktu, że ja miałem kilkadziesiąt razy krótszy dystans :P
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Brawo! To kiedy dyszka?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
maly89 świetny był ten bieg poza granicami naszego kraju A kanapka biegacza wymiata
cava gratuluję Najgorszy jest pierwszy raz. Też bym spanikowała, nie wiedziałabym jak biec, bo niby skąd mam to wiedzieć skoro to debiut Ty już wiesz jak postąpisz następnym razem, a swój pierwszy raz będziesz wspominać z uśmiechem na twarzy Pokaż medal
cava gratuluję Najgorszy jest pierwszy raz. Też bym spanikowała, nie wiedziałabym jak biec, bo niby skąd mam to wiedzieć skoro to debiut Ty już wiesz jak postąpisz następnym razem, a swój pierwszy raz będziesz wspominać z uśmiechem na twarzy Pokaż medal
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Noo, dyszka to już dla mnie wielkie wyzwanie więc pewnie nie prędzej niż za kilka miesięcykachita pisze:Brawo! To kiedy dyszka?
maly, fajnie tak biegać w innym otoczeniu Dużo osób tam biega?
o
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Myślę, że się zdziwisz, jak szybko to będzieWilma pisze:Noo, dyszka to już dla mnie wielkie wyzwanie więc pewnie nie prędzej niż za kilka miesięcy
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
mały ty jestes młody ale bedziesz miał tyle lat co ja to zobaczysz jak ciężka może być dyszka
ja moja druga dyszke planuje jak wróci mój K. -teraz nie mam mozliwosci.Zostawiam go rodzicom ale musze byc w poblizu i czas mam ograniczony...sama swiadomosc ze w jakis tam sposób ich "obarczam" to juz sie inaczej biega...cięzej...
a fotek nadal brak
ja moja druga dyszke planuje jak wróci mój K. -teraz nie mam mozliwosci.Zostawiam go rodzicom ale musze byc w poblizu i czas mam ograniczony...sama swiadomosc ze w jakis tam sposób ich "obarczam" to juz sie inaczej biega...cięzej...
a fotek nadal brak
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
no to podajmy sobie dłonie wilma
jak wiem ze oni tam siedza z tym moim nicponiem a moze chcieliby cos innego porobić to mi odrazu nogi zachodzą ołowiem niby nigdu otwarcie mi nie powiedzieli ze to dla nich jakis problem ALE ja wiem jak to jest...poza tym na codzien mi baaaaardzo pomagaja wiec wcale nie muszą przychodzic zeby córunia sobie mogła pobiegac no nie muszą.Dlatego teraz odbębniam swoje i wracam do domu.
Dzisiaj tez odbębnie.A potem pyyyszny żurek zjem,moze nawet dwie miski> bo wyszedł mi naprawde nieziemski
Miłego dnia Kochani
jak wiem ze oni tam siedza z tym moim nicponiem a moze chcieliby cos innego porobić to mi odrazu nogi zachodzą ołowiem niby nigdu otwarcie mi nie powiedzieli ze to dla nich jakis problem ALE ja wiem jak to jest...poza tym na codzien mi baaaaardzo pomagaja wiec wcale nie muszą przychodzic zeby córunia sobie mogła pobiegac no nie muszą.Dlatego teraz odbębniam swoje i wracam do domu.
Dzisiaj tez odbębnie.A potem pyyyszny żurek zjem,moze nawet dwie miski> bo wyszedł mi naprawde nieziemski
Miłego dnia Kochani
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Ano podajmyfranklina pisze:no to podajmy sobie dłonie wilma
Tyle, że u mnie to jest również codzienna opieka po kilkanaście godzin (jestem samotną matką) więc mam straszne wyrzuty sumienia jak ich jeszcze zajmowaniem się dzieckiem podczas biegania obarczam.
o
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
ja w zasadzie tez jestem samotna bo K. wiecej nie ma niz jest mamusia po przedszkolu tez sie Małym zajmuje,czasami na noc go zabiera-takze to jak Druga Mama ale na pocieszenie sobie wspominam ze mama tez pracowała ,tez przesiadywalismy z babcia albo u sasiadek-no takie uroki zycia.Nikt jeszcze nie wymyslił takiej odpowiedniej pracy dla matek zeby mogły pracowac krócej a zarabiac normalnie po to zeby mogły zajmowac sie swoimi dziećmi jak MATKI a nie jak ZNAJOME.ja czasami czuje sie znajoma tego mojego syna,taka co odbiera go od babci i kładzie spac.Tyle z mojego bycia mamą.Czasami weekendy mamy dla siebie,jak ochłapy i wez jeszcze tu zaplanuj jakąs pasję...zrób cos tylko dla siebie...echhh...masakra...
Baby to jak cyborgi
ale babcią będe najlepszą i będe miała czas dla wnuków
Baby to jak cyborgi
ale babcią będe najlepszą i będe miała czas dla wnuków