Orlen maraton 10 km
Moderator: beata
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
Ej dziewczyny, jakich kategorii? nic nie widziałam.
Za to mam wrazenie, ze wzielam za małą koszulkę, bo najpierw się zapisałam, a potem spojrzałam na tabelkę z wymiarami i się obmierzyłam - i wyszło, ze powinnam jednak mieć M. Nic to, powinna sie odpowiednio rozciągnąć
Mam ładny numer - 10020.
Chciałabym złamać 50 min. ale muszę to sobie jeszcze wszystko poukładać
Za to mam wrazenie, ze wzielam za małą koszulkę, bo najpierw się zapisałam, a potem spojrzałam na tabelkę z wymiarami i się obmierzyłam - i wyszło, ze powinnam jednak mieć M. Nic to, powinna sie odpowiednio rozciągnąć
Mam ładny numer - 10020.
Chciałabym złamać 50 min. ale muszę to sobie jeszcze wszystko poukładać
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
cholera, konkurencja mi się zwiększyłaAnja. pisze:Właśnie, skandal!! W pw mojej kategorii tez nie było ( ilu znacie biegających księgowych? to się podpięłam pod prawników (bo ich często poprawiam
- beata
- Ekspert/Trener
Znamy, znamy .Anja. pisze: ilu znacie biegających księgowych?
Ja z kolei reprezentuję sektor administracji publicznej . Chociaż na upartego mogłabym i parę innych ...
Również zapisałam się na "dyszkę", fajna propozycja tuż przed majówką ...
- szelma
- Zaprawiony W Bojach
W Antwerpii na 10 mil jest specjalna kategoria księgowych i innych okołofinansowych konsultantów Zapisy trwająAnja. pisze:Właśnie, skandal!! W pw mojej kategorii tez nie było ( ilu znacie biegających księgowych? to się podpięłam pod prawników (bo ich często poprawiam
- Anja.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1'02'46
W antwerpii ? a kiedy ten bieg? Mój plan wyjazdowy na ten rok zaklada wreszcie cywilizacyjne wakacje po Europie to czemu by się do Belgii nie przejechać cudnymi niemieckimi autobahnami w ramach mini wakacji ....
Ma_tika, na zapisach na Orlen kategorii nie było, ale były na zapisach na półmaraton.
BTW celujesz w 50 min? Nieźle jak na początek przygody z bieganiem!
Ma_tika, na zapisach na Orlen kategorii nie było, ale były na zapisach na półmaraton.
BTW celujesz w 50 min? Nieźle jak na początek przygody z bieganiem!
- szelma
- Zaprawiony W Bojach
21 kwietnia Tylko kategoria księgowych jest chyba li i jedynie dla tych, którzy są tu zarejestrowani jako parający się tą zacną profesją. Ale bieg sam w sobie fajny - tylko ludzi multum (w zeszłym roku 18 tys.). Więcej informacji tutaj.Anja. pisze:W antwerpii ? a kiedy ten bieg? Mój plan wyjazdowy na ten rok zaklada wreszcie cywilizacyjne wakacje po Europie to czemu by się do Belgii nie przejechać cudnymi niemieckimi autobahnami w ramach mini wakacji ....