Witam szukam motta na tatuaż

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Mar.co
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Troche długie ale małą czcionką można fajnie wkomponować:

At mile 20 I thought I was dead
At mile 22 I wished I was dead
At mile 24 I knew I was dead
At mile 26.2 I knew nothing could kill me
New Balance but biegowy
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

"Biegam więc jestem". Najlepiej w łacinie :hejhej:

Lub, jeśli masz do zagospodarowania dużą powierzchnię:

Beauty before me when I run.

Beauty behind me when I run.

Beauty below me when I run.

Beauty above me when I run.

Beauty beside me when I run.

Beauty within me when I run.

I see Beauty all around.

In beauty may I walk

In beauty may I see.

In beauty may we all be.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:W którym miejscu zobaczyłeś te głosy sprzeciwu?
Tatuaże dzielą się na ładne, byle jakie i na szpetne (np. kolorowe wielkopowierzchniowe). Jeśli tylko nie należy do tej ostatniej grupy, to moje zdanie jest w najgorszym przypadku neutralne. Gdy ktoś epatuje jakimś brzydactwem i bezguściem, to staram się unikać wzrokiem ;-)
Tylko tyle. To chyba nie jest sprzeciw wobec tatuaży?
konkretnie nie - przyznaję, ale w bardzo zawoalowany sposób, na pewno tak.
Oczywiście, zgodze się z Tobą w pełnej rozciągłości co do podziału tatuaży. Wiadomo, że jak już coś się robi na stałe to musi to być przemyślane a przykładów szeptności i bezguścia jest multum.
Ale
Kangoor5 pisze:Gdy ktoś epatuje jakimś brzydactwem i bezguściem, to staram się unikać wzrokiem ;-)

jak napisałeś "staram się" :ble: a wiadomo, że najczęściej to właśnie bezguście i brzydactwo przyciąga najbardziej wzrok.
gocu pisze:Zgadaj się z jakimś producentem sprzętu sportowego i wytatuuj sobie np. "Ascis". Na czole.
Dlaczego nie rozumiem ludzi którzy się tatuują? Bo to banalny, tani i nieskuteczny sposób pokazania swojej indywidualności. Co to za indywidualizm, który każdy może kupić za pieniądze?
Znasz jakies przykłady indywidualizmu które nie kupuje się za pieniądze? Przecież wszystko kupuje się za pieniądze.
Tatuaż oczywiście też za pieniądze ale motyw tatuażu już może być wyrazem indywidualizmu. Gorszym, lepszym, brzydszym, ładniejszym, gustownym, bezgustownym ale zawsze to nasz indywidualny motyw.
holy666
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

jezeli chcesz sobie zrobić tatuaż nie pytaj nikogo o rade jaki wzór sobie wybrać. bo to raczej świadczy o niezdecydowaniu i po zrobieniu sobie dziary bedziesz żałować. wzór ma wypływać z ciebie i ma być wyrazem czegoś co siedzi w tobie. jezeli pytasz o rade to raczej w kwestiach technicznych gdzie najlepiej, u kogo, jaką techniką.
:hahaha: Mój kumpel też nie wiedział co chce więc wytatowali mu Jezusa biegnącego na wrotkach z kwadratowymi kołami przepasanego szarfą z napisem KU WIECZNOŚCI. było śmiesznie ale tylko przez chwile. :hahaha:

jezeli masz pytania w tej kwesti pisz na pw
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

holy666 pisze: było śmiesznie ale tylko przez chwile. :hahaha:
Zawsze mogło być gorzej. http://www.ciekawostka.pl/content/view/1557/1/
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:56

Nieprzeczytany post

Może mowa Aliego I will show you how big I am . Cała mowa zajęła by sporo miejsca, ale sam napis I will show you how big I am to była by też dobra opcja!
Albo rocky balboa jak mówi co swego syna.
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn

Blog treningowy.

Komentarze.

5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
gocu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mszary pisze: Znasz jakies przykłady indywidualizmu które nie kupuje się za pieniądze?
Bieganie. Na pewno oryginalniejsze niż dziara.
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gocu pisze:
mszary pisze: Znasz jakies przykłady indywidualizmu które nie kupuje się za pieniądze?
Bieganie. Na pewno oryginalniejsze niż dziara.
ale przeciez biega mnóstwo ludzi - pewnie tyle samo, może mniej, niż ma tatuaże.
No i nie biegasz na golasa - kasa, kasa, kasa :)
gocu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mszary pisze: ale przeciez biega mnóstwo ludzi - pewnie tyle samo, może mniej, niż ma tatuaże.
No właśnie, może tyle samo, może mniej. I to był tylko jeden przykład. Można robić setki rzeczy lepszych od oszpecania się i jeszcze płacenia za to.

A jeśli już sobie wbiłeś do głowy, że do biegania potrzebne są _specjalne_ ciuchy, to znaczy, że uległeś wpływowi marketingu.

Jeszcze jedna sprawa: kiedyś słuchałem wywiadu z gościem, który uczestniczył w rekrutacji kandydatów na pilotów wojskowych, twierdził, że ludzi z tatuażami nie przyjmowali z założenia. Uzasadnienie: zbyt duże prawdopodobieństwo niestabilnej psychiki.
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gocu pisze:
mszary pisze: ale przeciez biega mnóstwo ludzi - pewnie tyle samo, może mniej, niż ma tatuaże.
No właśnie, może tyle samo, może mniej. I to był tylko jeden przykład. Można robić setki rzeczy lepszych od oszpecania się i jeszcze płacenia za to.

A jeśli już sobie wbiłeś do głowy, że do biegania potrzebne są _specjalne_ ciuchy, to znaczy, że uległeś wpływowi marketingu.

Jeszcze jedna sprawa: kiedyś słuchałem wywiadu z gościem, który uczestniczył w rekrutacji kandydatów na pilotów wojskowych, twierdził, że ludzi z tatuażami nie przyjmowali z założenia. Uzasadnienie: zbyt duże prawdopodobieństwo niestabilnej psychiki.
oj, gocu, gocu - przecież nie napisałem, że do biegania są potrzebne specjalne ciuchy. Potrzebne sa ciuchy i buty. Ot tyle i aż tyle. I jedyny sęk w tym że coś jak jest używane non stop to zużywa się szybciej. Nie ulegam marketingowi bo i sam biegam w zwykłych ciuchach, może inwestuję tylko w buty z racji swojej wagi.

Niestabilna psychika i tatuaż - toż to nic innego jak utarte w Polsce stereotypy. Takie same jak łysa głowa i kryminalista albo BMW i dres.
holy666
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

gocu pisze:

tego gościa to niźle ci kandydaci zrobili w konia bo teraz połowa pilotów ma tatuaże. :hahaha:
już nikt w wojsku nie stosuje tego kryterjum rodem z PRL. zresztą w innych instytucjach również nie ma takego kryterium. zresztą duża część psychiatrów orzekających o przydatności do pracy, służby itp sama ma dziary.więc co mają robić :hahaha:

gocu z tego co zuważyłem wypowiadasz się zawsze w tematach które ciebie nie dotyczą i na które nie masz elementarnej wiedzy. początku tego tematu to prośba o rade/ pomoc. co cie interesuje co chce zrobić dorosła osoba ze swoim ciałem jezeli ciebie to w ogóle nie dotknie. prosze wnieś choć raz do dyskusji jakąś merytoryczną uwage na dany temat a nie: mi sie nie podoba to wszyscy którzy to robią są be.

była kiedy kiedyś taka punkowa piosenka ''.... strażnicy moralności o przeraźliwych sumieniach pilnie strzegą czystości obyczajów usta pełne śliny a w rękach kamienie.....''

A TAK NA MARGINESIE TO JA MAM MNÓSTWO DZIAR.

POZDRAWIAM :hej: :hejhej: :hej:
Mar.co
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nawet tatuż który się znudził/przestał się podobać można zmienić. Istnieje coś takiego jak cover, czyli pokrycie starego nowym motywem.

Na marginesie ja mam 3 :hej: :hej: :hej:
holy666
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

najbardziej podoba mi się fragment: zbyt duże prawdopodobieństwo niestabilnej psychiki.
boki zrywać. :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Awatar użytkownika
Boberek_21
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1g16m38s

Nieprzeczytany post

Mnie marzy się o taki : http://us.123rf.com/400wm/400/400/longq ... iatrow.jpg na kostce....
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!

Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
atalanta
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

citius altius fortius
ODPOWIEDZ