concordia- komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:A tym dzisiejszym treningiem to się nie martw. Czasem tak bywa :) widocznie delicji było za mało :hahaha:
Tak myślałam, że delicje są tu najbardziej winne, a raczej ich niedostatek :hahaha:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Chyba trochę dramatyzujesz ;) Nie gubi się bazy w tydzień, czy nawet dwa... Lepiej idź po delicje :bum:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
azile
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też mam takie dni czasami,także nie jesteś sama :usmiech: Czas na zawodach miałaś świetny.A co do twoich wpisów to bardzo je lubię.Bo nie jest wszystko poplątane tylko pod odpowiednimi obrazkami piszesz co i jak :usmiech: Sama tak nie piszę,ale lubię jak ktoś tak pisze
,,Wejdź na pierwszy stopień,nie musisz widzieć całych schodów,po prostu wejdź na pierwszy stopień''

Blog
Komentarze

Obrazek
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Chyba trochę dramatyzujesz ;) Nie gubi się bazy w tydzień, czy nawet dwa... Lepiej idź po delicje :bum:
Pewnie masz rację :bum: Tylko ja się obijałam w sumie przez cały styczeń :ojoj: Ale już się nie obijam :spoczko:
kaczita! Przez Ciebie poszłam do kuchni w poszukiwaniu jednej delicji i... poległam :bum: Moja mama robiła http://www.mojewypieki.com/przepis/roze ... ciasteczka
Zjadłam z 5. Mistrzostwo świata!
azile pisze:Też mam takie dni czasami,także nie jesteś sama :usmiech: Czas na zawodach miałaś świetny.A co do twoich wpisów to bardzo je lubię.Bo nie jest wszystko poplątane tylko pod odpowiednimi obrazkami piszesz co i jak :usmiech: Sama tak nie piszę,ale lubię jak ktoś tak pisze
nie no, czasami pomarudzić trzeba :hej: Mi sie taka depresja biegacza włącza jak ciężkie dni się zbliżaja :hej:
Cieszę się, że lubisz czytać mojego bloga- miód dla uszu :usmiech:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:
kachita pisze:Chyba trochę dramatyzujesz ;) Nie gubi się bazy w tydzień, czy nawet dwa... Lepiej idź po delicje :bum:
Pewnie masz rację :bum: Tylko ja się obijałam w sumie przez cały styczeń :ojoj: Ale już się nie obijam :spoczko:
kaczita! Przez Ciebie poszłam do kuchni w poszukiwaniu jednej delicji i... poległam :bum: Moja mama robiła http://www.mojewypieki.com/przepis/roze ... ciasteczka
Zjadłam z 5. Mistrzostwo świata!

No, trochę przegięłaś :hej: każdy ma czasem gorszy dzień. Jutro będzie lepiej :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:kaczita! Przez Ciebie poszłam do kuchni w poszukiwaniu jednej delicji i... poległam :bum: Moja mama robiła http://www.mojewypieki.com/przepis/roze ... ciasteczka
O rany, jakie czadowe ciasteczka! AAAA! W sam raz na tłusty czwartek :hej: Pewnie zjadłabym więcej niż 5 :jatylko:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ej no, po jednym slabszym treningu nie ma co rak zalamywac :oczko: ani sie obejrzysz a forma wroci, oewno jeszcze w tym tygodniu :oczko:
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hieni Szost mówił w jednym z wywiadów, że lepsze jest niedotrenowanie niż przetrenowanie :bum: . Więc głowa do góry pierś do przodu i bez biadolenia nad spadkiem formy :oczko:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Patrycja, kochliwa jesteś :hahaha:
pracy Ci życzę z całego serca, ale weź ty się porządnie zacznij wysypiać i zadbaj o siebie :taktak:
asmo71
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

oj dziecinko dziecinko :) szczerze się uśmiałam :hahaha: nie wiem tylko, czy mam ci życzyć powodzenia w tej rekrutacji :bleble:
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:Patrycja, kochliwa jesteś :hahaha:
pracy Ci życzę z całego serca, ale weź ty się porządnie zacznij wysypiać i zadbaj o siebie :taktak:
Powiedziałabym bardziej, że wrażliwa na piękno :hahaha:
Mężczyzn lubie, ale na tym etapie życia wolę jak nie podchodzą za blisko :hahaha:
Monia, spałam dziś 9,5h, no daj żyć :usmiech:
A może ja za długo śpię właśnie?
asmo71 pisze:oj dziecinko dziecinko :) szczerze się uśmiałam :hahaha: nie wiem tylko, czy mam ci życzyć powodzenia w tej rekrutacji :bleble:
praca potrzebna, życz powodzenia, a co! :hejhej:
asmo71
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

no to pożyczam :)
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Patrycja, chyba za dużo "BrzydUli" oglądałaś, uczucie skierowane do szefa tylko w serialu dobrze się kończy ;)
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czytając o tym mężczyźnie, aż sama się rozmarzyłam... :lalala: Powodzenia Ci życzę!
Może powoli zbliża się jakieś przed-przesilenie wiosenne. :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pati, no..no..no :)...Ja nie wiem, czy mamy Ci kibicować w pozyskaniu tej posady, czy nie ;), bo nie wiem, czy Pan Adam biega :hahaha: :hahaha: , poza tym chemia potrafi czynić różne rzeczy ;), a zapowiedź rozpuszczenia włosów, jest wymowna :) ..no i wiesz, to takie "c.d.n." :hahaha: ...W każdym razie...świetnie się to (prze)czytało :hahaha: Ja sam lubię wszelkie niebiegowe, blogowe dygresje ;)..
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
ODPOWIEDZ