Martyna_K - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Melduję,że wszystko gra i huczy :hej: . Kontuzja nie okazała się kontuzją, przerwa w treningu była potrzebna jak świni siodło, także ten tydzień spokojnie wracamy do formy i ruszamy pełną parą :sss:
Tak jak wspomniałam przełaje za 6,5 tygodnia, potem 10km w rodzinnym Szczecinku.
A z pisaniem bloga coś cienko... Weny brak :jatylko:
New Balance but biegowy
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Martyna_K pisze:Melduję,że wszystko gra i huczy :hej: . Kontuzja nie okazała się kontuzją, przerwa w treningu była potrzebna jak świni siodło, także ten tydzień spokojnie wracamy do formy i ruszamy pełną parą :sss:
Tak jak wspomniałam przełaje za 6,5 tygodnia, potem 10km w rodzinnym Szczecinku.
A z pisaniem bloga coś cienko... Weny brak :jatylko:
No to fajowsko że gra i huczy :) Najważniejsze to ten brak kontuzji! Forma wróci ze zdwojoną siłą, tylko coś naskrob na blogu od czasu do czasu! fajnie sie czytało, więc czekam na powrót :)
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj Panucci, strasznie odchorowuję te 3 tygodnie. Nogi jakby dosłownie rozrywało :ojoj: Ale nic to,nie pękamy i biegamy :hej:
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

tylko coś naskrob na blogu od czasu do czasu! fajnie sie czytało, więc czekam na powrót
No i - naśladując Gifa - nie zapomnij o sweet fociach w stroju startowym :hej:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej , dobra rada , zmniejsz kilometrarz do powiedzmy 70-80 km na tydzień Max , ty nie trenujesz na czas 33-35 min na dyszke, na takie objętości jeszcze przyjdzie czas koncentroj sie na sprawności ogólnej jestes stosunkowo młoda ( chodzi mi o staż) biegaczks i takie objętości zwłaszcza na początku to będzie wieczne pasmo kontuzji i bólu , musisz przyzwyczajać swój aparat ruchu do obciążeń stopniowo a to wymaga czasu i nie jest to tydzień czy dwa tylko lata !
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciawaraz pisze:Hej , dobra rada , zmniejsz kilometrarz do powiedzmy 70-80 km na tydzień Max , ty nie trenujesz na czas 33-35 min na dyszke, na takie objętości jeszcze przyjdzie czas koncentroj sie na sprawności ogólnej jestes stosunkowo młoda ( chodzi mi o staż) biegaczks i takie objętości zwłaszcza na początku to będzie wieczne pasmo kontuzji i bólu , musisz przyzwyczajać swój aparat ruchu do obciążeń stopniowo a to wymaga czasu i nie jest to tydzień czy dwa tylko lata !
Martyna Cię zaraz zniszczy :bum: :sss:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
panucci10
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:40:08
Życiówka w maratonie: 03:15:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Sylw3g pisze:
Ciawaraz pisze:Hej , dobra rada , zmniejsz kilometrarz do powiedzmy 70-80 km na tydzień Max , ty nie trenujesz na czas 33-35 min na dyszke, na takie objętości jeszcze przyjdzie czas koncentroj sie na sprawności ogólnej jestes stosunkowo młoda ( chodzi mi o staż) biegaczks i takie objętości zwłaszcza na początku to będzie wieczne pasmo kontuzji i bólu , musisz przyzwyczajać swój aparat ruchu do obciążeń stopniowo a to wymaga czasu i nie jest to tydzień czy dwa tylko lata !
Martyna Cię zaraz zniszczy :bum: :sss:
:hahaha: Sylwek=cięta riposta :hahaha: dobre :hej:
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log

5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie zjem ani nie zniszczę. Wolę nie tracić energii.Będzie mi potrzebna na moje jałowe 125km tygodniowo :bum:
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Powiedz mi po co tobie te 125km czy myślisz ze oprócz kontuzji i przeciazen to cos da? Szkoda czasu na treningi ktore nic nie wnoszą ,DOM łamala trójkę w maratonie borgsjac 70 km tyg gdy biegala koło 100 to zrobiła 2:46 to Jsk widzisz i tak duzo mniej niż ty , NIE IzlOSC TYLKO JAKOŚĆ !;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pamiętaj ze progres nie następuje na treningu tylko podczas regeneracji a jeśli nie dajesz ciału odpocząć to będziesz stać w miejscu albo ten postęp będzie minimalny , bo większe korzyści dał by mądrze ułożony trening
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj chyba nie obędzie się bez zniszczenia :hejhej:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z tą małą różnicą,że DOM ma talent. Ja wiem,że go nie mam i muszę nadrabiać jeszcze cięższą pracą. O i tyle.

Ej, Sylw3g, jakie zniszczenie? Przecież jam delikatna niczym kwiatek lotosu :nowiesz: :hahaha:
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ok, powiedz mi czy ktoś układa tobie plan czy twoja inwencji twórcza ? Jeśli poczytania byś troche książek o metodyce treningu biegowego wiedziała byś ze to jest za duzo ! Tutaj nie ma dróg ns skróty czekaj cierpliwie a postęp będzie systematyczny bez kontuzji i innego gowna , albo dalej uprawiaj swoją zajezdnie klej sie tejpami i chodź po lekarzach niektórzy odnoszę wrażenie lubią sobie komplikowac zycie
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciawaraz, po pierwsze czytając czytaj dokładnie-nie raz wspomniałam,że trenuję o kogoś,kto się na tym zna. A skoro przeczytałej TYLE książek o treningu biegowy, to wiesz zapewne,że zima to czas budowania bazy tlenowej. No bo chyba o tym w książkach wspomnieli...? :lalala:
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hahahaha :) wiesz co a biegaj sobie nawet po 200 to była dobra rada , klasyczny przykład polskiej szkoły treningowej zajazd od początku , trener ma chyba daleko gdzieś Twój dalszy rozwój skoro już na początku widząc ze twoje ciało nie znosi obciążeń dalej trzyma takie objętości powodzenia .... A gabinet fizjoterapi to będzie twój drugi dom :)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ODPOWIEDZ