POLICE(41) - Stadion OSiR ul.Piaskowa 97. Sobota 9;30!
- 
				róża
- Dyskutant 
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam! No to się nie zrozumieliśmy! Oczywiście w BBL jest każdy kto biega, bo lubi (nawet sam). Mnie chodzilo o konkretną sobotę i zawodników sportowych - piłkarzy, którzy dzielnie biegali w ramach swojego treningu ( oczywiście też mogą być  w  akcji BBL, ale ich bieganie tego dnia nie miało takiego charakteru). Wspólnie biegało się też bardzo fajnie.Miejsca na stadionie starczy dla wszystkich! 

- 
				hutnik
- Rozgrzewający Się 
- Życiówka na 10k: 47:16
Witam serdecznie,
Na forum jestem nową postacią.
Niemniej jednak od około 2 lat amatorsko sobie pobieguję m.in. po Puszczy Wkrzańskiej. Ostatnio trafiłem na posty, z których wynika, iż w niedalekich mi Policach są co tygodniowe treningi BBL. Z chęcią bym się wybrał na jeden z treningów, o ile mają one charakter otwarty?
Pozdrawiam,

Na forum jestem nową postacią.
Niemniej jednak od około 2 lat amatorsko sobie pobieguję m.in. po Puszczy Wkrzańskiej. Ostatnio trafiłem na posty, z których wynika, iż w niedalekich mi Policach są co tygodniowe treningi BBL. Z chęcią bym się wybrał na jeden z treningów, o ile mają one charakter otwarty?
Pozdrawiam,
- 
				róża
- Dyskutant 
Jasne,że otwarty! Spotykamy się w każdą sobotę na stadionie ul. Piaskowa o godzinie 9.30, najpierw rozgrzewka, potem biegamy ( każdy w swoim tempie), potem znowu gimnastyka a na koniec ( ok. 11.15-11.30) .... kawa w zaprzyjaźnionej kawiarence  na ryneczku( nie obowiązkowa). Całość - inicjatywa i prowadzenie rodzeństwa Beatki i Zbyszka!
Zapraszamy!

Zapraszamy!

- 
				pokrzywb
- Wyga 
- Życiówka na 10k: 40:17
- Życiówka w maratonie: 3:47
Pani Różo;-) może zostanie Pani naszym menagerem ds. rozgłosu i dobrej reklamy?;-)
WItaj nowo przybyly sportowcu! 

w zasadzie to nie taki nowy.... rozumiem,ze Puszcze Wkrzańską już obiegałes i chciałbyś sie z nami tym podzielic, pobiegać i dobrze się porozciągać na stadionie...-to jak zawsze zaznaczam podstawa bez kontuzyjnego dlugoletniego biegania:)
 rozumiem,ze Puszcze Wkrzańską już obiegałes i chciałbyś sie z nami tym podzielic, pobiegać i dobrze się porozciągać na stadionie...-to jak zawsze zaznaczam podstawa bez kontuzyjnego dlugoletniego biegania:)
zapraszamy w sobote na 9 30 - jedyny taki stadion, z jedyną tak świetną,ciągle sie powiększająca GRUPĄ:)
a tym czasem..........JEMY PĄCZKI, kto ile moze!;-)
a sportowcy..mogą ile tylko sie zmieści:)

WItaj nowo przybyly sportowcu!

w zasadzie to nie taki nowy....
 rozumiem,ze Puszcze Wkrzańską już obiegałes i chciałbyś sie z nami tym podzielic, pobiegać i dobrze się porozciągać na stadionie...-to jak zawsze zaznaczam podstawa bez kontuzyjnego dlugoletniego biegania:)
 rozumiem,ze Puszcze Wkrzańską już obiegałes i chciałbyś sie z nami tym podzielic, pobiegać i dobrze się porozciągać na stadionie...-to jak zawsze zaznaczam podstawa bez kontuzyjnego dlugoletniego biegania:)zapraszamy w sobote na 9 30 - jedyny taki stadion, z jedyną tak świetną,ciągle sie powiększająca GRUPĄ:)
a tym czasem..........JEMY PĄCZKI, kto ile moze!;-)
a sportowcy..mogą ile tylko sie zmieści:)
trener BiegamBoLubie   Police Beata
						- 
				róża
- Dyskutant 
A dlaczego ja myślałam,że my to pączki  to nie ?  

Jeszcze trochę dnia zostało, nadrobię!
Co do reklamy to robię co mogę i nawet obcych ludzi zaczepiam 

A bieg kobiet w Berlinie jest 4 maja co mnie bardzo smuci, bo wtedy będę w górach ( nie biegać)

Jeszcze trochę dnia zostało, nadrobię!
Co do reklamy to robię co mogę i nawet obcych ludzi zaczepiam

A bieg kobiet w Berlinie jest 4 maja co mnie bardzo smuci, bo wtedy będę w górach ( nie biegać)

- 
				hutnik
- Rozgrzewający Się 
Witam wszystkich ponownie,
Chciałbym tylko nadmienić, iż nazywanie mojej skromnej osoby sportowcem to...spore nadużycie
Póki co życzę wszystkim udanego (sportowego) piątku
i do zobaczenia w sobotę o 9.30
Pozdrawiam serdecznie,

Chciałbym tylko nadmienić, iż nazywanie mojej skromnej osoby sportowcem to...spore nadużycie

Póki co życzę wszystkim udanego (sportowego) piątku

i do zobaczenia w sobotę o 9.30
Pozdrawiam serdecznie,
- 
				pokrzywb
- Wyga 
Pani Różo! za ten nasz niemal codzienny wysliłek,pewnie ze pączke nam sie nalezy!;-) ponadto "tym,którzy chocby troche sie ruszaja" to na pewno bardziej niz wszystkim pozostałym leniuchom:)
jakos to spalimy....... dla mnie świeto,to świeto! po to jest,zeby z niego korzystac;)
 dla mnie świeto,to świeto! po to jest,zeby z niego korzystac;)
w sb. mnie nie będzie,ale trening poprowadzi Brat,a ze nie bylo go ost.2 razy,to pewnie da Wam troche w kość;-)
do Hutnika: jak ktos biega prawie 2 lata..choć czasem jak "dzik" sam,po lesie... to zdecydowanie otrzymuje mialo "sportowca"
 to zdecydowanie otrzymuje mialo "sportowca" 
pozdrawiam,
B.

jakos to spalimy.......
 dla mnie świeto,to świeto! po to jest,zeby z niego korzystac;)
 dla mnie świeto,to świeto! po to jest,zeby z niego korzystac;)w sb. mnie nie będzie,ale trening poprowadzi Brat,a ze nie bylo go ost.2 razy,to pewnie da Wam troche w kość;-)
do Hutnika: jak ktos biega prawie 2 lata..choć czasem jak "dzik" sam,po lesie...
pozdrawiam,
B.

- 
				róża
- Dyskutant 
Już się boję  Zbyszka - "trenero-instruktora"  :  A tak naprawdę jak są interwały to ja lajtowo! No co -niektórzy mogą mieć przywileje?
   A tak naprawdę jak są interwały to ja lajtowo! No co -niektórzy mogą mieć przywileje?
życzę Beatko odpoczynku, ale nieobecność nie zwalnia Cię od biegania -ma się rozumieć

A tak naprawdę jak są interwały to ja lajtowo! No co -niektórzy mogą mieć przywileje?
   A tak naprawdę jak są interwały to ja lajtowo! No co -niektórzy mogą mieć przywileje?życzę Beatko odpoczynku, ale nieobecność nie zwalnia Cię od biegania -ma się rozumieć

- 
				pokrzywb
- Wyga 
Jak n amnie przystało..odpoczynek połączony z bieganiem...i to w niesamowitej nadmorskiej scenerii... no a w niedziele..to nawet i bieg 15kilometrowy ze Świnoujścia do Herinsdorfu..i spowrotem!;-)  super trasa..i zwiedzanie przy okazji;-)
  no a w niedziele..to nawet i bieg 15kilometrowy ze Świnoujścia do Herinsdorfu..i spowrotem!;-)  super trasa..i zwiedzanie przy okazji;-)
ale powracając do NASZEJ fantastycznej grupy Biegowej w Policach..podsyłam link do zdjec;-)
https://plus.google.com/u/1/photos/1016 ... 1176724913
p.s. mam nadzieje,ze przywitaliscie też nowego "kolege sportowca"-Hutnika i zagości on częściej na naszych treningach!;-0
do zobaczenia w sobote!:-)

no a w niedziele..to nawet i bieg 15kilometrowy ze Świnoujścia do Herinsdorfu..i spowrotem!;-)  super trasa..i zwiedzanie przy okazji;-)
  no a w niedziele..to nawet i bieg 15kilometrowy ze Świnoujścia do Herinsdorfu..i spowrotem!;-)  super trasa..i zwiedzanie przy okazji;-)ale powracając do NASZEJ fantastycznej grupy Biegowej w Policach..podsyłam link do zdjec;-)
https://plus.google.com/u/1/photos/1016 ... 1176724913
p.s. mam nadzieje,ze przywitaliscie też nowego "kolege sportowca"-Hutnika i zagości on częściej na naszych treningach!;-0
						- 
				róża
- Dyskutant 
To był widać super, nadmorski, dłuuuugi  bieg!
Co do" Hutnika"przyznam,że nie odkryłam Go na biegu! 

Zdjęcia niestety nie wyświetliły mi się ( nie wiem jak u innych,u mnie pojawia się informacja o błędzie).
pozdrawiam wszystkich biegających szybko, a także troszkę wolniej

Co do" Hutnika"przyznam,że nie odkryłam Go na biegu!

Zdjęcia niestety nie wyświetliły mi się ( nie wiem jak u innych,u mnie pojawia się informacja o błędzie).
pozdrawiam wszystkich biegających szybko, a także troszkę wolniej

- 
				pokrzywb
- Wyga 
witam wszystkich  pamiętajmy ,że wiosna coraz bliżej..a co za tym idzie...będzie coraz cieplej co mni eniezmiernie CIESZY!;-)
 pamiętajmy ,że wiosna coraz bliżej..a co za tym idzie...będzie coraz cieplej co mni eniezmiernie CIESZY!;-)
PANI Różo ,dla informacji...w wiadomości prywatnej (tego forum )wysłalam, Pani dodatkowe info ad. zdjec.
pozdrawiam 

pamiętajmy ,że wiosna coraz bliżej..a co za tym idzie...będzie coraz cieplej co mni eniezmiernie CIESZY!;-)
 pamiętajmy ,że wiosna coraz bliżej..a co za tym idzie...będzie coraz cieplej co mni eniezmiernie CIESZY!;-)PANI Różo ,dla informacji...w wiadomości prywatnej (tego forum )wysłalam, Pani dodatkowe info ad. zdjec.
pozdrawiam

- 
				róża
- Dyskutant 
No właśnie w sobotę   nici ze wspólnego biegania, bo ... szkolenie zawodowe. Ale inni też wagarowali więc czuję się usprawiedliwiona
 nici ze wspólnego biegania, bo ... szkolenie zawodowe. Ale inni też wagarowali więc czuję się usprawiedliwiona  za wiadomość o zdjęciach dziękuję i wszystkich pozdrawiam! gdyby ktoś nie zauważył to dzień dłuższy o całe 2 godziny!
 za wiadomość o zdjęciach dziękuję i wszystkich pozdrawiam! gdyby ktoś nie zauważył to dzień dłuższy o całe 2 godziny!

nici ze wspólnego biegania, bo ... szkolenie zawodowe. Ale inni też wagarowali więc czuję się usprawiedliwiona
 nici ze wspólnego biegania, bo ... szkolenie zawodowe. Ale inni też wagarowali więc czuję się usprawiedliwiona  za wiadomość o zdjęciach dziękuję i wszystkich pozdrawiam! gdyby ktoś nie zauważył to dzień dłuższy o całe 2 godziny!
 za wiadomość o zdjęciach dziękuję i wszystkich pozdrawiam! gdyby ktoś nie zauważył to dzień dłuższy o całe 2 godziny!- 
				hutnik
- Rozgrzewający Się 
Witam wszystkich,
W ubiegłą sobotę...ostatecznie się nie pojawiłem. Przejrzałem zdjęcia i uznałem tak: gdzie osoba z takim brzuchem jak ja na stadion chce się wybierać...
Może kiedyś się pojawię, jak już będę "sportowcem"
Pozdrawiam,

W ubiegłą sobotę...ostatecznie się nie pojawiłem. Przejrzałem zdjęcia i uznałem tak: gdzie osoba z takim brzuchem jak ja na stadion chce się wybierać...
Może kiedyś się pojawię, jak już będę "sportowcem"

Pozdrawiam,
- 
				róża
- Dyskutant 
Hutniku! Brzuchów biega tam więcej! Nie szukaj usprawiedliwienia dla sobotniego polegiwania w łóżeczku!   A ja melduję,że skoro mnie w sobotę nie będzie to dzisiaj "wykręciłam" 6 kółeczek po 400m, na stadionie z prędkością własną czyli 400 m w 4 minuty( a jaki jest rekord naszego stadionu?) Dla niezdecydowanych życzę odrobinę luzu! No i w Dzień Św. Walentego ściskam Wszystkich
 A ja melduję,że skoro mnie w sobotę nie będzie to dzisiaj "wykręciłam" 6 kółeczek po 400m, na stadionie z prędkością własną czyli 400 m w 4 minuty( a jaki jest rekord naszego stadionu?) Dla niezdecydowanych życzę odrobinę luzu! No i w Dzień Św. Walentego ściskam Wszystkich 

A ja melduję,że skoro mnie w sobotę nie będzie to dzisiaj "wykręciłam" 6 kółeczek po 400m, na stadionie z prędkością własną czyli 400 m w 4 minuty( a jaki jest rekord naszego stadionu?) Dla niezdecydowanych życzę odrobinę luzu! No i w Dzień Św. Walentego ściskam Wszystkich
- meWho
- Rozgrzewający Się 
- Życiówka na 10k: 39,49
- Życiówka w maratonie: 3:56,29
z tego co pamiętam to 400m w 4:02, więc nowy rekord należy na pewno do Pani.róża pisze: "wykręciłam" 6 kółeczek po 400m, na stadionie z prędkością własną czyli 400 m w 4 minuty( a jaki jest rekord naszego stadionu?)