Mama mnie z domu wygonirubin pisze:Muszę opracować jakiś plan, może jakieś ćwiczenia relaksacyjne czy coś, żeby problemy które siedzą gdzieś głęboko, miały którędy uciec
talerze, Patrycja, talerze !!!

Moderator: infernal
Mama mnie z domu wygonirubin pisze:Muszę opracować jakiś plan, może jakieś ćwiczenia relaksacyjne czy coś, żeby problemy które siedzą gdzieś głęboko, miały którędy uciec
talerze, Patrycja, talerze !!!
Ja bym was wziela do siebie na pilates, jakby was instruktorka moja instruktorka sponiewierala to byscie zmienily zdanieconcordia pisze:Wiesz co, ten pilates brzmi nieźle, ale jest tak szalenie nudny...Kanas78 pisze:Proponuję na nerwy zajęcia z pilatesu, na mnie działają mega kojąco (dlatego już na nie nie pójdę, bo prawie usnęłam), ale może Ci pomogą
![]()
Czym się!Próbowałam
![]()
Właśnie melisę sączę, zamierzam wrócić do normalnych treningów i poświęcać sobie dużo czasu... Może to wystarczy :uuusmiech:
łoo interwały w tempie na 3kmkachita pisze:U mnie na nerwy działają dobrze interwały w tempie na 3-5 kmPo 3 powtórzeniach już nie myślę o tym, co mnie zdenerwowało, tylko o tym, kiedy koniec i dlaczego jeszcze tak długo
W pilatesie podoba mi się jedynie jak brzuch fajnie pracujeGryzzelda pisze:Ja bym was wziela do siebie na pilates, jakby was instruktorka moja instruktorka sponiewierala to byscie zmienily zdanieconcordia pisze:Wiesz co, ten pilates brzmi nieźle, ale jest tak szalenie nudny...Kanas78 pisze:Proponuję na nerwy zajęcia z pilatesu, na mnie działają mega kojąco (dlatego już na nie nie pójdę, bo prawie usnęłam), ale może Ci pomogą
![]()
Czym się!Próbowałam
![]()
Właśnie melisę sączę, zamierzam wrócić do normalnych treningów i poświęcać sobie dużo czasu... Może to wystarczy :uuusmiech:![]()
PS. Patrycja, mam nadzieje ze juz sie lepiej czujesz
właśnie do tej pory nie, przed chwilą Traumon wtarłam. Kupię chyba maśc chłodząca to kanaskową, i też będę wcierac po treningach.Provitamina pisze:Smarujesz jakimś mazidłem tą kostkę?
No tutaj mam wielki dylemat. Bo tydzień przed tym maratonem jest bieg na dyszkę w Wolsztynie i chciałbym tam pobiec, a maraton w Grodzisku kusi strasznie. Nie wiem czy wyrobię dwa takie długie biegi tydzień w tydzień.concordia pisze: Maciek, zapisuj sie na Półmaraton Słowaka, ja zrezygnowałam na rzecz Solanu, ale po wyjeździe do Forst zmieniłam zdanie, zapisałam się już i zapłaciłam- ponoć genialna impreza, prawdziwy festiwal biegowy, mnóstwo kibiców, atrakcji; ponoć atmosfera nie do opisania a tereny tak piękne, że 21km mijają w 10minut, w taki zachwyt wprowadzają
A co do jedzenia, już sie opamiętałam!
No ale wiesz, z dyszek to masz Maniacką w marcu..I myślę, że znalazłoby się jeszze kilka innych imprez... U nas jest 01.04 dyszke w Nowej Soli, biegnę ja i RObert, zapraszamyMatthias pisze:concordia pisze: No tutaj mam wielki dylemat. Bo tydzień przed tym maratonem jest bieg na dyszkę w Wolsztynie i chciałbym tam pobiec, a maraton w Grodzisku kusi strasznie. Nie wiem czy wyrobię dwa takie długie biegi tydzień w tydzień.
rubin pisze:hej Patrycja;
... przeniosłam na PW