będzie okazja na najbliższym bieganiu żeby zmazać tę plamę na honorzemar_jas pisze:dalej jestem zły za ta sobotę....taka porażka...grrrrrrr

Moderator: infernal
Wapel pisze:będzie okazja na najbliższym bieganiu żeby zmazać tę plamę na honorzemar_jas pisze:dalej jestem zły za ta sobotę....taka porażka...grrrrrrr
no nieraz trzeba odpuścićmar_jas pisze:chyba te zaślepienie własnym planem...muszę od następnego razu bardziej reagować....
A Ty czasem nie odpowiedziałeś mi czasem że w tym krosie liczy sie wysiłek na nie tempomar_jas pisze:PS...dalej jestem zły za ta sobotę....taka porażka...grrrrrrr
Ze złości na nawierzchnię, ogólnego zmęczenia i kiepskiego stanu psychicznego trening przerwałem po niecałym jednym kółku....nie dało się biec..resztę parku przemaszerowałem robiąc zdjęciapanucci10 pisze:no nieraz trzeba odpuścićmar_jas pisze:chyba te zaślepienie własnym planem...muszę od następnego razu bardziej reagować....lekcja pokory dla Ciebie, ale na dobre Ci to wyjdzie hehe
A Ty czasem nie odpowiedziałeś mi czasem że w tym krosie liczy sie wysiłek na nie tempomar_jas pisze:PS...dalej jestem zły za ta sobotę....taka porażka...grrrrrrr? Więc powinieneś teoretycznie być zadowolony bo wysiłek był i to niemały co nie
??
zimowa orka to raczej nie treningi i aura do emanowania radością :P będzie lepiej - a w sumie to już jest - wystarczy, że śnieg zszedł z chodnikówmar_jas pisze:ostatnio u mnie licho z motywacją, generalnie nie za dobrze..więc ten trening dał mi znów motywację i duuuużo radochy...
Jak będzie zimno to będziemy szybciej biegli żeby sie rozgrzaćWapel pisze:zimowa orka to raczej nie treningi i aura do emanowania radością :P będzie lepiej - a w sumie to już jest - wystarczy, że śnieg zszedł z chodnikówmar_jas pisze:ostatnio u mnie licho z motywacją, generalnie nie za dobrze..więc ten trening dał mi znów motywację i duuuużo radochy...
co do soboty to kurna będzie ciężko, bo prognoza pogody mało optymistyczna:
Ranek
-6°C
Odczuwalna t. -10°C
Zimno
wiatr 7 m/s.
wilgotność 100%
Dzień
-3°C
Odczuwalna t. -8°C
Zimno
wiatr 7 m/s.
wilgotność 93%
trzeba się ciepło ubrać ;]
To sie okaże ile dam rademaromaroPL pisze:A po co miałbyś na razie biegać szybciej niż 3:20?jaką masz najszybsza jednostkę treningową?