Mój pech...

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
CitySport_com_pl
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam na forum:) Zawsze może być gorzej,pamiętaj o tym. Poza tym jeżeli masz stan podgorączkowy to odpuść trening na jakiś czas aż Twoja sytuacja całkowicie sie nie ustabilizuje.
City Sport to nowoczesna, szybko rozwijająca się sieć salonów i outletów z markową odzieżą i obuwiem sportowym w przystępnych, atrakcyjnych cenach. To również pierwszy w pełni profesjonalny sklep internetowy www.citysport.com.pl
PKO
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Ja przy takich objawach lekko 6-8km biegam i zaraz do wanny z 300g soli wskakuje. Niekiedy pomaga, niekiedy nie. Dopiero od temperatury powyzej 38° biegania nie ma. Ale takich glupot nikomu bym nie radzil. :hejhej:
Awatar użytkownika
Gump
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja w poniedziałek grzmotnąłem kolanem w lód, właściwie to w bryłę, potem szpital, punkcja, orteza.
Ale nie ma tego złego, lekarz mi powiedział ,że 4 tygodnie będę unieruchomiony.
Już na drugi dzień pieprznąłem w kąt wynalazek ortopedyczny, dzisiaj już chodzę a w poniedziałek mam zamiar iść sobie
potruchtać. :bum:
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
ekhmm
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 36:30

Nieprzeczytany post

ci co regularnie biegaja to nie chorują raczej tak często, szczególnie bieganie w okresie zimy hartuje organizm. ja do tego jeszcze sie morsuje także zdrówko jak cza ,odpukac;)
michal90
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:45:57

Nieprzeczytany post

ekhmm pisze:ci co regularnie biegaja to nie chorują raczej tak często, szczególnie bieganie w okresie zimy hartuje organizm. ja do tego jeszcze sie morsuje także zdrówko jak cza ,odpukac;)
Dokładnie :taktak: Pozostaje jednak jeszcze kwestia ubioru. Bawełna nie jest najlepszym rozwiązaniem. "Oddychające" ciuchy w parze z wysiłkiem powinny dać wyżej podany efekt.
Obrazek
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Zbij gorączkę(jakiś apap albo gripex), a rano idź do lekarza, a nie żalisz się na forum.
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

lapka88 pisze:Zbij gorączkę(jakiś apap albo gripex), a rano idź do lekarza, a nie żalisz się na forum.
Ja pierdziele, Łapka, Ty to jesteś jednak niezły cham :hahaha: Co nie zobaczę jakiegoś Twojego posta, to w jakąś pyskówkę lecisz. Chłop szuka duchowego wsparcia w chorobie, a Ty mu od razu "spier****j". Uważaj, żeby ktoś Ci tak kiedyś nie odpisał :oczko:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sylwek słabo jeszcze znasz forum, bukiego i jego kumpli oraz liczne alter ego....
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Najwyraźniej. Ale odnośnie Łapki to widzę pewną regularność :hahaha:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
thomekh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To teraz buki się zatrzymaj i w końcu pomyśl. Miesiąc kontuzji, teraz choroba. To się nie bierze z niczego. Zacznij w końcu trenować, bo to co uskuteczniasz od kilku lat jest jakąś mistyfikacją. Biegasz na chama ile wlezie i jak wlezie. Lepiej jakościowo od ciebie biegają ludzie co pierwszy raz weszli na forum z pytaniem jak zacząć. Trzymają się planów i osiągają swój cel. Wylecz się zacznij od początku. Pewnie i tak wystrzelisz z 100km/tyg po chorobie...ehh
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Sylw3g pisze:
lapka88 pisze:Zbij gorączkę(jakiś apap albo gripex), a rano idź do lekarza, a nie żalisz się na forum.
Ja pierdziele, Łapka, Ty to jesteś jednak niezły cham :hahaha: Co nie zobaczę jakiegoś Twojego posta, to w jakąś pyskówkę lecisz. Chłop szuka duchowego wsparcia w chorobie, a Ty mu od razu "spier****j". Uważaj, żeby ktoś Ci tak kiedyś nie odpisał :oczko:
Ja nikogo nie obraziłem, a Ty mnie już tak.
Domowy sposób? Syrop z cebuli :) Na mnie działa.
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gripexu nie polecam. Niezle "nakręca".
paweł1946 nie łam się. Teraz jest taki nieciekawy sezon. Ja tez ostatnio chorowałam miesiącami, a to dlatego, że dalej szalałam niedoleczona do końca.
Będzie dobrze!
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Runner11
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

serio ? a ja jadłem 2 dziennie xdd
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gripex zawiera pseudoefedrynę, a ona działa pobudzająco.
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
yaki
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 41:27

Nieprzeczytany post

Witam ! W listopadzie rozpocząłem przygodę z bieganiem. Po 3 tygodniach zeszły mi 4 paznokcie (przyciasne buty). Podczas rozciągania na mrozie strzeliło mi coś w ścięgnie nad czworogłowym uda (2 tygodnie bólu), w grudniu po treningu podbiegów spuchł mi środkowy palec lewej nogi - ból i prześwietlenie u ortopedy z podejrzeniem złamania. Skutek maniery zbyt mocnego akcentowania wybicia z palców. Na okrasę 2 solidne przeziębienia, obydwa gdy na rowerze złapał mnie deszcz(w zimę hehe) kilkadziesiąt kilometrów od domu.

Jako że jestem młody (42 lata ;-) i wszystko w bieganiu jeszcze przede mną nie zniechęcają mnie takie drobnostki i dalej wierzę że uda mi się w pierwszym starcie na 10 km w kwietniu zejść do zakładanego wyniku poniżej 40 minut ;-).

P.S. Co do gripexu, ibupromu zatoki, tussipectu etc radzę trzymać się z daleka. Szczególnie gdyby ktoś chciał się "podleczyć" przed treningiem lub zawodami. Serduszko będzie wam wdzięczne ;-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ