Moderator: infernal
ja tam moją żonę zawsze staram się słuchaćAsiula pisze:No... odbiło Ci, bo posłuchałes żony![]()
Sliczne są, no
Przygotuj się na Fiata...a w czerwcu w Pszczynie się poprawiWapel pisze:Wbiliście mi ćwika do głowy z tym Biegiem Fiata w Bielsku... W sumie, żeby się do niego przygotować to jest kwestia rozpoczęcia planu miesiąc wcześniej, czyli na początku marca... Byłby więc cały luty żeby się jakoś ogarnąć i wykonać jeszcze trochę orki... Może rzeczywiście nie byłby to głupi pomysł...
A bo my z Marcinem to takie małeWapel pisze:Wbiliście mi ćwika do głowy z tym Biegiem Fiata w Bielsku... W sumie, żeby się do niego przygotować to jest kwestia rozpoczęcia planu miesiąc wcześniej, czyli na początku marca... Byłby więc cały luty żeby się jakoś ogarnąć i wykonać jeszcze trochę orki... Może rzeczywiście nie byłby to głupi pomysł...
W domu też mu ktoś nagadałjackma pisze: A bo my z Marcinem to takie małe
U Ciebie to rodzinneAsiula pisze:W domu też mu ktoś nagadałjackma pisze: A bo my z Marcinem to takie małe
Wiem, wiem... ANIOŁEKjackma pisze: U Ciebie to rodzinnejak Marcin diabełek to Ty ...
Paweł spokój!!! Jeszcze nie ma po 23Wapel pisze:Jacku: Asia ma bardziej subtelne metody oddziaływania i przekonywanianie mniej skuteczne dodam jeszcze...
Asfaltu jak na lekarstwo niestety... ale śnieg był fajny na alejkach: ubity i twardy. Jedynie trochę za śliska ta nawierzchnia (miejscami zlodzona), bo 2 razy nieźle ujechałem, i to pomimo butów trailowych... Asfaltowce więc zdecydowanie odradzam jeżeli chcesz biegać po Parkumar_jas pisze:Jak tam wczoraj ścieżki w PŚ wyglądały, da się biegać w asfaltowcach? Dzisiaj w ramach walki ze znudzeniem treningowym spróbuję zrobić tam wybieganie
To niedobrze..wychodzi na to że jedyna okazje to pobiegania po asfalcie zaprzepaściłem wychodząc w sobotę do lasu...nie wiem czy dam sobie z tym radęWapel pisze:Asfaltu jak na lekarstwo niestety... ale śnieg był fajny na alejkach: ubity i twardy. Jedynie trochę za śliska ta nawierzchnia (miejscami zlodzona), bo 2 razy nieźle ujechałem, i to pomimo butów trailowych... Asfaltowce więc zdecydowanie odradzam jeżeli chcesz biegać po Parkumar_jas pisze:Jak tam wczoraj ścieżki w PŚ wyglądały, da się biegać w asfaltowcach? Dzisiaj w ramach walki ze znudzeniem treningowym spróbuję zrobić tam wybieganie