Komentarz do artykułu Liczenie butów podczas Biegnij Warszawo oraz Biegu Niepodległości

Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

super ciekawe. dużo pytań od razu rzuca się na język.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Rzuć pierwsze. :)
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

skąd ta fatalne liczby Pumy? Bardzo fajna linia Faas, oferująca buty od b. mocno amortyzowanych do zupełnie lekkich, w fajnych kolorach, w niezłych cenach, plus Bolt - a wynik BEZNADZIEJNY, w porównaniu z Reebokiem, z absurdalnym marketingiem i gorszym, w moim ocenie, produktem. Zauważyłem, że sklepy biegowe - przynajmniej te, które mam w Poznaniu, nie bardzo chcą Pumę sprzedawać - może to dlatego? Masz 5 brandów na półce, te które podasz klientowi sprzedasz, te, które leżą, leżeć będą...
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

Łapię się w 'inne biegowe", albo w "nierozpoznane" :hahaha:
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mnie zaskoczyło wysokie miejsce marki Kalenji. Spodziewałem się, że będzie ona widoczna ale nie aż tak wysoko.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

Też mnie dziwi słaby wynik pumy tym bardziej że jak do tej pory na lepsze laczki niż Puma Complete Eutopia jeszcze nie trafiłem...
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

Takie zestawienie jest słabe, dobrym uzupełnieniem byłoby gdyby dodatkowo podano liczby dla porównania w przedziałach czasowych - czyli np podział w kategorii do 40 min i 40-50 min- wtedy by było porównanie.
A co do Pumy, chciałem kiedyś kupić Fassy ale w sklepie Pumy nie jest to możliwe bo obsługa nie umożliwiała mi przebiegnięcia się próbnie po korytarzu galerii nawet przy zostawieniu równowartości pieniężnej testowanych butów co w innych sklepach nie jest problemem, sam sklep nie daje tej możliwości z racji mikrej wielkości. W sklepach biegowych sprzedają zaś "prawdziwi biegacze", którzy mierzącego Pumy kwitują kpiącym uśmieszkiem a teksty "dobre do koszenia trawy" też nie zachęcają do kupna. W świadomości ogólnej Puma to nie sprzęt dla "prawdziwego biegacza" i sama udana kolekcja i dobre produkty na pewno tego nie zmienią, to co przez lata się psuło w rok się nie naprawi i cały ten proces wymaga drogich zabiegów i budowania swojej pozycji. Butów w sumie nie nabyłem ale kilka ciuchów tak i muszę stwierdzić, że są bardzo dobre - mnie Puma "nie boli".
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

mihumor pisze:Takie zestawienie jest słabe, dobrym uzupełnieniem byłoby gdyby dodatkowo podano liczby dla porównania w przedziałach czasowych - czyli np podział w kategorii do 40 min i 40-50 min- wtedy by było porównanie.
Przynajmniej dowiedzielibyśmy się wtedy, które buty biegają najszybciej. ;)
Awatar użytkownika
mihumor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:47
Życiówka w maratonie: 2:48:13

Nieprzeczytany post

To by była cenna wiedza więc może dlatego nie publikują :hahaha: W narciarstwie nie ma takich barier, Head bez oporów się reklamuje, ze robi najszybsze narty co można też odczytać "płaci najwyższe kontrakty".
Najszybsza kupa złomu w galaktyce

Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

mihumor pisze:chciałem kiedyś kupić Fassy ale w sklepie Pumy nie jest to możliwe bo obsługa nie umożliwiała mi przebiegnięcia się próbnie po korytarzu galerii
i tak miałeś farta że trafiłeś na sklep pumy w którym faasy były
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dokładnie. Jeśli w salonie 'firmowym' Pumy w Arkadii, czyli jednym z dwóch największych centrów handlowych w Polsce na pytanie o FAAS 250 słyszę 'nie ma, nie będzie, nie można zamówić' no to przepraszam bardzo..
brujeria
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38

Nieprzeczytany post

już gdzieś pisałem - spróbuj kupić dziś pumę faas w sklepie stacjonarnym. Poza może nielicznymi sklepami specjalistycznymi , nie ma szans. A gdzie większość kupuje buty (poza netem)? - go sport, decathlon, intersport, sklepy monobrandowe w galeriach handlowych. Spróbujcie tam dostać faasa. Cały więc marketing z Boltem jest wywalaniem kasy w błoto, skoro nie ma tych faasów nigdzie! Nie ogarniam tego, że robi się taką wielką akcję zapominając, że jej celem jest sprzedaż produktu, który aby być sprzedany musi po prostu być w sprzedaży.
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

podobne wcześniejsze badania prowadzone na mecie (na żywo, nie z nagrania wideo)
tabelka_buty.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Krzysiek
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

widać, że są pewne zmiany, asics spada za nike, ale jeżeli porównywać do BN 2011 to nie ma wielkich różnic
różnią się znacząco od PMW 2012, ale to raczej świadczy o tym, ze inna grupa biega w połówkach i dychach (tu więcej nie biegającyc na poważnie, debiutantów itp.) i mają troche inne preferencje
Krzysiek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ