javai pisze:Ok.
A ty masz Global Trainer'a?
Tam mam z czujnikiem tętna
takiego ...
http://www.amazon.com/dp/B003P65RVI/ref ... C_ST1_dp_1
javai pisze:Ok.
A ty masz Global Trainer'a?
ok dam znak ..javai pisze:No to mam to samo.
Jak dostaniesz tego miCoacha to zobacz czy twój TGT załapie.
Próbowałem to znaleźć, bo najlepiej by było gdyby działał jak w garminie 3/6/910. Czyli jest sobie podpięty, jak sygnał gps się zgubi, w tunelu, przejmuje dane z footpoda, daje tempo chwilowe. Z tego co ludzie pisali w komentarzach u DCRM, to po włączeniu FP, zegarek przechodzi w tryb "bieżni" i do prędkości/dystansu używa tylko FP, gps jest wyłączany.cexar pisze:Jeszcze pytanko odnośnie Timexa ...
czy w przypadku gdyby połączył się ten food pod ( ewentulanie oryginalny foodpod za 260 pln)
jest on używany zamiennie z GPS ?
czy w przypadku gdy GPS dostępny "wygładza" sygnał ..i daje lepsze tempo chwilowe ?
Nie mogę tego nigdzie znaleźć ...
wiesz coś na ten temat ?
Może poświęcę 80 PLN dla dobra nauki ))javai pisze:Tez mam iPhone 5 - musiałem do kumpla się udać żeby to cudo sprawdzić.
Z drugiej strony szkoda, mielibyśmy potwierdzenie na innym Timexie czy działa czy nie działa.
Drobna korekta. Tylko tempa. A ściślej to tempa chwilowego. Dystans i np. średnie tempo okrążenia liczone jest ze wskazań GPS.javai pisze:W sumie to zależy od zegarka. W garminie (910) można ustawić co jest żródłem tempa i odległości.
To w sumie nie ma znaczenia bo np na okrążeniu 1km nie będzie dużego błędu między tymi pomiarami.Kolaj pisze:Drobna korekta. Tylko tempa. A ściślej to tempa chwilowego. Dystans i np. średnie tempo okrążenia liczone jest ze wskazań GPS.javai pisze:W sumie to zależy od zegarka. W garminie (910) można ustawić co jest żródłem tempa i odległości.
gregorb pisze:1. Mozecie mi powiedziec o co chodzi z ta mozliwoscia ustawienia miedzyczasow? Czy na przyklad moge ustawic zeby mnie timex informowal pikaniem co 1km?
2. czy na ktoryms screenie mozna ustawic srednie tempo a nie tylko aktualne?