Wykresy tempa z obu telefonów mają kształt piły - nie świadczy to dobrze o jakości GPS'a - i raczej nie nadają się do treningu wg. tempa mierzonego przez GPS.

Jak temat się podoba, to będę testował kolejne telefony. W kolejce czekają na zrobienie porównania Samsungi B2710, SGS2 i SGS3 (ale to po feriach warszawskich). Niestety do Iphona aktualnie nie mam dostępu.mezjash pisze:Czy będziesz robił jakieś porównanie z innymi telefonami? Ciekawi mnie jak wypada tutaj iPhone (przynajmniej generacje od 4 w górę). Sam osobiście mogę spróbować zrobić porównanie z Active z BlackBerry 9780.
Niekoniecznie... w wyższym screenie skala tempa jest 4-30min/km... U Ciebie jest 4-7:30min/km - gdyby go przedstawić na skali 4-30 byłby bardziej płaski i płynniejszy... Jakby ktoś miał i chciał to polecam potestować Sony Xperię J - znajomemu na Endomondo bardzo ładnie tempo maluje.TomekM1 pisze:To moja Nokia E52 całkiem odstaje.
nody pisze:Niekoniecznie... w wyższym screenie skala tempa jest 4-30min/km... U Ciebie jest 4-7:30min/km - gdyby go przedstawić na skali 4-30 byłby bardziej płaski i płynniejszy... Jakby ktoś miał i chciał to polecam potestować Sony Xperię J - znajomemu na Endomondo bardzo ładnie tempo maluje.TomekM1 pisze:To moja Nokia E52 całkiem odstaje.