MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

MaciekSt
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47:57
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:No i dupa..butów w odpowiednich rozmiarach już brak.....ide na trening, jutro wolne, będe świeży na GP :ble: ...pozdro
Ja byłem o 17 i już nic nie było, ale znalazłem w Katowicach na Ceglanej. Co prawda buty o numer za ciasne i kijki o jakieś 10 cm za krótkie ale będzie fun.
Do jutra :)
New Balance but biegowy
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

I jak po biegówkach??
Ola mówi że nie obyło się bez spektakularnych wywrotek :-D
MaciekSt
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czad
Awatar użytkownika
kadil
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:38
Życiówka w maratonie: 4:03:36

Nieprzeczytany post

Po biegowkach?. Tak mnie scielo ze dopiero otwarlem oczy. Ale mi bylo potrzeba takiego ruchu :taktak: . Dzieki Olu bylo super.
Na biegowkach kontuzja nie boli. Tak ze moge biegac. Normalne biegi to chyna w pszyszlym tygodniu zaczne wprowadzac. Niestety na jutrzejszy GP nie dam rady. Ale bede tam napewno duchem, a czy przyjade tez pokibicowac to zobaczymy, jak sie dzien ulozy bo chce wykozystac biegowki. Chyba ze Ktoś wie ze mozna w Tychach na biegowkach pochasac.
Marcin co do startu w Rajczy to chyba za wczesnie jeszcze. Zobaczymy po pierwszy biegach. :niewiem:
1 Tyski półmaraton: 1:38:23
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
MaciekSt
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wrzućcie gdzieś proszę zdjęcia. Dzięki :)
Awatar użytkownika
J@SIEK
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Pytałem dziś, Śląski Ogród Botaniczny jest "czynny" do 22, światło na wszystkich alejkach jest do 19 (ale rozważają przedłużenie do 20), potem oświetlone są tylko główne - czyli ten "stok" pod budynek i dookoła niego.

Nie wiem czy również wiecie, ale według MOSIRU:
Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji w Mikołowie oraz sklep sportowy SPORTXXL serdecznie zapraszają na trasy biegowe na terenie Centrum Edukacji Przyrodniczej i Ekologicznej (ul. Sosnowa 5). Dla wszystkich biegaczy zostało przygotowanych 2 km bezpłatnych i ogólnodostępnych przez cały tydzień tras biegowych. Zapraszamy wszystkich chętnych ze swoim sprzętem w każdą niedzielę aż do końca sezonu zimowego, którzy pod okiem instruktora będą mogli spróbować swoich sił. Zajęcia z instruktorem będą odbywać się w 3 blokach o godzinach: 10:00 - 11:30, 11:30 - 13:00, 13:00 - 14:30
Zgłoszeń na zajęcia z instruktorem można dokonywać poprzez adres mailowy imprezy@mosir.mikolow.eu, telefonicznie pod nr tel. 32 779 76 03 wew.23 lub osobiście do piątku do godziny 15:00 poprzedzającego zajęcia (ilość miejsc ograniczona). Wszyscy, którzy nie dysponują własnym sprzętem mogą go wypożyczyć na bardzo preferencyjnych warunkach w sklepie SPORTXXL (ul. Krawczyka 1, otwarte w godzinach pon-piąt. 10:00 - 18:00, sob. 10:00 - 14:00).
Adam_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:14

Nieprzeczytany post

Są już wyniki dzisiejszego IV Grand Prix Tychów
O to link:
http://www.40latek.tychyinfo.pl/iv-cros ... index.html

Wszystkim gratuluję za dzisiejsze wspólne bieganie. Było super
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Dzięki za dzisiejszy bieg... :taktak:

a tu piękne zdjęcia:
Zdjęcia IV Biegu GP Tychy
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Dzięki wszystkim za wczorajszy wspólny start...jak zwykle BBL Mikołów był górą :uuusmiech:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wybieram się na tą imprezę...

http://www.wilczegronie.pl/

Ja jade tylko na sobotę, pobiegnę dystans główny 15km, ale jest tez bieg dodatkowy na 5km...jakby ktoś miał ochote się wybrać to zapraszam :usmiech:

PS..sa tez biegi narciarskie dla amatorów..wiec jako że ostatnio część "robi się" na Justyne to może w tym ktoś spróbuje :hahaha:

pozdro :)

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Wybieram się na tą imprezę...

Ja jade tylko na sobotę, pobiegnę dystans główny 15km, ale jest tez bieg dodatkowy na 5km...jakby ktoś miał ochote się wybrać to zapraszam :usmiech:

PS..sa tez biegi narciarskie dla amatorów..wiec jako że ostatnio część "robi się" na Justyne to może w tym ktoś spróbuje :hahaha:

w końcu mam chwilę, żeby poczytać o tym biegu - zapowiada się całkiem fajna impreza, jestem ciekaw jak takie górskie biegi mają się do ulicznych... kurcze pojechałbym, ale po pierwsze boję się, że 15 km to trochę za dużo, a na 5 km to szkoda jechać tyle drogi i płacić wpisowe, choćby to było tylko 25 zł :P no i druga ciężka kwestia: moje Gel Pulsy mogłyby się nie sprawdzić w takich warunkach, tym bardziej, że teraz wszystko się pomału rozpuszcza i może być nieciekawie... ;)
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:
mar_jas pisze:Wybieram się na tą imprezę...

w końcu mam chwilę, żeby poczytać o tym biegu - zapowiada się całkiem fajna impreza, jestem ciekaw jak takie górskie biegi mają się do ulicznych... kurcze pojechałbym, ale po pierwsze boję się, że 15 km to trochę za dużo, a na 5 km to szkoda jechać tyle drogi i płacić wpisowe, choćby to było tylko 25 zł :P no i druga ciężka kwestia: moje Gel Pulsy mogłyby się nie sprawdzić w takich warunkach, tym bardziej, że teraz wszystko się pomału rozpuszcza i może być nieciekawie... ;)
Moim zdaniem nijak sie maja do ulicznych...w górskich od dystansu wazniejsze jest przewyższenie do pokonania, wazne tez czy to bieg alpiejski ( tylko do góry) czy anglosaski (góra - dół)....mnie własnie cena przekonała, pewnie połowe dystansu w góre przemaszeruję, ale jako trening siły będzie ok.
Wlasnie te warunki sa najwieksza niewiadomą. Fajnie brzmi, jak na wyposażeniu obowiązkowym jest folia termiczna i naładowany telefon...na bank bedzie śnieg, pytanie tylko czy fajny zmrozony czy znowu takie miękkie wodne dziadostwo jak wczoraj na Skałce :bum:

PS..ty sobie nie kupiłem trialowych Kalenji??

Komentarze
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No właśnie nie mam nic do trailu ;) Musiałbym chyba kupić te nakładki na buty i może wtedy bym nie ujeżdżał :niewiem: ta folia termiczna i naładowany telefon rzeczywiście dają do myślenia... ;)

o której wyjeżdżasz na ten bieg?
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:
Coś częśto wszyscy mylicie Kuraszów :hej:

Mówiłam Pawłowi, zeby se kupił coś w rodzaju tych Twoich, to nie chce :ojoj:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:
mar_jas pisze:
Coś częśto wszyscy mylicie Kuraszów :hej:

Mówiłam Pawłowi, zeby se kupił coś w rodzaju tych Twoich, to nie chce :ojoj:
no bo ile to ja w nich pobiegam? mało ekonomiczny zakup :P
ODPOWIEDZ