odkupię pakiet na chomiczówkę :))))

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tak Sylwku udalo sie zalatwic pakiet w sobote ;)

i mimo przemeczenia zajelam 7 miejsce wsrod kobiet nawet ;) szkoda ze tylko siodme, teraz sobie wypominam to jedno miejsce bo kobiete mialam w zasiegu wzroku przez dosc dlugi czas. nic to bede miala nauczke - trzeba popracowac nad glowa :/

czytalam Twoj wpis na blogu. brawo!!!! nie sledze wpisow w ostatnim czasie na biezaco, ale z tego co czytam zmniejszyles kilometraz - mam nadzieje ze bedziesz kolejna osoba ktorej wyniki potwierdza ze wcale nie trzeba klepac nie wiadomo ilu km by robic postepy ;) trzymaj sie!!!
PKO
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeszcze co do organizacji samego biegu... jak na moje oko wszystko dopiete na ostatni guzik ;) w szatniach luzy choc dziewczyny narzekaly na problemy z prysznicem - zdaje sie ze ten zostal opanowany przez Panow, zachecalam do interwencji nie wiem na czym w koncu stanelo ;) depozyty rowniez bez kolejek. super ze mozna bylo na spokojnie przebrac sie w cieplym miejscu :)))) za rok o ile zdrowie pozwoli popelnie znow ten bieg ;)
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

czytalam Twoj wpis na blogu. brawo!!!! nie sledze wpisow w ostatnim czasie na biezaco, ale z tego co czytam zmniejszyles kilometraz - mam nadzieje ze bedziesz kolejna osoba ktorej wyniki potwierdza ze wcale nie trzeba klepac nie wiadomo ilu km by robic postepy trzymaj sie!!!
:oczko:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
szymcu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:51
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Duże słowa uznania za przygotowanie trasy. Szacun :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ