Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gryzza jesteś mega babka!! :hej:
Zawsze na tych filmach wszyscy uśmiechnięci, ale na sali w życiu prawdziwym ludzie o wiele fajniej wyglądają :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

30 min w takiej uwięzi?
:szok:
Muszę spróbować :bum: Kanasek jest to gdzieś w okolicy?
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda, ale fajne macie te zajęcia :hej: :hej: ; no i niezła gigantka jesteś - w styczniu spodenki 3/4 :bum: :uuusmiech:
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Młodo wyglądasz, ale z tym wiekiem to już jedziesz po garach :hahaha:
kachita pisze:
Gryzzelda pisze:Tempo: superwolne, mylse ze nawet Kachita o kulach moglaby mnie wyprzedzic. Ups, pardon, juz nie o kulach, wiec na pewno by mnie wyprzedzila :)
:hej: :spoczko:
Gryzzelda, musisz się wziąć za siebie, no bo jak to tak! :hahaha: Chociaż z drugiej strony mówią, że nie ma czegoś takiego ja za wolne bieganie ;)
A to wszystko z tymi siatami? :szok:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzeldo, wróżę Ci wielką przyszłość z Twoimi nowymi treningami, wszak bieg po bułki i z powrotem to klasyk z treningu LadyE - a jak ona śmiga wszyscy wiemy!
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Zawsze na tych filmach wszyscy uśmiechnięci, ale na sali w życiu prawdziwym ludzie o wiele fajniej wyglądają :hahaha:
oj zebys wiedziala, ze nasz trojka przynajmnije to nie wygladala za fajnie :bum: ale co zrobic, no pain no gain :hahaha:
rubin pisze: no i niezła gigantka jesteś - w styczniu spodenki 3/4 :bum: :uuusmiech:
ee tam, jak wychodzilam na TRX to byly 4 stopnie i naprawde fajna temperatura odczuwalna, potem nie spojrzalam na temometr i zdazylo troche zmrozic przy ziemi, ale nie bylo zle :)
Angua pisze:A to wszystko z tymi siatami? :szok:
nie, pierwsze 4 km bez balastu, potem 0.9 do domu juz biec sie nie dalo :oczko:
strasb pisze:Gryzzeldo, wróżę Ci wielką przyszłość z Twoimi nowymi treningami, wszak bieg po bułki i z powrotem to klasyk z treningu LadyE - a jak ona śmiga wszyscy wiemy!
haha, no zobaczymy :hej:
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

czołem Gryza!
Przeczytałam to co pisałaś o tym chłopcu- masakra jakaś :smutek: Bardzo smutna i przykra sytuacja, w dzisiejszych czasach tak naprawde wszędzie można skończonych debili spotkać!

A jesli chodzi o te Twoje ćwiczenia to podziwiam, ja z moimi gałązkami słabymi na pewno nie dałabym rady :hej:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:Do towarzystwa koleznace, ktora chce zmniejszyc swoj wiek metaboliczny
a Twój to się już nie zmniejsza przy tym spnningowaniu? :bum: ; pewnie 12 lat to dla jeszcze za dużo :) ; oj chciałabym tak :)
A w te torbę to jakoś się upchniesz i będzie zajęcie na wyjeździe :) ;
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piekne okolicznosci przyrody! A kiedy bedzie wiosna? :hej: ladny trening!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Piekne okolicznosci przyrody! A kiedy bedzie wiosna? :hej: ladny trening!
no wlasnie kiedy bedzie wiosna? na razie sie nie zanosi :ojnie: na bieganie to jeszcze nie takie zle, ale po poludniu wielam dzieci na spacer i nawet godiny nie wytrzymalismy, tak zimno :echech:
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:ale po poludniu wielam dzieci na spacer i nawet godiny nie wytrzymalismy, tak zimno :echech:
hm, może trzeba było ubrać kurtki i czapki ? :) :) :)

ale kolorki okoliczności przyrody przepiękne.
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

o, Julia, wróciłaś :uuusmiech: :uuusmiech: , jak fajnie; dzieci pewnie mają wielkie święto :oczko: ;
jak Ci tam było, na tej obczyźnie ?
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:
Gryzzelda pisze:ale po poludniu wielam dzieci na spacer i nawet godiny nie wytrzymalismy, tak zimno :echech:
hm, może trzeba było ubrać kurtki i czapki ? :) :) :)

ale kolorki okoliczności przyrody przepiękne.
Cichy, jak to dobrze ze na ciebie i twoje dobre rady zawsze mozna liczyc :taktak: sprobuje nastepnym razem

Rubin, na obczyznie bylo calkiem spoko, pelen relaks tylko internet w komputerze mi nie dzialal :trup: ale poza tym luzik, czasu dla siebie tyle co przed urodzeniem dzieci :oczko: tylko teskno jakos. Ale Szwecja jest super, porobilam zakupy, pojadlam sobie i nadrobilam zaleglosci lekturowo-serialowe
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

specjalnie dla Ciebie: :usmiech:
kurtka jest warta zakupu, ale po kolei:
- bardzo dobrze chroni przed wiatrem, nawet dość silnym; miałam okazję biegać w niej w takich warunkach, przy -7; przez kilka chwil było mi chłodno, ale szybko się rozgrzałam i na prawdę komfort /pod spodem była tylko koszulka termoaktywna/; dzisiaj, przy -3 było mi w niej nawet trochę za ciepło, musiałam się rozpinać
- po biegu jest wewnątrz sucha
- materiał - taka dzianina techniczna, wygląda troszkę jak bluza,
- baardzo, baardzo wygodna, wygląda jak bluza i tak samo wygdna; nie szeleści, nie ciągnie się, elastyczna
- wbudowana do kaptura chusta - wydawało mi się, że zbędny bajer, jednak przydaje się; dość łatwo ją wyciągnąć z kaptura i naciągnąć na twarz/szyję, nie przerywając biegu; chustę można całkowicie odpiąć - do prania
- kaptur - bdb skrojony, ma kilka gumek, którymi możesz go sobie idealnie dopasować do głowy
- rękawy - dłuższe, ze ściągaczami /dobrze chronią przed wiatrem/ i z otworami na kciuk - przydaje się, jak zapomnisz rękawiczek, albo gdy rękawiczki nie wystarczają
- kieszenie - jest tylko jedna, mała, z tyłu; z wewnętrznym otworem na kabelki
- że ładna - też zaleta :usmiech: , ale to przecież nie najważniejsze; ja mam czarną z żółtą chustą :usmiech:
- dzisiaj przeszła psi test - pazury nie zaszkodziły

Jeśli będziesz chciała kupować - radzę najpierw dokładnie zapoznaj się z tabelami rozmiarowymi nike; a najlepiej wcześniej przymierz, jeśli będziesz kupować przez net; ja zrobiłam błąd i z przyzwyczajenia zamówiłam M, powinnam S, więc po sezonie pewnie będę musiała ją odsprzedać;
kurtka nie ma ściągacza regulującego szerokość w biodrach, jest tylko wprasowana taśma silikonowa, która delikarnie marszczy tył; z tego najbardziej powodu pewnie na następną zimę będę musiała kupić natępną /w biodrach mam 87, m-ka jest tu jednak troszku za duża/; no, ale założenie jest takie, że ma być na większe mrozy - więc jak trochę zima przyciśnie - wrzucę pod spód bluzę i jakoś wypełnię wolną przetrzeń ..
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzieki za recenzje! A w deszczu jeszcze nie biegalas? Czekam z niecierpliwoscia na relecje z biegu w deszczu :hej:
Z tym rozmiarem to zrobilas tak jak ja, jak kupowalam swoja Storm fit- z rozpedu chwycilam XS i bez mierzenia wzielam, bo dzieci mialy dosyc lazenia po sklepach :oczko: i okazala sie za mala, wiec musialam wymienic na S. Tym bardziej jestem zdziwiona, ze ty mialas odwrotny problem, moze po prostu juz tyl schudlas ze zaczleas S nosic :tonieja:
ODPOWIEDZ