Witam wszystkich serdecznie
Od paru lat jestem posiadaczem Polara RS400 który właściwie spełnia wszystkie moje oczekiwania dot. pulsometrów (plus www.polarpersonaltrainer.com). Pulsometr nabyłem okazyjnie (czyli tanio) co tym bardziej podniosło jego atrakcyjność. Ale widząc potencjalne jego możliwości zastanawiam się, czy on współpracuje z czymś innym niż tylko FootPod S1 (jak podaje producent) bo ów czujnik jest koszmarnie wielki i drogi. Czy może ktoś z szanownych forumowiczów miał okazję sprawdzić, czy czujnik ruchu Nike czy Garmina, czy nawet Polar, ale S3 współpracuje z Polarem RS400? A może któryś z modułów GPS - choć to dla mnie już nie tak wygodna opcja (z racji na konieczność częstego ładowania baterii). Byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedzi.
Polar RS400 - kompatybilność z FootPod'ami
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Foot Pody pracujące w technologii ANT+ nie zadziałają (Garmin, Adidas itp.) Nike też nie zadziała. Co do innych footpodów Polara to niestety się nie wypowiem.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:39:37
- Życiówka w maratonie: 3.28.46
Jakiś czas temu dowiadywałem się o to samo i otrzymałem inf., że niestety ale RS400 współpracuje tylko z sensorem S1.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 38:30
- Życiówka w maratonie: 3:04:12
Dziękuję Wam
Co prawda miałem nadzieję, że życie jest prostsze, ale cóż.
Swoją drogą, RS400 jest super jako pulsometr (a w międzyczasie przerobiłem Sigmę Fit, Garmina 60 - oba nie wytrzymały warunków terenowo-pogodowych, nie mówiąc o wygodzie i intuicyjności używania) i szkoda, że to już dinozaur skazany na wyobcowanie.
Co prawda miałem nadzieję, że życie jest prostsze, ale cóż.
Swoją drogą, RS400 jest super jako pulsometr (a w międzyczasie przerobiłem Sigmę Fit, Garmina 60 - oba nie wytrzymały warunków terenowo-pogodowych, nie mówiąc o wygodzie i intuicyjności używania) i szkoda, że to już dinozaur skazany na wyobcowanie.