Piwnego Buddy zimowe boje - komentarze
Moderator: infernal
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Założę temat, bo widzę, że nie ma Cię w działach z komentarzami
Po pierwsze - świetne foty, zima na całego, góry dookoła. Dla gór mam respekt, chodzić po nich niespecjalnie lubię, ale pooglądać na zdjęciach - zawsze.
A po drugie - na bieżąco jestem z Twoimi treningami na stravie, ale niezmiennie przyprawiają mnie o zawrót głowy, kiedy patrzę na przewyższenia, jakie w każdym biegu zaliczasz. Jak kiedyś "zejdziesz" z tych gór na zawody, choćby w Krakowie, to będziesz pewnie leciał ze 30 sekund szybciej na kilometr
Po pierwsze - świetne foty, zima na całego, góry dookoła. Dla gór mam respekt, chodzić po nich niespecjalnie lubię, ale pooglądać na zdjęciach - zawsze.
A po drugie - na bieżąco jestem z Twoimi treningami na stravie, ale niezmiennie przyprawiają mnie o zawrót głowy, kiedy patrzę na przewyższenia, jakie w każdym biegu zaliczasz. Jak kiedyś "zejdziesz" z tych gór na zawody, choćby w Krakowie, to będziesz pewnie leciał ze 30 sekund szybciej na kilometr
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Kontakt:
temat jest, nawet go podpialem wlasnie, bo z tego wszystkiego w nazewnictwie porobilo sie male zamieszanie
dzieki
co do biegania po plaskim czesto nadmieniam ze wlasnie nie umiem biegac po plaskim, a sila nie chce sie przekladac tak latwo na szybkosc zreszta podobny 'problem' mam w kolarstwie
dzieki
co do biegania po plaskim czesto nadmieniam ze wlasnie nie umiem biegac po plaskim, a sila nie chce sie przekladac tak latwo na szybkosc zreszta podobny 'problem' mam w kolarstwie
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
Nie zdarzają Ci się problemy z orientacją, jak zapuścisz się gdzieś wysoko, gdzie dookoła masz białą, nienaruszoną pokrywę i drzewa? Jakbym zobaczył przed sobą scenę jak z tej fotki "Mordor", to bym chyba po śladach się ewakuował tam, gdzie byłem - o ile by ich nie zasypało w międzyczasie
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hehe, nie, w gorcach raczej sie nie boje bo je dobrze znam, a nawet gdybym gdzies zle zlecial to i tak sie nic nie stanie, trafie gdzie mam trafic w tatrach co innego, tam mozna rzeczywiscie zleciec w teren niepozadany, ale generalnie do biegania wybieram raczej latwiejszy teren i raczej taki ktory mam opatrzony, szczegolnie jak sa trudne warunki, mgla etc a juz mialem rozne przygody, np kiedys w srodku nocy w lesie wyczerpaly mi sie baterie od czolowki
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Czym zdjęcia robisz? Ładne wychodzą
Świetne miejsce do biegania
Świetne miejsce do biegania
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
na łusce masz płaskie trasy czy zdarzają ci się zjazdy ?
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
na calej petli 13 kilometrowej nie ma nawet 100 metrow roznicy wzniesien, wiec zasadniczo trasa jest plaska - choc w praktyce niektore odcinki sa lekko pod inne lekko z gory chcialem w tym roku sprobowac sie bez luski, ale nie bylo mi dane, wybralem tury
ps: viewtopic.php?f=28&t=31917
ps: viewtopic.php?f=28&t=31917