Asics Patriot 4. Warto?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
To zależy ile biegasz, ile ważysz etc. Z danych, które podałeś ciężko cokolwiek napisać
Czy warto? Nie jest to topowy but do biegania, ale biegając tyle ile zaleca producent, jeśli Twoja waga nie jest skrajnie wysoka to warto. Chociaż warto pamiętać iż konkurencja jest naprawdę wysoka i jest w czym wybierać 

-
- Stary Wyga
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45,1
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,tomekstm pisze:Tak jak w temacie, co sądzicie o tym modelu? Warto za około 120zł? Te butki mają wystarczyć mi na pozostałą część zimy oraz wiosenne roztopy. A może lepiej Kalenji Ekiden 75 za 100zł?
Biegałem w Kalenji przez dłuższy czas , obecnie biegam w Patriotach, mogę stwierdzić jedno. Kalenji szybko się rozeszły , z tej półki cenowej nie ma co liczyć na jakość , po za tym jak dla mnie Kalenji nie daje zbyt wiele systemów w tych modelach przez co nie można liczyć na zbyt duży komfort.
Natomiast po przesiadce na asicsy poczułem o wiele większą różnicę na plus pod względem wygody ,komfortu i uzywam już ich kilka lat , nawet piorę je w pralce i wytrzymują to bez szwanku. Obecenie chce się przesiąść na któryś z wyższej pólki asicsa opartych na Gel-u.