Ten plan powinien być odpowiedni dla Ciebie. W razie problemów z jego realizacją możesz go jeszcze bardziej uprościć, zamieniając akcent czwartkowo-piątkowy na spokojne wybieganie 45-60mn. Generalnie plan ma być dla Ciebie, a nie Ty dla planuven. pisze:W razie czego mam jeszcze np. ten sympatyczniejszy plan do wyboru.
Półmaraton?
-
Platini76
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
ven.
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Platini, mądrze powiedziane. I chyba tak zrobię- oprę się na tym planie http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=301, ale dołożę 1-2 treningi w tygodniu (ideałem byłoby 5 x tydz, choćby mniej intensywnie, byle się ruszyć).
Na razie ostatni tydzień bardzo uczciwie przebiegany- tylko 2 dni bez treningu, ale nie przesiedziane
(były łyżwy, ćwiczenia ogólne itp.)
Dziś w planie było długie wybieganie, ale śnieg był tak głęboki i jeszcze w ogóle nie wydeptany, że dałam radę zrobić tylko 10,003 km
Ale za to podniosłam średnią prędkość do 10,6 
Chłopaki, jak pobiegnę ten PM w graniach 2h to macie u mnie wszyscy... dużą kawę
Na razie ostatni tydzień bardzo uczciwie przebiegany- tylko 2 dni bez treningu, ale nie przesiedziane
Dziś w planie było długie wybieganie, ale śnieg był tak głęboki i jeszcze w ogóle nie wydeptany, że dałam radę zrobić tylko 10,003 km
o ja! to szalenie motywujące :uuusmiech: Dziękuję!Dadzia pisze: trzymam kciuki za twoje postepy!!!:uuusmiech:
Chłopaki, jak pobiegnę ten PM w graniach 2h to macie u mnie wszyscy... dużą kawę