To ona dalej Rydzówna, nie Rydzowa?
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: infernal
a nogi tak <>? czy >< ?rubin pisze: zupełnie inaczej układają się moje stopy podczas biegu : nie tak: //, a tak: II
nad nogami popracujemy, bedą piknecichy70 pisze: a nogi tak <>? czy >< ?![]()
aleś ładny trening dzisiaj zrobiła
fiu fiu 5:03
czas kupić zabawkę - może urodzinowy jakiś szybszy prezent ?
doceniają Twoje postępy widzęrubin pisze: sugerowano mi dziś, że w zasadzie to powinny mi już wystarczyć 2 treningi w tygodniu;
widzisz, dlatego jeszcze mężowi nie powiedziałam o nowej kurtcemihumor pisze:Też nie miałem co na siebie włożyć, znaczy się miałem ale wisiało mi? nie wisiało na mnie, aż mnie żona do sklepu zapędziła i wtedy zrozumiałem, że bieganie to cholernie drogi sport
Też na to 5:03 zwróciłam uwagę, robi wrażenie.rubin pisze:nad nogami popracujemy, bedą piknecichy70 pisze: a nogi tak <>? czy >< ?![]()
aleś ładny trening dzisiaj zrobiła
fiu fiu 5:03
czas kupić zabawkę - może urodzinowy jakiś szybszy prezent ?; fizjolog przystojny facet - jeszcze nie raz do niego zajrzę
![]()
co do prezentu: 40-cha to dobra okazja, ale nie liczyłabym zbytnio; sugerowano mi dziś, że w zasadzie to powinny mi już wystarczyć 2 treningi w tygodniu;
tak, ale chyba jednak zdecydowanie lepiej biega się na "czysto"hotmas pisze:Tak sobie przejrzałem ostatnie wpisy i stwierdzam, że nasz rocznik lubi dobre winko i bieganie po nim