buty do biegania z dobrą amortyzacją

Awatar użytkownika
pepek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

gregorb pisze:Powalcze chyba z tymi skarpetami. Kupie kilka roznych par roznych firm biegowych i wybiegam je na dluzszych dystansach.
Niekoniecznie muszą to być skarpety firm biegowych. Ważne aby były przewiewne i nie bawełniane. Mi osobiście najbardziej podpasowały skarpety rowerowe z Lidla. Przebiegłem w nich maraton, robię długie wybiegania i nic, żadnych odcisków. Wiem też, że niektórzy biegają w skarpetach trekkingowych i je sobie bardzo chwalą.
PKO
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Migu pisze: Jednakże dalej jestem w fazie chęci zmiany butów na mocniej amortyzujących i chętnie posłucham rad bardziej doświadczonych biegaczy. Proszę o jakieś konkretne, sprawdzone modele butów, z których będę zadowolony.
jak koniecznie chcesz czegoś z amortyzacją do człapania kilometrów, to skorzystaj z promocji:
http://newbalance.pl/katalog-produktow/ ... 063wn.html
http://newbalance.pl/katalog-produktow/ ... 064sr.html
Go Hard Or Go Home
gl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Migu pisze: Proszę o jakieś konkretne, sprawdzone modele butów, z których będę zadowolony.

Przecież każdy z nas jest inny, więc i każdemu z nas coś zupełnie innego wydaje się najlepsze!
Przykładowo: ja najbardziej jestem zadowolony z asicsów speedstar 3; mam też 4 i 5 (i nieco innych butków też), ale każda kolejna generacja wydaje mi się gorsza:)
nic nie zastąpi samodzielnych poszukiwań... i wiążących się z nimi niepowodzeń;)
pzdr
gl
Migu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 50,26

Nieprzeczytany post

Hmmm - zauważyłem promocję w Decathlonie (w Lublinie chyba nie ma porządnych sklepów biegowych) i prawie zdecydowałem się na Asics gel pulse 4 za 279 zł. Jakieś sugestie? Dobry wybór do treningu?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ