pulsometr z Biedronki
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a że się podepnę... jaka jest dokładność pulsometrów. Mam geonautę on rhythm 300 z deka i słyszałem, że ktoś tu pisał, że ma pokazywał mu puls o 20 większy niz miał na bieżni w tym samym czasie oczywiście. Ma ktoś takie cudo i jak je ocenia co do dokładności?calk pisze:Co myślicie o pulsometrze z Biedronki
lhttp://gazetka.biedronka.pl/g49,zadbaj_o_forme.html
str 28/29
-
- Stary Wyga
Ja o takim mówię:Mar.co pisze:Nie spodziewał bym się zbyt wiele po takim sprzęcie, wygląda jak zabawka.
http://www.decathlon.pl/pulsometr-onrhy ... 32533.html
-
- Wyga
Może te prawie oryginalne inov8 będą odkryciem na miarę Ekidenów? Cena równie chińska, a jeśli podeszwa z eva - to mamy praktycznie nike free za grosze, choćby i na 500km.ARES pisze:Zaryzykuję tezę, że jest tyle samo wart co te prawie oryginalne inov8 ze strony obok.
- radslo1
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:53
- Życiówka w maratonie: 3:21:47
aż sprawdzę te "prawie" nike free.nody pisze:Może te prawie oryginalne inov8 będą odkryciem na miarę Ekidenów? Cena równie chińska, a jeśli podeszwa z eva - to mamy praktycznie nike free za grosze, choćby i na 500km.ARES pisze:Zaryzykuję tezę, że jest tyle samo wart co te prawie oryginalne inov8 ze strony obok.
-
- Wyga
Pulsometry z Lidla miały dobrą opinię http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=40&t=28966
Przedstawiona oferta z Biedronki ma wady: brak podświetlenia ; logo nieczytalne
produkt dostępny tylko w wybranych sklepach ( 4 sklepy na cąłą Polskę )
Przedstawiona oferta z Biedronki ma wady: brak podświetlenia ; logo nieczytalne
produkt dostępny tylko w wybranych sklepach ( 4 sklepy na cąłą Polskę )
-
- Rozgrzewający Się
mam i korzystam.kawo pisze:Ja o takim mówię:Mar.co pisze:Nie spodziewał bym się zbyt wiele po takim sprzęcie, wygląda jak zabawka.
http://www.decathlon.pl/pulsometr-onrhy ... 32533.html
wnioski:
- dobra cena (sam pasek z czujnikiem do garmina kosztuje w sklepie 200)
- mierzy wybrany zakres (można ustawić) i pika przy jego przekroczeniu
- zegarek leży na przegubie przyzwoicie
- pasek na piersiach czasami gubi puls - ale jak się nim porusza to go odnajduje
- światełko kiepskie, nocą niewiele widać ale pika powyżej/poniżej zakresu więc wystarczy słyszeć

używam jako wspomagania do endo (w smartfonie) - do mierzenia i pokazywania aktualnego tętna (potem można prznieść do endo średnie i najwyższe poziomy tętna).
służy mi od sierpnia - do tej pory nie było potrzeby wymiany baterii (biegam 2-3 razy w tyg. po ok 1h).
Resume:
na amatorskie (moje) bieganie w zupełności wystarcza.
najbardziej irytuje zanikający czasem puls
-
- Rozgrzewający Się
zamierzam kupić taki, nie mam funduszy na lepszy i droższy a ten wydaję się ok
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli chcesz tani pulsometr to od siebie mogę polecić używany przeze mnie przez kilka miesięcy Medion/Crane's Sport MD15168.gieniastus pisze:zamierzam kupić taki, nie mam funduszy na lepszy i droższy a ten wydaję się ok
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Wyga
biedronkowy pulsometr zakupiony wczoraj wieczorkiem- dzis pierwszy test: na razie wszystko ok, nie gubi sygnalu, wartosci wygladaja na normalne, jest przejrzysty i ma podswietlenie, lekki i calkiem zgrabny, potestuje dluzej to dodam jakies info
PS jedyny minus to pasek pulsometru moglby byc troche krotszy- na najwezszym ulozeniu dla szczuplej kobietki moglby byc troche ciasniejszy
PS jedyny minus to pasek pulsometru moglby byc troche krotszy- na najwezszym ulozeniu dla szczuplej kobietki moglby byc troche ciasniejszy
- gumpinoga59
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 35,35
- Życiówka w maratonie: 2,59,22
- Kontakt:
"najbardziej irytuje zanikający czasem puls" --- i co tu wiecej pisac czy mowic , sam sobie autor tego postu odpowiedzial, w biedarece dobry jest tylko ...czosnek.
Co mozna dostac za niecale 15 E ,przeliczajac po 4 zeta , no pomyslcie sami ... chinska tendeta ,nic wiecej !!!
wolalbym kupic uzywany,nawet starszego Polara niz to biedronkowe cudo .
Co mozna dostac za niecale 15 E ,przeliczajac po 4 zeta , no pomyslcie sami ... chinska tendeta ,nic wiecej !!!
wolalbym kupic uzywany,nawet starszego Polara niz to biedronkowe cudo .
10 km - 35,35
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
avatar- widocznosc mikroskopijna, medal z NYC maraton
15 km -56,23
półmaraton - 1,20,19
maraton- 2,59,22
avatar- widocznosc mikroskopijna, medal z NYC maraton
- ZbigniewX
- Wyga
Radslo1 kupiłeś te buty? Jak wrażenia po bieganiu? Oglądałem je w sklepie i muszę powiedzieć że liczyłem na coś więcej. Elastyczność daleka od oryginałów Free-taka jak w zwykłych sportowych butach, zapiętek dość twardy. Przymierzana para pozostała w sklepie, może ucieszą kogoś innego
.

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą.
-
- Zaprawiony W Bojach
a ja mam...