Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo fajna relacja z obozu, zdecydowanie nudno nie było. Jeszcze raz gratuluję wyników wyścigu po taaakim tygodniu. Aha i niebieska bluza bardzo ładna. Niech się kolano szybko goi. Przy okazji muszę przyznać, że chyba osiągnęłam dobrą technikę w upadaniu (praktyka czyni mistrza
), bo pomimo ubytków tkankach miękkich ubytków w ubiorze zwykle nie ma. 
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48:26
- Życiówka w maratonie: 4:11:23
Dodam tylko ze Ana jeszcze ładniej prezentuje sie na zywo i w tańcuMartyna_K pisze:Zgadzam się z przedmówcami-bardzo ładnie wychodzisz na zdjęciach Anula![]()
![]()
-
Aniad1312
- Zaprawiony W Bojach

- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Ja tam tylko piszę, co pamiętam z kursu pierwszej pomocy. Podobnie mówi internet (wiem, w necie można znaleźć wszystko
).
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach

Zgadzam się , zdecydowanie spirytus lepiej sobie chlapnąć niż lac na ranę.
Po wypadku Ani, było tyle porad dotyczących postępowiania z tą raną ile obozowiczów, kazda inna i kazda zaczynała sie od słow"...nie!!! nie!!!... tamto nieeeee... zrób tak.... "itd ,itd
Pomysły skrajnie różne: polej, nie polewaj, umyj- nie myj, zaklej plastrem, nie!!!! posmaruj mascią!, nie! nie! nie mascią- posyp proszkiem! nie - gaza!! nie , nie - niech będzie odkryte, noga w górze, nie, nie noga w dole ....
komedia
Ale to nie koniec wypadków,jescze raz polala sie na szlaku krew. Kolega rozbił po drodze nos! na bardzo stromym zbiegu. Było dramatycznie. Okłady ze śniegu i lodu. Dzielnie biegł dalej
Po wypadku Ani, było tyle porad dotyczących postępowiania z tą raną ile obozowiczów, kazda inna i kazda zaczynała sie od słow"...nie!!! nie!!!... tamto nieeeee... zrób tak.... "itd ,itd
Ale to nie koniec wypadków,jescze raz polala sie na szlaku krew. Kolega rozbił po drodze nos! na bardzo stromym zbiegu. Było dramatycznie. Okłady ze śniegu i lodu. Dzielnie biegł dalej
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Kwitka, Ty przynajmniej masz wykształcenie medyczne, więc wiesz, Twoja opinia jest dla mnie wiążąca 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
Kwitka coraz bardziej mnie zadziwiaszkwitka pisze:Zgadzam się , zdecydowanie spirytus lepiej sobie chlapnąć niż lac na ranę.
Ja nawet jak byłem młody, to nigdy nie wypiłem czystego spirytusu... bleee...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- plusch
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:51:47
Zazdroszczę Wam obozu! Bądź co bądź, myślę, że fajna pogoda się Wam trafiła.
Ja natomiast już wkrótce na kolejny termin
Ja natomiast już wkrótce na kolejny termin
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach

Zgadzam sie , zdecydowanie obydwa przyciagają uwage, zdrowe i draśniete! szczególnie w małej czarnejrubin pisze:Ania, muszę napisać, że Twoje kolana zdecydowanie przyciągają uwagę
- kwitka
- Zaprawiony W Bojach

I moze to byl błąd ...?zoltar7 pisze:
Ja nawet jak byłem młody, to nigdy nie wypiłem czystego spirytusu... bleee...![]()
Aaaa... .poza tym uwazam ze jestes wciaz bardzo młody i wszystko przed Tobą
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

Panny z Plastrami 
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974