a moze sobie wybierzesz jednego z tych: http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=7&id=4687joanna1012 pisze:fajne tylko czemu tak daleko ? - może zanim moje dziecko osiągnie odpowiedni wiek zorganizują coś bliżej mniewolf1971 pisze: Joanna są takie zawody, że nie musi być. W Gdańsku pod koniec sierpnia jest coś takiego: opływasz molo, jedziesz na góralu po parku ileś pętli i biegniesz po deptaku http://triathlongdansk.pl/newsy
Całkiem ciekawe zawody na początek
a i wyczytałam tam w regulaminie takie coś
"rowery do jazdy na czas oraz kierownice czasowe" - że zabronione ale co to jest ?
Na cholerę mi to ????
Moderator: beata
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:01:00
Ma_tika, zapisz dzieci na basen, na jakąś naukę, czy trening Zawozisz dzieci, niby to się nimi zajmujesz, a sama pływasz ja takie mam właśnie czwartki. I wilk syty i owca cała
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
zabronione rowery szosowe, rowery do jazdy na czas oraz kierownice czasowe, ponieważ tam jedziesz po parku i są chyba kręte alejki, małe podjazdy itp i takie specjalistyczne rowery nie dałyby rady? Dla mnie jak najbardziej OK, bo nie mam szosówki, a mój stary góral dałby radę. No i termin pasuje. Najpierw maraton na rolkach, tydzień przyzwyczajania się do słonej wody i zawody tri Kanasek szykuj się ! Trener ma nową koncepcję
Ten tri na raty to słuszna koncepcja, ale może kiedyś w przyszłości
Ten tri na raty to słuszna koncepcja, ale może kiedyś w przyszłości
-
- Zaprawiony W Bojach
super pomysł tylko moja córka ma 2,5 roku, więc musiałabym NAPRAWDĘ się nią zajmować. Ale podsunęłaś mi naprawdę genialne rozwiązanie, bo basen z dzieckiem i oswajanie jej z wodą planuję już od pewnego czau, ale zebrać się nie mogę. W końcu od czegoś muszę zacząć, a może za 2 lata będę mogła wcielić to rozwiązanie w życieZawozisz dzieci, niby to się nimi zajmujesz, a sama pływasz
-
- Zaprawiony W Bojach
To ja się napalałem własnie na tri - ale o ile w pływaniu się w miarę czuję jeszcze (chociaż aż takich dystansów nie sprawdzałem i też może być zonk) to zrobiłem sobie mały test rowerem i wyszło fatalnie, zrobiłem 35km w średnim tempie 23km/h co z grubsza szacując przy 1/2IM (70.3) - może okazać się za słabo aby zmieścić się z limitem. Bo dochodzi czas na przebranie plus zmęczenie po pływaniu. Wszędzie jeśli chodzi o triathlony to główny nacisk na rower wszyscy stawiają - największy ma wpływ na końcowy wynik.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
A ja tymczasem trafiłam na tematyczną trendy-torebusiędont_ask pisze:Ale numer!
ja nie wiedziałam, że w ogóle może być coś takiego ?!?!
i jeszcze biżuteria biegowa - zawieszka srebrny trampek ze szmaragdem w podeszwie
a mi się zdarzało biegać i co gorsza pływać z obrączką, zwyczajnie ślubną, dżizas, jaka ja nie trendy jestem
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
a ja biegam bez torebusi ... może dlatego tak fatalnie mi to wychodzi ...kachita pisze:A ja tymczasem trafiłam na tematyczną trendy-torebusiędont_ask pisze:Ale numer!
ja nie wiedziałam, że w ogóle może być coś takiego ?!?!
i jeszcze biżuteria biegowa - zawieszka srebrny trampek ze szmaragdem w podeszwie
a mi się zdarzało biegać i co gorsza pływać z obrączką, zwyczajnie ślubną, dżizas, jaka ja nie trendy jestem
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 58:30
ale też pływasz bez ... więc nie potwierdza się teoria, że mieć dobre wyniki trzeba mieć ze sobą torebkę
chyba jednak stringi mają tu większe znaczenie niż torebka - nie można odnosić sukcesów nie nosząc takowej bielizny !:)
chyba jednak stringi mają tu większe znaczenie niż torebka - nie można odnosić sukcesów nie nosząc takowej bielizny !:)
- cava
- Zaprawiony W Bojach
aaaa, to teraz wszytko jasne!
Jak ja mogłam pokazać się w lesie bez torebusi, trampka z diamentem i stringów zalotnie wyglądających z nad gatek do biegania?!
No to dlatego mi tak nie wychodzi!
Teraz wszytko jasne. Trzeba się wyposażyć odpowiednio do sytuacji i będzie git.
W stajni mieliśmy powiedzenie: braki talentu nadrabiać należy mnogością sprzętu.
Głupia myślałam ze w bieganiu jest inaczej, a tu proszę- wszytko to samo.
Jak ja mogłam pokazać się w lesie bez torebusi, trampka z diamentem i stringów zalotnie wyglądających z nad gatek do biegania?!
No to dlatego mi tak nie wychodzi!
Teraz wszytko jasne. Trzeba się wyposażyć odpowiednio do sytuacji i będzie git.
W stajni mieliśmy powiedzenie: braki talentu nadrabiać należy mnogością sprzętu.
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
Oj wszystkie sarenki, liski i żuczki Cię wyśmiały
No ja to się chyba przestanę witać z takimi bździągwami, co bez torebusi biegają! (zwłaszcza jak która będzie biegła szybciej!!)
No ja to się chyba przestanę witać z takimi bździągwami, co bez torebusi biegają! (zwłaszcza jak która będzie biegła szybciej!!)
-
- Rozgrzewający Się
tak,tak w lesie też musimy wyglądać pięknie.
-
- Wyga
no proszę, to jest nas (jeźdźców-biegaczy) na tym forum już co najmniej 3cava pisze:
- cava
- Zaprawiony W Bojach
No niestety, ale ja już były jeżdziec - szkoda bardzo bo to jest mój "sport życia", ale tak się poukładało i już.