rubin - komentarze
Moderator: infernal
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale nie pochwalila sie najwanijeszym: ta piatke to przebiegla ponizej 5 min/km
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Julia, nie było 5 tylko 4,77; wczoraj źle wprowadziłam trasę do endo; już poprawione i jest jak należy czyli zgodnie z prawdą ;Gryzzelda pisze:Ale nie pochwalila sie najwanijeszym: ta piatke to przebiegla ponizej 5 min/km
Nie wiem jak ja to przeżyję, ale dzisiaj kolejna impreza /na szczęście w ścisłym gronie/ ; moja Julia kończy dziś 15 lat;
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Z tymi kroczkami to coś nie pasuje - teoretycznie rzecz ujmując optymalna kadencja biegu to 180 kroków na minutę, normalnie ludzie nie przejmujący się tym biegają 160, te 180 trzeba sobie nieco wyćwiczyć, biegnąc ostatnio maraton liczyłem sobie kadencję i wychodziło mi 176-178, jak biegam wolno to raczej 170 mi wychodzi, jak szybciej to bliżej 180. 120 kroków na pół minuty? Normalnie jak Struś Pędziwiatr
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
no, torzeczywiscie zmienia postac rzeczy juz tylko 5:17 min/kmrubin pisze:Julia, nie było 5 tylko 4,77; wczoraj źle wprowadziłam trasę do endo; już poprawione i jest jak należy czyli zgodnie z prawdą ;Gryzzelda pisze:Ale nie pochwalila sie najwanijeszym: ta piatke to przebiegla ponizej 5 min/km
Nie wiem jak ja to przeżyję, ale dzisiaj kolejna impreza /na szczęście w ścisłym gronie/ ; moja Julia kończy dziś 15 lat;
100 lat dla corki!
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
mihumor, też mi się to wydaje dziwne - dlatego o tym napisałam; liczyłam sobie "dwukroki", czy jak je tam zwać; wychodziło po 56-60 lewa-prawa, a włączony miałam minutnik interwałowy, więc z czasem raczej nie poplątałam ;
fakt, że byłam po tych "żwawych" fragmentach jednak wykończona, do dzisiaj mam troszkę zmęczone nogi; pewnie za szybko chciałam jak na swoje możliwości;
może i wyglądałam przez chwilę jak struś pędziwiatr , ale zaraz potem na pewno jak zmordowany pies pluto
jeszcze sobie to kiedyś policzę, ale nie dziś, bo dziś ma być na luzie
edit: doczytałam trochę ; liczy się więc podobno tzw. kroki podwójne, a ja w blogu wpisałam pojedyncze, zaraz poprawię ; dzięki w każdym razie za korektę, bo rzeczywiście śmiesznie to wygląda
Gryzzelda, dzięki za życzenia dla córki; a z tamtym zapisem na endo - różnica to różnica; wczoraj niestety ręcznie musiałam zaznaczać trasę, a robiłam to w pośpiechu i zapomniałam, że ostatnia nawrotka była wcześniej, niż pozostałe
fakt, że byłam po tych "żwawych" fragmentach jednak wykończona, do dzisiaj mam troszkę zmęczone nogi; pewnie za szybko chciałam jak na swoje możliwości;
może i wyglądałam przez chwilę jak struś pędziwiatr , ale zaraz potem na pewno jak zmordowany pies pluto
jeszcze sobie to kiedyś policzę, ale nie dziś, bo dziś ma być na luzie
edit: doczytałam trochę ; liczy się więc podobno tzw. kroki podwójne, a ja w blogu wpisałam pojedyncze, zaraz poprawię ; dzięki w każdym razie za korektę, bo rzeczywiście śmiesznie to wygląda
Gryzzelda, dzięki za życzenia dla córki; a z tamtym zapisem na endo - różnica to różnica; wczoraj niestety ręcznie musiałam zaznaczać trasę, a robiłam to w pośpiechu i zapomniałam, że ostatnia nawrotka była wcześniej, niż pozostałe
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 57
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
lansiararubin pisze: będę miała w czym polatać jak pojadę w góry
poza tym, na cholerę Ci kurtka, wiosna idzie
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
no nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie +11 dzisiaj byłorubin pisze:Robert, serio ??? ; cholewka, to jeszcze zdążę odwołać wysyłkę ;cichy70 pisze:lansiara
poza tym, na cholerę Ci kurtka, wiosna idzie
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
no tak, i co się dziwić, że zimą w krótkich gatkach biegasz ;
ja niestety nie jestem jeszcze taka długodystansowa, żeby w samej bluzie biegać, zwłaszcza, że w beskidzie potrafi być zimno ; liczę zresztą, że ta wiosna rychło się skończy i wróci biała zima
ja niestety nie jestem jeszcze taka długodystansowa, żeby w samej bluzie biegać, zwłaszcza, że w beskidzie potrafi być zimno ; liczę zresztą, że ta wiosna rychło się skończy i wróci biała zima
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Ty chyba chcesz mieć wroga we mnierubin pisze: liczę zresztą, że ta wiosna rychło się skończy i wróci biała zima
no dobra, na śnieg w beskidzie mogę się zgodzić
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
ale tylko w Beskidzie i nigdzie indziej!cichy70 pisze:Ty chyba chcesz mieć wroga we mnierubin pisze: liczę zresztą, że ta wiosna rychło się skończy i wróci biała zima
no dobra, na śnieg w beskidzie mogę się zgodzić
Kurtka super, juz sie jej przygladalam i chyba bede na nia polowac na wiosennych wyprzedazach bo moja przecieka przy moniejszych opadach
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
w Beskidzie koniecznie śnieg być musi , bo jak narty pojadą, hę ?
nie jestem jak Gryzzelda , żeby dzieciakom kazać się ciągać po gołym asfalcie;
byłam dzisiaj u fizjoterapeuty; czuję się jakby mnie ktoś skopał normalnie ; niby tylko miałam sprawdzić tę miednicę/biodro, a tu normalnie wszystko poszło w obroty /jakiś zastany układ zależności/; podobno jutro mam się czuć jak młody bóg; obaczym
nie jestem jak Gryzzelda , żeby dzieciakom kazać się ciągać po gołym asfalcie;
byłam dzisiaj u fizjoterapeuty; czuję się jakby mnie ktoś skopał normalnie ; niby tylko miałam sprawdzić tę miednicę/biodro, a tu normalnie wszystko poszło w obroty /jakiś zastany układ zależności/; podobno jutro mam się czuć jak młody bóg; obaczym
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
jak młoda bogini chyba ?rubin pisze: podobno jutro mam się czuć jak młody bóg; obaczym
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
też może być; choć póki co nie daję wiarycichy70 pisze:jak młoda bogini chyba ?rubin pisze: podobno jutro mam się czuć jak młody bóg; obaczym
młoda bogini ... heh, fizjo wpisując do karty zapytał mnie o wiek; nie bardzo mogło mi prześć przez gardło rocznikowe 40; to powiedziałam, że w lipcu skończyłam 39 ; miał chłop fajną minę